Обговорення:5G

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

небезпеки для здоров'я[ред. код]

нейтральність, неупередженість, та, головне - достовірність даного розділу під великим сумнівом. Перший абзац підкріплено посиланням на статтю, де досліджувались 2G та 3G частоти, а найменша експериментальна потужність випромінювання дорівнювала найбільшій реально дозволеній в мобільних телефонах, а так - мишей опромінювали вчетверо потужнішим випромінюванням.

другий абзац підкріплено також посиланням на статтю про вплив електромагнітного випромінювання на організм. Але з неї не можна зробити якихось таких висновків, як в тексті абзацу.

Також проблематично в даному контексті посилатись на первинні джерела інформації. Варто було б знайти вторинні джерела, які б чітко й коректно інтерпретували результати наукових досліджень для обставин реального життя.

Бо вплив електромагнітного випромінювання на біологічні матеріали можна чудово побачити на прикладі мікрохвильової печі, але ж із цього не випливає, що будь-яке випромінювання на цих частотах становить небезпеку для людини.

Розділ потребує або глибокої переробки, або ж видалення до тих часів--vityok (обговорення) 15:02, 30 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

після тривалих роздумів вирішив цей розділ прибрати через його дещо маніпулятивний вміст, який не відповідає правилам написання статей.--vityok (обговорення) 17:14, 4 жовтня 2023 (UTC)[відповісти]