Користувач:Андрій Ярмошевич

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ярмошевич Андрій - (22.02.2004, Україна, Волинська область, Турійський район, Туропин.)

Український блогер, який займається створенням відеоконтенту на платформі YouTube та проведенням інтерв'ю з відомими особистостями.

Має за мету політизувати молодь та сприяти формуванню критичного Мислення серед української молоді. Його основна мета полягає в тому, щоб залучити увагу молоді до політики та допомогти їм зрозуміти, як важливо брати участь у виборах та впливати на політичні процеси в Україні. Він вірить, що якщо молодь буде більше зацікавлена у політиці та буде мати критичний погляд на дії влади, то Україна зможе мати гідно обрану владу та розвиватись у правильному напрямку.

Біографія

[ред. | ред. код]

Андрій Ярмошевич народився у селі Туропин на Волині, далі він прожив до чотирьох років у місті Дубровиця. Але через деякий час повернулася до рідного села Туропин. В шість років Андрій пішов до місцевої загальної школи, але через те, що це була сільська школа, ніхто не займався його освітою. Тому його навчання писати та читати було покладено на його матір. У третьому класі він переїхав до міста Володимир, де вступив до гімназії імені Олександра Цинкаловського. У школі Андрій був бунтівником та зривав уроки, іноді викликавши істерику у вчителів. Декілька разів його навіть хотіли виключити зі школи. Проте він успішно закінчив гімназію у 2021 році з середнім балом 9.

Після закінчення гімназії Андрій вступив до Київський університет культури на спеціальність "Тележурналістика", Паралельно вирішив відмовитися від поступлення до Краківського університету на спеціальність "Оператор кіно та телебачення". Замість цього він подав документи до Варшавського університету на спеціальність "Політологія". В даний час він навчається у Варшавського університету, де вивчає політичні науки та журналістику.

Посилання

[ред. | ред. код]

Ярмошевич Андрій (ютуб канал)

Andriy_kardan (ютуб канал)

Інстаграм Андрія

гість дата виходу посилання соцмережі
Хейтспіч 8 травня 2023 р посилання інстаграм проєкту
Хейтспіч 8 квітня 2023 р посилання інстаграм проєкту
Тарас Стадницький 8 лютого 2023 посилання інстаграм гістя
Сергій Середа 24 січня 2023 посилання інстаграм гістя
Ігор Марченок 22 грудня 2022 посиалння інстаграм гістя
Вадим Ожилін 22 листопада 2022 посилання -
Володимир Жогло 28 жовтня 2022 посилання інстаграм гістя
Вадим Колодійчук 17 вересня 2022 посилання інстаграм гістя
Благодійність 8 травня 2022 посилання -
Олег Панюта 10 лютого 2022 посилання інстаграм гістя
Володимир місто 31 грудня 2021 посилання сторінка міста
Станіслав Устінов 21 жовтня 2021 посилання інстаграм гістя
Ігор Марченко 21 жовтня 2021 посилання інстаграм гістя