Обговорення користувача:Albedo/12-24-2006/Немає часу (19.12.2006—20.12.2006)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: OlegMarchuk у темі «Немає часу» 17 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Albedo/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Albedo/12-24-2006

Немає часу[ред. код]

Читав суперечку на Обговорення категорії:Протестантизм. Там ти декілька разів поспіль пишеш, що створив би гарну статтю з такої і такої теми, але тобі бракує часу. Тим часом, незважаючи на свій статус, плодиш статті - кандидати на вилучення (бо вони протирічять принципам, які не без твоє ж участі було створено) і плюндруєш науковий стиль української мови. Взагалі, можна десь поставити патання про зняття статусу адміна з конкретного користувача? Я б тебе туди записав на пару з Ґуцулом.

--Aledubr 14:08, 19 грудня 2006 (UTC)Відповісти

Можна. Чому ж ні? Ще б записати тебе у блекліст:)--A l b e d o ® 18:10, 19 грудня 2006 (UTC)Відповісти
Запиши ще пару адмінів у свій блек-лист короткостатейників: User:Pavlosh, User:Ilya, User: Ahonc. Я не намірений приводити тобі свої довгі статті і полемізувати з теми. Мені це не цікаво. Які статті я пишу і чому вирішую я; якими вони будуть потім (у певній мірі, — теж), маю подальше їх бачення. І взагалі, що то за наїзд? Навіть не критика. Ти бачив інтервікі напр. на температура самозаймання /de, pl etc/. Що вони більші? Що, такі статті не існують? І чого взагалі ти домагаєшся? Що хімічиш? Чим на заваді мої адміністративні ф-ції? І запам'ятай: ірвень Вікіпедії росте. І з Твоєю, і, якщо пипустити, з моєю, допомогою. Зараз такі вибрані статті, що були, не прокотили. Зараз "стаття" інетрвікі вилучається. Зараз йде серйозна робота. І що ти запропонуює, окрім наїздів?--A l b e d o ® 18:22, 19 грудня 2006 (UTC)Відповісти

Причому тут наїзди? Згоден, що інколи неможливо уникнути коротеньких статей, але чи варто ставити таку статтетворчість за мету. До того ж, по-перше: є перелік вимог до статей, якщо ж вони не виконуються, то навіщо потрібні. По-друге: наприклад, твоя стаття смерть. Одне визначення, та й те невірне, бо смерть не є процесом, як написано. І по-третє: щодо адмінфункцій. Якось влітку я жартома зробив редагування в статті про Вакарчука. Якщо хтось і не знає прізвища Ельзи з п'єси Подерв'янського, то напевне про такого автора чув, і міг запідозрити, що це повний ідиотизм (моє редагування), але не помітили. Тоді я написав в обговоренні до цієї ж статті, але не звернули уваги. А мета ж Вікіпедії - просвітницька.

По Вакарчуку - вам мінус. --Oleg Marchuk?!/©~№? 09:38, 20 грудня 2006 (UTC)Відповісти

Не розумію, чому ти так гостро реагуєш на критику, вона ж не з добра дива, а по справі. І прошу вибачення, якщо я тебе образив.

--Aledubr 19:49, 19 грудня 2006 (UTC)Відповісти