Користувач:Тіщенко Олександр Володимирович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Олександр Тіщенко

Діючий полковник Збройних Сил України, військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату. Здобув три вищі освіти (військова, економічна, та державне управління).

Народився 11 грудня 1975 року в смт. Красне Буського району Львівської області.

Навчався у Красненській середній школі №1.

У 1991 році вступив у Львівський військовий ліцей їм. Героїв Крут, який закінчив в 1994 році. Під час навчання остаточно вирішив пов’язати своє життя із Збройними Силами України. Відтак вступив у Одеський інститут сухопутних військ. Після закінчення інституту для подальшого проходження служби був направлений в в/ч А 2051 м. Буськ Львівської області, де з липня 2000 року проходив службу на посаді заступника командира частини з тилу.

З вересня 2004 року по грудень 2005 року проходив службу на посаді інженера командно - розвідувального центру м Львів.

З грудня 2005 року по вересень 2006 року проходив службу на посаді начальника продовольчої та речової служби в/ч А1590 смт. Брюховичі, Львівської області.

З вересня 2006 року по жовтень 2008 року проходив службу на посаді начальника відділення комплектування Золочівсько-Перемишлянського ОРВК, Львівської області.

З жовтня 2008 року по грудень 2010 року проходив службу на посаді заступника військового комісара - начальника відділення комплектування та обліку чисельності Золочівсько-Перемишлянського ОРВК Львівської області.

З грудня 2010 року по травень 2015 року проходив службу на посаді військового комісара Золочівсько-Перемишлянського ОРВК Львівської області.

У 2013 році закінчив Тернопільський національний економічний університет, здобув вищу цивільну освіту магістра.

У 2014 році неодноразову був відряджений у зону проведення АТО для виконання завдань за призначенням у складі 3 батальйону територіальної оборони Львівського обласного військового комісаріату.

З травня 2015 року по вересень 2015 року проходив службу на посаді військового комісара Личаківсько-Шевченківсько-Залізничного ОРВК м.Львова.

З вересня 2015 року по червень 2016 року проходив службу на посаді військового комісара Личаківсько-Залізничного ОРВК м.Львова.

З червня 2016 року по теперішній час -- військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату.

У 2019 році закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування”.

Одружений, має двох дітей.