Файл:Обкладинка відеогри Far Cry 6.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Обкладинка_відеогри_Far_Cry_6.jpg(300 × 393 пікселів, розмір файлу: 39 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Опис Це обкладинка гри Far Cry 6. Авторське право на обкладинку, як вважають, належить Ubisoft.
Джерело https://www.ubisoft.com/en-us/game/far-cry/far-cry-6
Час створення 2021
Автор зображення Ubisoft
Ліцензія див. нижче
Обґрунтування добропорядного використання для статті «Far Cry 6» [?]
Мета використання

Основна інформаційна картка в статті. Зображення використовується для ідентифікації в контексті критичного коментаря до гри, для якого він служить як обкладинка. Це робить значний внесок у розуміння користувача статтею, яка практично не може бути передана лише словами. Зображення поміщається в інформаційну панель у верхній частині статті, де обговорюється робота, демонструється основний візуальний образ, пов'язаний з роботою, і допоможе користувачеві швидко визначити роботу та знати, що вони знайшли те, що вони шукають. Використання для цієї мети не конкурує з цілями оригінальної гри, а саме творець, який надає послуги графічного дизайну для відповідних проблем та маркетингу відеоігор для широкого загалу.

Замінність

Як обкладинка, зображення не змінюється за рахунок безкоштовного контенту; будь-яке інше зображення, яке показує упаковку даного товару, також буде захищено авторським правом, і будь-яка версія, не відповідає оригіналу, булj б недостатньою для ідентифікації або коментарів.

Обсяг використаного матеріалу {{{Portion}}}
Низька роздільність?

Копія має достатню роздільну здатність для коментарів та ідентифікації, але нижча роздільна здатність, ніж оригінальна обкладинка. Копії з неї будуть нижчої якості, непридатні як ілюстрації на піратські версії або інші способи, які будуть конкурувати з комерційною метою оригінального твору мистецтва.

Інше Використання обкладинки у статті відповідає Вікіпедії добропорядне використання.
Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Ліцензування[ред. | ред. код]

Це зображення є обкладинкою відеогри.

Найімовірніше, авторськими правами на обкладинку володіє видавець або розробник гри. Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний13:13, 10 липня 2022Мініатюра для версії від 13:13, 10 липня 2022300 × 393 (39 КБ)Vincentuus (обговорення | внесок){{Зображення |Опис=Це обкладинка гри Far Cry 6. Авторське право на обкладинку, як вважають, належить Ubisoft. |Автор=Ubisoft |Джерело=https://www.ubisoft.com/en-us/game/far-cry/far-cry-6 |Час створення= 2021 |Ліцензія=див. нижче }} {{Обґрунтування добропорядного використання | Стаття = Far Cry 6 | Роздільність = Копія має достатню роздільну здатність для коментарів та ідентифікації, але нижча роздільна здатність, ніж оригінальна обкладинка. Копії з неї будуть нижчої якості,...

Така сторінка використовує цей файл: