Користувач:VaPar

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вітання, пані і панове!


Мене звуть Валентина Паробій. Я – львів’янка, зараз мешкаю у Києві. Я психолог за освітою і покликанням, тому маю честолюбні плани розвивати українську Вікі саме в плані психологічних, психіатричних і психотерапевтичних термінів, понять і теорій. Можливо, мій практичний досвід також стане комусь у нагоді.
Імовірно, що в будь-якій справі, якою ми починаємо займатись, важливий перший переломний момент: від не роблення до дії. Система перебуває у стані рівноваги і противиться всім змінам. Відповідно, енергія, яка спричиняє зміну є достатньо велика, щоб таки вивести систему зі стану, в якому вона перебувала до того. Відповідно, якщо Ви ніколи не писали у Вікіпедії, привід, чому ви все ж таки зробили першу спробу є достатньо вагомим. Важливими є з’ява першого бажання щось зробити, вийти зі status quo і власне сам акт творення. Для мене таким «бойовим хрещенням», зміною рівноваги була стаття про Х'юберта Фарнсворта з мультсеріалу Футурама, в які мені захотілось додати інформацію про один із винаходів професора, а саме - Прилад для створення мікроскопічних клонів. Для мене аналіз саме цього моменту Вікі-творчості був доволі інформативним.

Спробуйте пригадати, з чого розпочалась Ваша ініціація у Вікі? Чому саме там і саме тоді "засвербіли руки", і Вам конче захотілось висловитись? Як це може Вас охарактеризувати? :)


Бажаю успіхів у нашій праці!

З повагою, Валентина Паробій

kokoshkomaster (et) gmail . com

Вікіпедія:Вавілон
uk Українська мова для цього користувача є рідною.
en-2 This user is able to contribute in English at an intermediate level.
ru-4 Этот участник владеет русским языком почти как родным.
Цей користувач з України.
Герб Києва
Герб Києва
Герб Львова
Герб Львова
Батьки користувача зі Львова.
Чудова новина!
Цей користувач дивиться Футураму
Цей користувач любить суші.
Цей користувач користується ICQ. Його контакт 150-506-229