Обговорення користувача:Ahonc/Архіви/вересень 2010

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

«Золотий свисток»

Доброго вечора! Я хотів був знайти всіх лавреатів «Золотого свистка» — нагороди, що по завершенні кожного сезону вручає газета «Команда» найкращому судді ЧУ, але знайшов менше, ніж половину (Користувач:Friend/Великий список#«Золотий свисток»). «Команди» я не купляю, тому тих вирізок чи номерів не маю. Ти не маєш якоїсь цінної інформації щодо цього? --Friend 16:30, 2 вересня 2010 (UTC)

На жаль, нема. Спитай у Припона.--Анатолій (обг.) 19:21, 2 вересня 2010 (UTC)

Таблиця всіх сезонів першої ліги

Вітаю! Прошу дозволу на перенесення підсумкової таблиці всіх сезонів першої ліги зі статті Чемпіонат України з футболу в новостворену статтю Чемпіонат України з футболу: перша ліга. На мою думку, у головній вже і так тісно, а в новій її бракує. Хочу зробити аналогічно другій і третій лігам, по яких оновив і вікіфікував підсумкові таблиці всіх сезонів і переніс до нових статей. Залишилося зробити ще окрему статтю по Прем'єр-лізі. Тут знову ж потрібен Ваш дозвіл. --VPrypin (обг.) 18:04, 6 вересня 2010 (UTC)

Таблиць першої ліги взагалі можна скласти багато, оскільки з правонаступництвом команд там чорт ногу зломить. У моїй таблиці до виступів «Львова» включені «Скала» і «Газовик-Скала», до вінницької «Ниви» ФК «Бершадь», а харківському «арсеналу» зараховані виступи «Харкова», а виступи ФК «Прикарпаття» та «Спартака» ІФ до 2003 року і ФСК «Прикарпаття», а також «Севастополя» і «Чайки» подані окремо і т.п. Із другою лігою там ще більш складно. Загалом я не проти перенесення таблиці.--Анатолій (обг.) 20:04, 7 вересня 2010 (UTC)
Дякую за довіру. Поки що перенесу як є. А з часом можна буде розібратися детальніше. --VPrypin (обг.) 20:41, 7 вересня 2010 (UTC)