Обговорення користувача:Visem/Архіви/2020/липень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за червень—липень

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію тут, скорочену — нижче.

Новини «Вікімедіа Україна» за червень
Вибрані анонси на липень і поточні події

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:13, 5 липня 2020 (UTC)

Заявка на права патрульного

Добрий день шановний. Зараз займаюся написанням статтей про одеських художників. Подав заявку на права патрульного. Буду вдячний якщо підтримаєте, був би радий допомогти з цією темою української вікіпедії. Дякую. З повагою --Art of Odessa (обговорення) 15:08, 7 липня 2020 (UTC)

Вітаю @Art of Odessa:! Дякую, що доповнюєте Вікіпедію, зокрема пишите на цікаву тематику. Я поки не готовий голосувати, так як не стежив за Вашим внеском і потрібен час, щоб вивчити його. В будь-якому випадку хочу подякувати Вам за внесок і очікую нових цікавих статей. незалежно від надання чи ненадання статусу патрульного. З повагою, --visem (обговорення) 15:52, 7 липня 2020 (UTC)

Сторінку Шеб Туфік номіновано на вилучення

Стаття Шеб Туфік, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 7 липня 2020. Що ще можна зробити? Олексій Мажуга (обговорення) 23:16, 7 липня 2020 (UTC)

Тиждень Херсонщини 2020 продовжено до 19 липня

привіт! перепрошую, що турбую. тиждень Херсонщини продовжено ще на тиждень, до 19 липня. буде чудово, якщо вдасться ще щось дописати про регіон. не все ж про вінничину писать :) --アンタナナ 20:13, 12 липня 2020 (UTC)