Файл:Portal 2 OST.jpeg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Portal_2_OST.jpeg(313 × 317 пікселів, розмір файлу: 20 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Опис Це обкладинка до Portal 2. Вважається, що авторські права на обкладинку належать Valve.

Обкладинка надана компанією Valve для збірки саундтреків "Songs to Test By"

Джерело
Автор зображення
Ліцензія див. нижче
Обґрунтування добропорядного використання для статті «Музика Portal 2» [?]
Джерело Можна знайти на наступному веб-сайті: [1]
Мета використання

Головний інфобокс. Зображення використовується для ідентифікації в контексті критичного коментаря до роботи, для якої слугує обкладинкою. Воно робить значний внесок у розуміння користувачем статті, який практично неможливо передати лише словами. Зображення розміщується в інформаційному блоці вгорі статті, що обговорює твір, щоб показати основний візуальний образ, пов'язаний з твором, і допомогти користувачеві швидко ідентифікувати твір і зрозуміти, що він знайшов те, що шукав. Ідентифікація обкладинки альбому у зв'язку з обговоренням саундтреку до гри в джерелі. Використання з цією метою не конкурує з цілями оригінального твору, а саме з наданням автором послуг графічного дизайну відповідним компаніям і маркетингом відеоігор для широкої публіки.

Замінність

Як обкладинка, зображення не може бути замінено вільним контентом; будь-яке інше зображення, що показує упаковку відповідного товару, також буде захищене авторським правом, і будь-яка версія, що не відповідає оригіналу, буде недостатньою для ідентифікації або коментаря. Вільна заміна неможлива.

Обсяг використаного матеріалу Вся обкладинка: оскільки зображення є обкладинкою, формою пакування продукту, все зображення необхідне для ідентифікації продукту, належної передачі значення та брендингу, а також для уникнення затьмарення або спотворення зображення.
Низька роздільність?

Зменшено від повного розміру.

Інше Використання обкладинки у статті відповідає політиці Вікіпедії щодо невільного контенту та добросовісного використання відповідно до законодавства США про авторське право, як описано вище.
Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Ліцензування[ред. | ред. код]

Це зображення є обкладинкою музичного альбому або синглу.

Найімовірніше, авторськими правами на обкладинку володіє видавець альбому (синглу) або виконавець (виконавці).

Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний23:21, 7 грудня 2023Мініатюра для версії від 23:21, 7 грудня 2023313 × 317 (20 КБ)DOZ3145 (обговорення | внесок){{Зображення |Опис=Це обкладинка до Portal 2. Вважається, що авторські права на обкладинку належать Valve. Обкладинка надана компанією Valve для збірки саундтреків "Songs to Test By" }} {{Обґрунтування добропорядного використання | Стаття = Музика Portal 2 | Джерело = Можна знайти на наступному веб-сайті: [https://www.thinkwithportals.com/music.php] | Частина = Вся обкладинка: оскільки зображення є обкладинкою, формою пакування продукту, все зображення необхідне для і...

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані