Обговорення Вікіпедії:Вікі любить пам'ятки/старий АТУ/Чернігівська область/Бобровицький район

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Успенська церква, Новий Биків, 1804 рік

Успенська церква, Новий Биків, Чернігівщина

Палац баронеси Майендорф, Новий Биків, кінець 19 ст.

Палац баронеси Майендорф, Новий Биків

Церква Петра і Павла у селі Петрівка

Церква Петра і Павла у селі Петрівка

Щодо інформації[ред. код]

"Вікіпедія не є місцем, де можна вперше оприлюднювати інформацію (проводити оригінальні дослідження)". Чому автори цієї статті не застосували це правило до інформації, поданої на сторінці? Де цю інформацію РДА (або якась інша організація/установа) публікувала раніше? Прошу внести посилання на хоча б одне авторитетне джерело, окрім особистого листування у рамках проекту "Вікі любить пам’ятки", з метою доведення того, що інформація не є оригінальною, або вилучити її з розділу таблиці "Адреса".

Заєць (обговорення)

Неподобство[ред. код]

Доброго дня!

Слід негайно припинити публікацію результатів археологічних розвідок!

Це не пам'ятні місця! Ззовні це звичайна лука/поле/фрагмент міської забудови.

Надання в публічний доступ ТАКОЇ інформації слід узгоджувати з відповідними установами. Діяти потрібно відповідно до приписів Закону України про археологічну спадщину!!!

Сама по собі інформація - подарунок для "чорних" археологів. Ви самі їм даєте ключ від сейфу, де лежать гроші.

Прошу остаточно відедагувати список та привести його до стандартів, якими користувалися під час створення аналогічних статей в інших областях!!! — Це написав, але не підписав користувач Krajeznavets (обговореннявнесок).

Вся ця інформація є офіційною та взята з реєстрів Мінкульту, ОДА та РДА. Якщо РДА надала цю інформацію за офіційним запитом, очевидно, що поширення цієї інформації не суперечить закону. Публікація повних реєстрів пам'яток (архітектури, історії, монументального мистецтвта й археології) є стандартом у всіх областях — NickK (обг.) 16:10, 2 лютого 2016 (UTC)Відповісти
Передивився Закон Про охорону археологічної спадщини від 18.03.2004 № 1626-IV. і нічого про заборону публічного доступу не знайшов. --Perohanych (обговорення) 06:39, 4 квітня 2017 (UTC)Відповісти