Системні технології

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Системні технології
Тип Спільне товариство з обмеженою відповідальністю
Галузь Програмне забезпечення
Засновано 1998
Штаб-квартира Білорусь Мінськ, Білорусь
Співробітники понад 500 осіб
www.st.by

«Системные технологии» (Білорусь) - компанія-розробник промного запезпечення, спеціалізується на розробці власних програмих продуктів для автоматизації діяльності банків і підприємств. Компанія входить до 10 найбільших виробників ПЗ білоруського Парку високих технологій.

Історія[ред. | ред. код]

Компанія «Системные технологии» була створена у 1998 році. Спочатку у колектив входило 7 співробітників,які з 1995 року приймали безпосередню участь у створені Автоматизованої банківської системи.

У 2006 р. компанія «Системные технологии» стала резидентом парку високих технологій та отримала сертифікат вілповідності,задовольняючий, що система менеджменту якості компанії відповідає вимогам стандарту STB ISO 9001-2001.


Продукти[ред. | ред. код]

У лінійку продуктів компанії входить програмне забезпечення для таких галузей економіки як банківська діяльність, страхування, лізинг та промисловість. Вони включають в себе систему надання дистанційних електронних послуг, система кредитного документообіг, автоматизації процесів страхування, нафтозабезпечення, системи класу BI, BPM і CRM, фінансові сервіси, замовну розробку.

Досягнення[ред. | ред. код]

У 2010 році відкрилась спільна творча лабораторія БДУІР та СТОВ «Системные технологии». Це спеціалізований підрозділ університету, скликане допомагати проектам-початківцям та компанія у ІКТ-сфері.

У 2011 році компанія «Системные технологии» посіла перше місце серед компаній-резидентів ПВТ, постачальників рішень на білоруський ринок. Цього ж року компанія отримала нагороду за досягнення в галузі інформаційних технологій «Золотой байт-2010» у номінації «Лучший поставщик решений для белорусского рынка»

2012 рік – компанія отримала нагороду в номінації «Инвестор года» – головної номінації конкурсу «Золотой байт — 2011»

У 2014 році компанія удостоїлася звання переможця у номінації «Крупнейший поставщик решений для белорусского рынка» на церемонії вручення Національної премії «Золотой Байт-2014».

Компанія«Системные технологии» два роки поспіль (2015 та 2016 роки) стала першою серед найбільших постачальників ІТ-послуг на білоруський ринок, а також увійшла до ТОП-10 компаній ПВТ за обсягом реалізації та до ТОП-10 найбільших за чисельністю компаній-резидентів з підсумкам роботи ПВТ .

У 2017 році компанія стала переможцем у конкурсі «Хрустальная гарнитура» (м. Москва) у номінації Партнер року з впровадження, інтеграції .

Замовники[ред. | ред. код]

Сьогодні більш ніж 90% банків Білорусі користуються програмними рішеннями СТОВ «Системные технологии». Клієнтами компанії виступають ведучі білоруські та зарубіжні банки та підприємства, такі як АСБ «Беларусбанк», ОАО «Пріорбанк», АО «Райффайзен Банк Аваль» Центральний банк Азербайджану, ОАО «АЗЕРИГАЗБАНК», ЗАО «Bank Standard» КБ, ОАО «Білзовнекономбанк», ОАО «БПС-Банк», ОАО «Білагропромбанк», ОАО «Білінвестбанк», РУП виробниче об’єднання «Білорусьнафта», ОАО «Криница», СТОВ «Райффайзен-Лизинг» та інші.

Примітки[ред. | ред. код]