Туз Володимир Ростиславович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Володимир Ростиславович Туз
Галузьрадіофізика
ЗакладХарківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Посадапрофесор
Вчене званнядоцент (2015)
Науковий ступіньдоктор фізико-математичних наук (2013)

Володимир Ростиславович Туз — український радіофізик, професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Біографія

[ред. | ред. код]

В 2005 році здобув ступінь кандидата фізико-математичних наук зі спеціальності «радіофізика»[1], захистивши дисертацію «Резонансні явища у квазіперіодичних шаруватих системах з металодіелектричними елементами»[2].

В 2012—2020 роках працював у відділі теоретичної радіофізики Радіоастрономічного інституту НАНУ[1].

В 2013 році, захистивши дисертацію «Підсилення поляризаційних та нелінійних ефектів у періодичних структурах і системах з сильною локалізацією поля», став доктором фізико-математичних наук зі спеціальності «радіофізика». В 2015 році здобув вчене звання доцента[1].

Викадає в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна на посаді професора кафедри теоретичної радіофізики радіофізичного фікультету[3].

Публікації

[ред. | ред. код]
  • Резонансні явища у квазіперіодичних шаруватих системах з металодіелектричними елементами: автореф. дис. канд. фіз.-мат. наук: 01.04.03 / Туз Володимир Ростиславович ; Харківський національний ун-т ім. В. Н. Каразіна. — Х., 2005. — 17 с.
  • Туз, Володимир Ростиславович. Підсилення поляризаційних та нелінійних ефектів у періодичних структурах і системах з сильною локалізацією поля: автореферат дис. д-ра фіз.-мат. наук : 01.04.03 «Радіофізика» / Туз Володимир Ростиславович ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харк. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. — Х., 2012. — 37 с.

Примітки

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]