Обговорення користувача:Pohorynsky/Архіви/2013/жовтень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шаблон Edited в статті Повстання селян Шепетівської округи (1930)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Повстання селян Шепетівської округи (1930) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 21:55, 4 жовтня 2013 (UTC)

Moja strona użytkownika

Proszę o korektę. Wiersz - modlitwę edytowałem ze słuchu. Pozdrawiam serdecznie, Rembecki (обговорення) 22:31, 10 жовтня 2013 (UTC).

Dziękuję pięknie. Teraz przyszło mi na myśl, czy dla zachowania rytmu oraz kanonicznego sensu nie powinno być: В ім'я Отця, Сина, Духа (...). Rembecki (обговорення) 18:31, 11 жовтня 2013 (UTC).
Прошу. Щодо Трійці то Духа опущено задля рими. --Bulka UA (обговорення) 18:51, 11 жовтня 2013 (UTC)

Dodałem Ducha, ale w niekanonicznej kolejności, żeby się rym zgadzał. Teraz jeszcze nie wiem, czy stwierdzenie "молиться" nie powinno być zamienione na prośbę "молися". Rembecki (обговорення) 20:49, 11 жовтня 2013 (UTC).

Все залежить від того просите ви чи стверджуєте. --Bulka UA (обговорення) 20:58, 11 жовтня 2013 (UTC)
Koniec kombinacji. Znalazłem tekst pierwotny. Pozdrawiam serdecznie, Rembecki (обговорення) 21:00, 11 жовтня 2013 (UTC).

Шаблон Edited в статті Повстання селян Шепетівської округи (1930)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Повстання селян Шепетівської округи (1930) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:10, 12 жовтня 2013 (UTC)

З приводу історичних відомостей про сільську раду та рада часів СРСР

Вітаю! На майбутнє: хоч би пояснюйте, куди діваєте видалену інформацію, якщо не з кінцями вона прибирається. Не завжди є час переглядати всі вікі-лінки, щоб збагнути долю матеріалу, який свого часу доволі ретельно збирався. --Kirotsi (обговорення) 10:36, 13 жовтня 2013 (UTC)

Ніби нічого не видаляв. Лише розділив статті. Про українську сільраду від царя Гороха до наших днів і про радянську перепрошую за тавтологію сільраду. А ви автор-наповнювач? --Bulka UA (обговорення) 10:41, 13 жовтня 2013 (UTC)
Те, що не видалено, мені стало очевидно після відвідин нової статті. У журналі історії старої статті нічого про перенесення не було зазначено, тому я, як автор-наповнювач останньої, пару хвилин посердився, доки не розібрався . Сумніваюсь, що в подібних випадках інші автори так само легко самі все вияснювали б, більшість радше просто відкинула б подібні до Ваших правки --Kirotsi (обговорення) 13:12, 13 жовтня 2013 (UTC)
Бережіть себе. Особливо нерви. --Bulka UA (обговорення) 12:22, 14 жовтня 2013 (UTC)

Podziękowania

Chciałbym Koledze podziękować za pomoc w rozgryzaniu zawiłości mowy ukraińskiej, wysyłając książkę (papierową). Czy mogę prosić o wysłanie adresu pocztowego do wysłania paczki? Proszę o podanie go na adres mailowy rembecki(at)gmail.com. Z pozdrowieniami, Rembecki (обговорення) 12:25, 14 жовтня 2013 (UTC).

Приємна несподіванка. Адресу надіслав. --Bulka UA (обговорення) 16:57, 14 жовтня 2013 (UTC)

щодо місячника для вікі-патріота

Ох і давненько це було, коли я заглядав в укр-вікі. Тож, спершу, висловлю своє шанування!!! вікі-побратиму за його творчі (і не тільки) вікі-звитяги. Особливо, вдячний за твою ініціативу щодо вікі-співпраці на темі Голодомору.

Тож до справи:

  • незважаючи, на специфічність тематики, втішений тому, що неперевелися в українській вікі-громаді щирі українці-побратими, які: рублём не скурвились, і кар'єрними "набутками" не спокусилися, і на дешевий піар не повелися. Адже той хто хоч цяпіночку себе вділив суспільній праці на такій важливій для українця темі - заслуговує на щиру ПОВАГУ від побратимів.
  • відтак, від себе я хочу дещо спрезентувати тим побратимам (наперід кажу - жодного піару чи промоції за це не потребую, бо не пхаюся в казнокради-депутати і маю ґонор аби не загравати перед владою чи популістами-політ-проститутами і тутешніми кар'єристами).
  • тому, Булко (шкода, що доводиться побратима називати на псевдо, але...), якщо матимеш хвилинку вільного часу, відпишись на скриньку - xatachytalnya@gmail.com (там тобі відпишу, і домовимося про презенти - які дуже і дуже дотичні до цієї теми, голодомору).
  • оскільки я маю дуже обмаль часу на віртуальне середовище, то хотів би презенти тобі переслати, а ти вже визначиш кому і що належатиме - адже, гадаю, саме ти й будеш, надалі, рушієм цієї теми у вікі-просторі.
  • крім того, сподіваюся, що така твоя ініціатива буде щорічною (хоча б в часі кількох вікі-тижниві) - тоді можеш надіятися на подальшу мою посильну допомогу.
  • шкодую, що мої дітиска зараз поза межами вікі-простору (болячка міопія, спонукає їх обмежити свої віртуальні мандрівки). Хоча, може, Даринку зацікавлю на кілька дописів.

Насамкінець, Булко, ще раз подякую тобі за таку необхідну вікі-ініціативу, зичу подальших творчих звершень! --Когутяк Зенко (обговорення) 17:29, 13 жовтня 2013 (UTC) Шануймося!!!

відписався. --Bulka UA (обговорення) 17:14, 14 жовтня 2013 (UTC)