Користувач:Giorgio

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Місцезнаходження дописувача — Великі Озера

Українською, англійською та російською мовами володію на ~4 бали за загальноосвітньою п'яти-бальною шкалою (іншими мовами — на двійку та менше). Програмую (головним чином, C++) та створюю веб-сторінки (JScript, Adobe Flash, CSS, трохи PHP). Невимушено почуваюся з апаратним та програмним забезпеченням загального користування (від записника до 3ds Max). Собі на втіху читаю та пишу науково-фантастичні оповідання (з якогось дива маю одне опубліковане). У досить віддаленому минулому сидів на лаві запасних професійної університетської комнади з баскетболу та злегка був аматором бойових мистецтв. До моєї основної професії усе вищезазначене має невелике відношення.

Щиро бажаю українській Вікі усіляких гараздів, процвітання та буття серед найкращих Вікіпедій світу!

На разі, збираюся помалу перекладати та злегка доповнювати існуючі статті з інших мов (найбільше, з переліку статей, які повинні бути у всіх Вікіпедіях), а також, легко сприймати будь-яку критику. Як виявилося (для мене особисто), якісне заповнення Вікіпедії вимагає зосередження на створюваній тематиці, а не статті. В зв'язку з цим, найближчим часом думаю потрохи працювати над тематикою бойових мистецтв.

Переклади[ред. | ред. код]

Перекладені статті[ред. | ред. код]

В обробці[ред. | ред. код]


Шаблони/картки[ред. | ред. код]

  • {{Картка:Японською мовою}} — Шаблон-картка для представлення написання/вимови/значення назв/термінів запозичених з японської мови. Шаблон є оригінальним (не перекладеним).
  • {{Картка:Китайською мовою}} — Шаблон-картка для представлення написання/вимови/значення назв/термінів запозичених з китайської мови. Шаблон базується на попередньому шаблоні ({{Картка:Японською мовою}}).
  • {{Стаття містить японський текст}} та {{Стаття містить китайський текст}} — шаблони для попередження про використання ієрогліфічних текстів відповідних мов у статті. Перекладено з відповідних шаблонів з анлійської Вікіпедії.
  • {{Navbox with columns}} — Шаблон для створення навігаційних шаблонів, вміст яких представляється у вигляді стовпчиків (колонок). Шаблон скопійовано з англійської Вікіпедії та основну частину його документації перекладено. Цей шаблон зручний для представлення динамічно поновлюваних списків/переліків з наперед невідомою кількістю елементів.
  • {{Картка:Бойові мистецтва світу}} — Оригінальний шаблон-картка для внесення у загальні статті про бойові мистецтва взагалі та бойові мистецтва окремих країн світу.
  • {{Картка:Китайські бойові мистецтва}} — Шаблон-картка для статей з китайських бойових мистецтв. Базується на попередньому шаблоні ({{Картка:Бойові мистецтва світу}}).
  • {{Картка:Бойове мистецтво}} — Шаблон-картка для представлення окремих бойових мистецтв. Шаблон є значно переробленою комбінацією відповідних шаблонів з японської та англійської Вікіпедій.
  • {{Бойові мистецтва}} — Шаблон для навігації та включення у статті про бойові мистецтва. Бойові мистецтва класифіковані за їх спеціалізацією. Шаблон базується на відповідному шаблоні з англійської Вікіпедії. Включений перелік бойових мистецтв може бути зручним для створення статей про існуючі бойові мистецтва. Назви відповідних статтей англійської Вікіпедії включені у шаблоні в ремарках ''<!-- ... -->''.
  • {{Бойові мистецтва за країною походження}} — Шаблон для навігації та включення у статті про бойові мистецтва. Бойові мистецтва класифіковані за країною походження. Шаблон базується на відповідному шаблоні з англійської Вікіпедії. Включений перелік бойових мистецтв може бути зручним для створення статей про існуючі бойові мистецтва. Назви відповідних статтей англійської Вікіпедії включені у шаблоні в ремарках ''<!-- ... -->''.
  • {{Школи та техніка карате}} — Шаблон для навігації та включення у нижню частину статей, присвячених школам/стилям бойового мистецтва Карате.

Корисні посилання[ред. | ред. код]