Леоні Ханне

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Леоні Ханне
Народилася 31 липня 1988(1988-07-31) (35 років)
Гамбург, ФРН
Країна  Німеччина
Діяльність блогерка, телепродюсерка, модель
Alma mater HSBA Hamburg School of Business Administrationd
Знання мов німецька

Леоні Ханне (нім. Leonie Hanne, нар. 31 липня 1988 р.) — німецька фешн-інфлюенсерка, блогерка та модель.

Біографія[ред. | ред. код]

Ханне народилася і виросла в Гамбурзі, Німеччина.[1] Ханне має ступінь у сфері бізнесу, моди та текстильного управління з Гамбурзької школи бізнес-адміністрування (англ. HSBA Hamburg School of Business Administration).[2] Ханне працювала стратегічною консультанткою для німецького інтернет-трейлера Otto GmbH, яка займається управлінням ланцюгом постачання в Гонконзі. Ханне завершила роботу в корпоративному секторі в 2014 році, щоб запустити свій блог, Ohh Couture.[3][4] Працюючи з фотографом Олександром Галієвським, вона співпрацювала з модними брендами, включаючи Tommy Hilfiger, Dior, Cartier, BVLGARI та Tory Burch.[3][5] Ханне брала участь у глобальних кампаніях для Louis Vuitton, La Mer, Pandora, and Tommy Hilfiger та мала партнерство з Fendi, Swarovski, Givenchy, Chloé, Net-A-Porter, H&M, and Sarenza.[6][7]

Ханне представляє агентство Storm Management і брала участь у показах Rebecca Minkoff під час тижня моди у Нью-Йорку. Вона була представлена на обкладинці MINE, ARCADIA, Velvet, Gala Styke, L'Officiel Arabia, та Cosmopolitan Germany.[7]

Активізм[ред. | ред. код]

Під час повномасштабного російського вторгнення в Україну, яке є частиною російсько-української війни блогерка опублікувала багато сторіз і три пости присвячених Україні, в яких озвучила свою підтримку всім мешканцям країни.

"Наші серця та думки з вами. Алекс та його сім'я з України, вони приїхали до Німеччини, коли він був ще дитиною. Проте Україна — дім його сім'ї, тому я з ним, його сім'єю, їхніми друзями, усіма чудовими людьми з України, яких я зустріла, і всіма, хто там… Я навіть не можу уявити, який біль ви переживаєте, і я хочу, щоб мир та війна припинилися. […][8]

Потім Леоні Ханне одягнулася у кольори українського прапора на один із показів тижня моди в Мілані та зазначила, що не пам'ятає, коли востаннє почувалася такою безпорадною та сумною. Також блогерка закликала надсилати пожертвування до різних фондів для підтримки України.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Tully, Monicha. Leonie Hanne | (амер.). Архів оригіналу за 8 жовтня 2021. Процитовано 13 жовтня 2021.
  2. Hanne and the city: Leonie's takeover of the fashion world. www.lofficielarabia.com (англ.). Архів оригіналу за 8 жовтня 2021. Процитовано 13 жовтня 2021.
  3. а б Inside the Closet of Leonie Hanne | FotoSCAPES. fotoscapes.com (англ.). Архів оригіналу за 8 жовтня 2021. Процитовано 13 жовтня 2021.
  4. BEAR | Wellness is Our Greatest Luxury™. www.bearltd.com. Архів оригіналу за 8 жовтня 2021. Процитовано 13 жовтня 2021.
  5. Style Rules With Blogger Leonie Hanne. sheerluxe.com (англ.). Архів оригіналу за 8 жовтня 2021. Процитовано 13 жовтня 2021.
  6. Storm Models. www.stormmanagement.com. Архів оригіналу за 16 жовтня 2021. Процитовано 13 жовтня 2021.
  7. а б About. Leonie Hanne (брит.). Архів оригіналу за 27 жовтня 2021. Процитовано 13 жовтня 2021.
  8. Вхід • Instagram. www.instagram.com. Архів оригіналу за 12 травня 2022. Процитовано 12 травня 2022.