Золотий Фенікс (значення)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
  • «Золотий Фенікс» — міжнародна премія в галузі фінансів та корпоративного управління, якою нагороджують найуспішніші підприємства та організації на підставі всебічного аналізу конкурентоздатності та фінансової ефективності кандидата.
  • «Золотий Фенікс» — російська премія, що є нагородою, яка свідчить про високу професійну компетентність лауреатів у сфері банківського, страхового, інвестиційного бізнесу, послуг ринку FOREX, аудиторських послуг та інших видів фінансової діяльності [2].
  • «Золотий Фенікс» — благодійний фестиваль [4].

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Всероссийский кинофестиваль актеров-режиссеров Золотой Феникс. Архів оригіналу за 26 вересня 2011. Процитовано 22 серпня 2011.
  2. Архівована копія. Архів оригіналу за 10 серпня 2011. Процитовано 22 серпня 2011.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  3. http://www.investgazeta.net/finansy/premija-zolotij-feniks-vistupila-sponsorom-mizhnarodnoji-karpatskoji-strahovoji-konferenciji-152428/[недоступне посилання з липня 2019]
  4. http://nslovo.com/tag/zolotyj-feniks[недоступне посилання з липня 2019]
  5. http://www.art-center.ru/festivals/viii_mezhdynarodnii_konkyrs_zolotoi_feniks_sankt_-_peterbyrg_rossiya/[недоступне посилання з липня 2019]