NICMAS

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Концерн «НІКМАС»
Тип Концерн
Форма власності концерн
Галузь Машинобудування (компрессорне та енергетичне устаткування)
Засновано 1994
Штаб-квартира Україна, м.Суми
Ключові особи Дашутін Г. П., Кирик Г. В.
Продукція Компресорне та енергетичне устаткування, електротехнічне обладнання, продукція ливарного виробництва, сервісне обслуговування та запасні частини.
nicmas.com

Концерн «НІКМАС» («NICMAS») — багатопрофільна інжинірингова інноваційно-промислова компанія, яка об'єднує ряд підприємств, розташованих в Україні. Головним напрямком діяльності Концерну є виробництво сучасного устаткування для промисловості та енергетики, запасних частин до нього, а також обслуговування цієї техніки.

Підприємства концерна[ред. | ред. код]

АТ «Науково-виробниче акціонерне товариство ВНДІкомпресормаш»[ред. | ред. код]

АТ «НВАТ ВНДІкомпресормаш» (м. Суми) — головна організація в Україні з розробки та впровадження технологій компресоробудування[1]. Підприємство виробляє сучасні енергоефективні компресорні установки різного призначення: поршневі, гвинтові компресорні установки, роторні компресори, теплобмінне обладнання, шарові крани та інше спеціальне обладнання.

ПАТ «Полтавський турбомеханічний завод»[ред. | ред. код]

ПАТ «Полтавський турбомеханічний завод» (м. Полтава) — виробниче підприємство[2], яке має більш ніж 125-ти річну історію виробництва компресорного та енергетичного устаткування. Підприємство спеціалізується на випуску вузлів і деталей для ремонту і реконструкції парових турбін, компресорного устаткування різного призначення та продукції ливарного виробництва.

Глухівський завод «Електропанель»

АТ «Глухівський завод «Електропанель»[ред. | ред. код]

АТ «Глухівський завод «Електропанель» (м. Глухів) - відоме виробниче підприємство, що спеціалізується на виробництві електротехнічного обладнання[3]. Підприємство має потужний[джерело?] кадрово-інтелектуальний потенціал, більш ніж 50-річний досвід проектування і виробництва електротехнічних пристроїв, які використовуються у багатьох галузях промисловості.

Інші організації[ред. | ред. код]

  • СУБП «Укртехносинтез», Україна, м. Суми.
  • БЦ «Домініон бізнес парк», м Київ.
  • Концерн «NICMAS» є засновником благодійного фонду «Благовіст» і Всеукраїнського фонду «Благовіст з добром і надією».

Продукція Концерну[ред. | ред. код]

Підприємства Концерну виробляють та реалізують стаціонарні та пересувні компресорні станції та установки різних модифікацій, автомобільні газонаповнювальні компресорні станції, спеціальну кульову арматуру для роботи в агресивних середовищах, маслоочисне обладнання, теплообмінну апаратуру, роторні компресора, насосні та зварювальні агрегати, редуктори, вузли і запасні частини для більш ніж 2000 типів парових турбін ТЕЦ і ТЕС, продукцію ливарного виробництва, нестандартизоване та інше обладнання.

Вся техніка виробництва концерну відповідає вимогам міжнародного стандарту в ISO 9001, ISO 14001, IRIS.

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Архівована копія. Архів оригіналу за 6 жовтня 2013. Процитовано 29 липня 2019.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  2. Архівована копія. Архів оригіналу за 2 квітня 2022. Процитовано 10 травня 2022.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  3. Архівована копія. Архів оригіналу за 3 вересня 2011. Процитовано 10 травня 2022.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)

Посилання[ред. | ред. код]