Користувач:Lnulokotsky

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
PUBG NEW STATE
РозробникKRAFTON
ВидавецьKRAFTON,PUBG CORPORATION
Жанр(и)Королівська битва
Платформаios android
Дата анонсу12.04.2021
Дата випуску11.11.2021
Попередня граPUBG MOBILE


PlayerUnknown’s Battlegrounds: New State (скорочено — PUBG: NEW STATE) — мобільна гра для iOS и Android, шутер в жанрі королевской битвы. Була видана 11 листопада 2021 року в App Store, Google Play Store і Galaxy Store.Це друга гра в всесвіті PUBG, і це продовження PlayerUnknown's Battlegrounds и PUBG Mobile.

Геймплей гри

[ред. | ред. код]

У грі 100 гравців вистрибують із літака на віддаленому острові 8x8 під назвою Трой, головної карти гри, щоб збирати припаси та боротися один з одним. Борючись за виживання, останній із тих, хто вижив, стає переможцем. Дія гри відбувається в 2051 році на півночі США, з футуристичним середовищем, будинками, архітектурою та пам'ятниками.

Нові функції (крім звичних у PUBG: Mobile) включають: дрони, балістичні щити, неонові приціли, здатність балансувати в бою, воскресати мертвих товаришів за командою та «вербувати» повалених ворогів у свій загін. Транспортні засоби включають: футуристичні автомобілі, баггі, мотоцикли, катери та планери.

PUBG: New State включає другорядні розраховані на багато користувачів режими 4на4, такі як Team Deathmatch (командний бій), де можна вибрати до 4 комплектів зброї, а також оновлену карту «Ерангель», стилізовану під 2051 рік з оригінальної PUBG.

Розробка

[ред. | ред. код]

У лютому 2021 року PUBG Studios (внутрішній підрозділ KRAFTON) оголосила про розробку гри під кодовою назвою PUBG: NEW STATE, яка повинна була бути сіквелом оригінальної PUBG та її мобільної версії, дії якої відбувається в найближчому майбутньому (2051).У липні 2021 року Krafton повідомила, що гра перевищила 20 мільйонів попередніх реєстрацій лише у Google Play.

28 серпня завершився альфа-тест, проведений у 28 країнах світу. Після його завершення, розробники внесли поліпшення та виправлення на основі відгуків користувачів.Вже у вересні гра перевищила 50 мільйонів попередніх реєстрацій разом у Google Play та App Store, побивши рекорд попередніх реєстрацій та передрікаючи початковий успіх.11 листопада 2021 року PUBG: NEW STATE вийшла у всьому світі на платформах iOS та Android.

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Google Play
  2. альфа-тест
  3. App Store
  4. США
  5. дрони
  6. KRAFTON