Останні дні планети Земля

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Останні дні планети Земля
Final Days of Planet Earth
Вид телефільм
Жанр Фантастика
Режисер Роберт Ліберман
Продюсер Мікаел О'Коннор
Сценарист Роджер Соффер
У головних
ролях
Кемпбелл Скотт
Гіл Беллоуз
Деріл Ханна
Кінокомпанія RHI Entertainment
Дистриб'ютор Hallmark Channel
Тривалість 170 хв.
Мова англійська
Країна США США
Рік 2006
Дата виходу 6 жовтня
Касові збори $12 млн
IMDb ID 0478073

«Останні дні планети Земля» (англ. Final Days of Planet Earth) — американський фантастичний міні-серіал 2006 року режисера Роберта Лібермана та сценариста Роджера Соффера. У ролях: Кемпбелл Скотт, Гіл Беллоуз і Деріл Ханна. Фільм спродюсований RHI Entertainment для Hallmark Channel.

Сюжет[ред. | ред. код]

Три роки тому команда астронавтів-шахтарів завершила сміливу космічну експедицію. Вони вирушили в свій шлях додому, але до того часу, як корабель повернувся на Землю, їх командир збожеволів, зберігаючи страшну таємницю із собою в добре охоронюваному державного притулку для розуму. Сьогодні археолог Ллойд Волкер і ентомолог Маріанна Вінтерс — серед обраної групи людей, які намагаються знайти можливий зв'язок між трагічною космічною місією, таємницею божевілля командира і рядом дивних зникнень і подій у Сан-Франциско. Відповідь приходить, коли вони натикаються на підземну колонію комахоподібних істот, які видобувають людські тіла для виживання.

Ліз Куінлан, тепер співробітник мерії, занадто добре знає таємницю прибульців. Вона — їх земна королева. Вищі представники міста — її чоловіки. Ллойд і Маріанна розуміють, що вони не можуть довіряти нікому, крім Вільяма Філліпса, однієї людини, яка знає кінцеву мету прибульців. Він також має загадковий ключ до їх поразки, щось у нього в крові. Ллойд і Маріанна повинні знайти його перш, ніж він стане жертвою неземного експерименту.

Ролі[ред. | ред. код]

Критика[ред. | ред. код]

Рейтинг міні-серіалу на сайті IMDb — 4,3/10.

Посилання[ред. | ред. код]