Обговорення користувача:Serge-kazak/Архів 2012

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 тиждень.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

На жаль, змушений констатувати, що наставництво потерпіло фіаско. Ви продовжили відновлювати статті на кшталт Ординське царство та інші подібні редагування, за які вас неодноразово блокували. Проте у вас буде ще один шанс за тиждень обмірувати належним чином все сказане мною та іншими користувачами, в т.ч в рувікі [1] і продовжити редагування Вікіпедії без того, щоб додавати ваші власні дослідження теорії та роздуми у статті. --yakudza 13:21, 13 червня 2012 (UTC)

Блокування
Блокування
Вас заблоковано безстроково у зв'язку з обходом блокування, чисельними оригінальними дослідженнями, додаванням інформації без джерел для запобігання подальшим порушенням.

--yakudza 04:03, 26 червня 2012 (UTC)

Пане Yakudzo, ви неправий. Блокування я не обходив і ви це знаєте, бо блокування було знято. Те, що ви називаєте оригінальними дослідженнями - гуглиться в інеті або гугляться в інеті ті речі, на основі яких це можна написати і т.д. Імхо ваша позиція, яку ви на даний момент займаєте (несприйняття і відкрите винищенням згадок у Вікіпедії про ті речі, про які я писав) - неконструктивна і шовіністична, з такою позицією не місце на Вікіпедії, тим більше у якості адміністратора. На жаль, мушу визнати, що люди з подібною позицією імхо приносять спільноті більше шкоди ніж користі. Сподіваюсь, що колись ви передумаєте, дасте волю іншим і станете вільним сам. Serge-kazak (обговорення) 06:50, 26 червня 2012 (UTC)

Також залишаюся при своїй думці, що для розуміння нашої, української історії і самоідентифікації, необхідно об'єктивне і всебічне висвітлення, в т.ч. на сторінках Вікіпедії, таких питань як (з врахуванням їх неоднозначності):

  • Козаки як вільні люди, історія і світогляд козацтва - як історія і світогляд багатонаціональної спільноти вільних людей центральної Євразії і світу в цілому;
  • Українці як україноруський козацький народ (фактично - відносно повна, трискладова історична самоназва, одна з можливих історичних самоназв);
  • Історія Центральної Євразії як регіону, складовою якого історично є Україна;
  • Ординське царство як багатонаціональна держава, яка існувала на землях центральної Євразії і вплив якої на розвиток України і її суспільства досить таки неоднозначний;
  • Російська імперія як багатонаціональна держава, яка існувала на землях центральної Євразії і вплив якої на розвиток України і її суспільства досить таки неоднозначний;
  • Радянський Союз як багатонаціональна держава, яка існувала на землях центральної Євразії і вплив якої на розвиток України і її суспільства досить таки неоднозначний;
  • точка зору на комуністів (особливо XIX- першої половини XX ст.) як на простих людей, прихильників радянської влади, не обов'язково партійних (в т.ч. беспартійні комуністи і православні комуністи), багато з яких приймало участь у будівництві УРСР і СРСР і розвитку новітньої української державності (напр. Нестор Махно - теж комуніст одного з напрямків), займалося інтеграцією України у світ, відродженням давніх місцевих козацьких (і європейських) ідей народоправ'я (демократії) і рівноправ'я. Serge-kazak (обговорення) 07:10, 26 червня 2012 (UTC)

та багато інших.

Ось це, наскільки можу судити та тематика, яку ви классифікуєте як оригінальні дослідження і яку не хочете бачите у Вікіпедії, через що закриваєте мені (і наскільки можу - судити іншим) доступ по роботі над статтями. Serge-kazak (обговорення) 07:16, 26 червня 2012 (UTC)

Не вважаю правильними дії адміністратора Якудзи!--Учитель Обг 11:21, 26 червня 2012 (UTC)
Спасибі за підтримку, панно Учитель! Вельми вдячний. :-) Сподіваюсь, що все ж пан-адміністратор згадає, що він теж козак і дасть можливість мені знову спокійно працювати. А як ні - то не біда, бо знаю, що прийдуть інші. Слава Богу, що ми козаки! :-) Serge-kazak (обговорення) 21:40, 26 червня 2012 (UTC)

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Указ про вільних хліборобів

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 14:50, 15 грудня 2012 (UTC)