Життя за рік

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Життя за рік
англ. Life in a Year
Жанр драматичний фільм і романтичний фільм
Режисер Mitja Okornd
У головних
ролях
Джейден Сміт, Кара Делевінь, Ніа Лонгd, Куба Гудінг, RZA, Кріс Д'Еліяd, Stony Blydend і Big Sean
Оператор Куен Транd
Композитор Photekd
Кінокомпанія Overbrook Entertainmentd і Columbia Pictures
Тривалість 107 хв.
Мова англійська
Країна  США
Рік 2020
IMDb ID 6598238

Життя за рік (англ. Life in a Year) — американський романтичний драматичний фільм 2020 року режисера Мітжи Окорна за сценарієм Джеффрі Аддисса і Вілла Метьюза про 17-річного підлітка, який виявляє, що його дівчина помирає від раку. В ролях Джейден Сміт, Кара Делевінь, Куба Гудінг-молодший і Ніа Лонг. Вілл Сміт і Джада Пінкетт Сміт виступають виконавчими продюсерами під своїм прапором Overbrook Entertainment. Стрічка вийшла 27 листопада 2020 року, дистриб'ютор — компанія Sony Pictures Releasing.

Сюжет[ред. | ред. код]

Фільм "Життя за рік" розповідає історію кохання 17-річного хлопця і його дівчини, яка дізнається про смертельний діагноз. Дізнавшись про те, що його подруга невиліковно хвора, молода людина вирішує зробити все можливе, щоб його кохана прожила решту року життя якомога яскравіше.

В ролях[ред. | ред. код]

Виробництво[ред. | ред. код]

У березні 2017 року було оголошено, що Кара Делевінь і Джейден Сміт приєдналися до акторського складу фільму, а Мітя Окорн зняла сценарій за сценарієм Джеффрі Аддисса і Уїлла Метьюза. Вілл Сміт і Джада Пінкетт Сміт будуть виконавчими продюсерами свого банера Overbrook Entertainment[1]. У квітні 2017 року до акторського складу фільму приєдналися Терренс Ховард, Стоуні Блайден, Ніа Лонг, RZA і Джей Ті Ніл[2]. У травні 2017 року Кріс Д'еліа і Куба Гудінг-молодший приєдналися до акторського складу фільму, а Гудінг-молодший замінив Ховарда.

Екранізація[ред. | ред. код]

Основне знімання почали в квітні 2017 року в Торонто, Онтаріо, Канада[3].

Випуск[ред. | ред. код]

Фільм вийшов 27 листопада 2020 року, дистриб'ютор — компанія Sony Pictures Releasing.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. N'Duka, Amanda (2 березня 2017). Jaden Smith & Cara Delevingne Tapped As Leads In ‘Life In A Year’ From Overbrook Entertainment. Deadline Hollywood. Архів оригіналу за 14 грудня 2019. Процитовано 17 травня 2020.
  2. N'Duka, Amanda (5 квітня 2017). Terrence Howard Joins Overbrook’s ‘Life In A Year’. Deadline Hollywood. Архів оригіналу за 11 листопада 2020. Процитовано 17 травня 2020.
  3. Villeneuve, Phil (14 квітня 2017). What's filming in Toronto this spring and summer. blogto.com. Архів оригіналу за 1 листопада 2020. Процитовано 17 травня 2020.