Файл:Cooke sam.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Cooke_sam.jpg(366 × 335 пікселів, розмір файлу: 36 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис Обкладинка альбому Ain't That Good News
Джерело http://www.dustygroove.com/images/products/c/cooke_sam~~_aintthatg_101b.jpg
Час створення 1964
Автор зображення Вірогідно, що авторські права на обкладинку належать лейблу RCA Victor Records або художнику-графіку.
Ліцензія
Це зображення є обкладинкою музичного альбому або синглу.

Найімовірніше, авторськими правами на обкладинку володіє видавець альбому (синглу) або виконавець (виконавці).

Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Обґрунтування добропорядного використання для статті «Ain't That Good News» [?]
Мета використання

Проілюструвати статтю про альбом Ain't That Good News. Основний інфобокс. Зображення використовується для ідентифікації в контексті критичного коментаря до твору, для якого воно служить обкладинкою. Це робить значний внесок у розуміння користувачами статті, яке практично неможливо передати одними словами. Зображення розміщується в інформаційному вікні у верхній частині статті, де обговорюється робота, щоб показати основне візуальне зображення, пов’язане з роботою , щоб допомогти користувачеві швидко визначити твір і знати, що він знайшов те, що шукає. Використання для цієї мети не конкурує з цілями оригінального твору мистецтва, а саме надання художником послуг графічного дизайну музичним концернам і, у свою чергу, маркетингу музику для публіки.

Замінність

Заміна вільним файлом неможлива. Оскільки зображення музичної обкладинки не можна замінити безкоштовним вмістом; будь-яке інше зображення, яке показує упаковку музики, також буде захищено авторським правом, і будь-яка версія, яка не відповідає оригіналу, буде непридатною для ідентифікації чи коментаря.

Обсяг використаного матеріалу Зображення повністю. Оскільки зображення є обкладинкою, формою упаковки продукту, повне зображення потрібне для ідентифікації продукту, належної передачі значення та наміченого бренду, а також для уникнення заплямування чи спотворення зображення.
Низька роздільність?

Низька (366 × 335). Має меншу роздільну здатність, ніж оригінальна обкладинка. Копії, зроблені з нього, будуть нижчої якості, непридатні для використання в піратських версіях або для інших цілей, які можуть конкурувати з комерційною метою оригінального твору мистецтва.

Інше Завантажене зображення відповідає всім критеріям добропорядного використання. Його використання не порушує закон США про авторське право
Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний20:17, 6 жовтня 2009Мініатюра для версії від 20:17, 6 жовтня 2009366 × 335 (36 КБ)A1 (обговорення | внесок)This image was copied from wikipedia:ru. The original description was: Обложка альбома песен Сэма Кука. == Обснование добросовестного использования в статье Кук, Сэм == De

Така сторінка використовує цей файл: