Обговорення користувача:Temporary: відмінності між версіями

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вилучено вміст Додано вміст
DixonDBot (обговорення | внесок)
Сповіщення користувача про статті без джерел
автосповіщення про відсутність дозволу на використання Файл:Rebekkagudlefsdottir.jpg
Рядок 6: Рядок 6:
# [[Розгортка зображення]]
# [[Розгортка зображення]]
Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{tl|без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --[[Користувач:DixonDBot|DixonDBot]] ([[Обговорення користувача:DixonDBot|обговорення]]) 15:41, 15 грудня 2012 (UTC)
Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{tl|без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --[[Користувач:DixonDBot|DixonDBot]] ([[Обговорення користувача:DixonDBot|обговорення]]) 15:41, 15 грудня 2012 (UTC)
== Щодо [[:Файл:Rebekkagudlefsdottir.jpg]] ==
Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл '''[[:Файл:Rebekkagudlefsdottir.jpg]]'''. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися [[Вікіпедія:Ліцензування файлів/Приклади оформлення|тут]].

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: [[Вікіпедія:Дозволи]]. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом ''7 днів'', адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені '''вилучити''' завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. [[user:Base|<span style="color:#880">Ваѕе</span>]]<span style="font-size:0.5em">[[User_talk:Base|<sup style="color:#008">обг.</sup>]][[Special:Contributions/Base|<sup style="color:#080">вн.</sup>]]</span> 20:56, 30 жовтня 2013 (UTC)

Версія за 20:56, 30 жовтня 2013


Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Радіоелектронний засіб
  2. Розгортка зображення

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 15:41, 15 грудня 2012 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Rebekkagudlefsdottir.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Ваѕеобг.вн. 20:56, 30 жовтня 2013 (UTC)[відповісти]