Пам'ятка природи «Колонія берегових ластівок»

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Пам'ятку природи «Колонія берегових ластівок» було створено Рішенням Миколаївського облвиконкому від 21.07.1972 року № 391 «Про віднесення пам'яток природи місцевого значення за категоріями відповідно до нової класифікації та затвердження нововиявлених заповідних територій і природних об'єктів», на землях Вознесенського району Миколаївської області (с. Бузьке, Олександрівський каменеподрібнювальний завод).

Площа — 0,6 га.

Скасування[ред. | ред. код]

Рішенням Миколаївської обласної ради народних депутатів від 12.03.1993 року № 11 «Про природно-заповідний фонд Миколаївської області» охоронний статус з об'єкту було знято (через втрату цінності з природних причин)[1].[2].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Всю інформацію про створення об'єкту взято з текстів зазначених у статті рішень обласної ради, наданих Державним управлінням екології та природних ресурсів Хмельницької області Всеукраїнській громадській організації «Національний екологічний центр України»
  2. Відповідно до листа Міністерства екології та природних ресурсів України № 9-04/18-16 від 11.01.2016 року «Щодо надання роз'яснення», з якого випливає, що вся інформація про установи природно-заповідного фонду є відкритою