Результати в реальному часі

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Результати в реальному часі — послуга, яку пропонують багато спортивних вебсайтів і телеканалів, а також оператори спортивних ставок в Інтернеті.

Ідея результатів в реальному часі полягає в тому, щоб надавати інформацію про спортивні результати з різних дисциплін у режимі реального часу. Зазвичай вони безоплатні та мають велику популярність серед любителів ставок на спорт, оскільки дозволяють переглядати зібрані дані про спортивні події.

У минулому, послуги результатів у реальному часі були доступні лише на телебаченні через телетекст або по радіо. Зараз існує безліч вебсайтів, що надають результати в реальному часі. Деякі сайти надають додаткову інформацію, таку як список гравців, дані про картки, заміни та онлайн-чат, де спортивні вболівальники можуть збиратися та обговорювати поточну подію.[1] Кілька спортивних організацій, таких як Вища бейсбольна ліга і Національна футбольна ліга, створили власні мережі для отримання результатів через мобільні телефони.[2]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Murray, Scott (30 березня 2010). Football For Dummies (англ.). John Wiley & Sons. ISBN 978-0-470-66440-7.
  2. Doorley, John; Garcia, Helio Fred (2007). Reputation Management: The Key to Successful Public Relations and Corporate Communication (англ.). Taylor & Francis. ISBN 978-0-415-97470-7.