Користувач:Datsyuk

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Дацюк Василь[ред. | ред. код]

Mедіа координати[ред. | ред. код]

Автобіографічна довідка та область професійних вподобань.[ред. | ред. код]

Підростаючи у сільській місцевості на просторах мальовничої природи, завжди насолоджувався доступістю вибору найнеобхіднішого, що було натуральним та не залежало від штучного і регламентованого продукту суспільства. Активний спосіб життя продукував захоплення та інтереси, які у подальшому переросли в систему світогляду, що окреслили майбутні професійний вибір та моральні устої християнина.

Найбільшим захопленням під час навчання у сільській школі були точні та технічні науки, як фізика, астрономія, математика, хімія, інженерне коструювання. Також, я був у захваті від гуманітарних наук, як англійська, українська, російська мови і література. Пізніше, це дало мені багато впевненості у досягненні цілком прагматичних цілей.

Заняття спортом та часта участь у змаганнях допомогли сформувати стійкість до випробувань волі та характеру. Особливий інтерес у мене викликають такі види фізичних занять, як біг, фитнес та футбол.

Елементи суспільно корисної поведінки були привиті мені, розвиваючись у товарицтві однолітків та під наглядом батьків і вчительского колективу. Таке оточення заставляло думати, діяти та змагатися з урахування групових інтересів.

Після отримання середньої освіти у сільській школі, подався здобувати вищу технічну освіту у НТУУ(КПІ).

Кафедра оптико-електроних приладів та систем технічного університету втягнула мене у вир фізико-математичних та інженерних наук. Ази спеціаліста даного профілю складає маса дисциплін та знання спеціальних технічних, технологічних і конструкторських методик. Ось де-які з них: Історія України, Економіка виробництва, Теоретична механіка, Хімія, Основи оптики, Теорія оптико-електричних систем, Мікропроцесори в оптичних приладах, Основи інформатики.

Навчання у вузі це не тільки асиміляція протікання розумового процесу з комплексними принципами та динаміками інженерно-конструкторського мистецтва, але також удосконалення вмінь жити у колективі і бути його активною складовою. А ще, розуміння значення співпраці із колегами та однодумцями.

Після закінчення вузу, у зв'язку з турбулентністю соціальних процесів у молодій українській державі та хаотичності її фінансово-економічних процесів, прийшлося шукати застосування своїм новоспеченим здібностям у ряді підприємств та організацій за напрямками діяльності де-що наближеними до свого фаху, як, наприклад, розробка та супровід програмного забезпечення, адміністрування компютерної мережі та організаторська робота у руслі роботи над технічними проектами організацій.

Де-яка втома від постійних пошуків та розчарування у вітчизняній системі роботи з інженерно-технічними кадрами повязаним з чиновницько-бюрократичним свавіллям, підштовхнули до дослідження потенційних можливостей в американських компаніях. Крок за кроком - це дало конкретні результати. Таким чином, я працюю у США, але не покидаю можливості впливати та бути корисним для прогресу та еволюції Української Ідеї.

Вікіпедія:Вавилон
uk Українська мова для цього користувача є рідною.
ru-4 Этот участник владеет русским языком почти как родным.
en-4 This user is able to contribute in English at a near-native level.
Щодо мене
Цей користувач зі США.
справжні символи Перших Християн

Мої дописи[ред. | ред. код]