Форсаж да Вінчі

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Форсаж да Вінчі
рос. Форсаж да Винчи
Жанр бадді-муві і фільм про скарбиd
Режисер Brent Huffd[1]
Сценарист Невський Олександр Олександрович[2]
У головних
ролях
Невський Олександр Олександрович, Девід Керрадін[2], Шерілін Фенн[2], Ендрю Дівофф[2], William Shockleyd[2], Альберт Філозов[2], Mikhail Bogdasarovd[2] і Olga Rodionovad
Дистриб'ютор Netflix
Тривалість 92 хв.[3]
Мова російська
Країна  Росія
 США
Рік 2007
Кошторис 10 000 000 $
IMDb ID 0478737

«Форсаж да Вінчі» (англ. Treasure Raiders) — фільм 2007 режисера Брента Хаффа. Пригодницький бойовик і пародійна комедія в двох варіантах озвучення.

Сюжет[ред. | ред. код]

Професор із США Харрісон Джонс (Стівен Бренд) викладає лекції з археології в московському університеті. До недавніх пір ніхто не знав, що скарби лицарів-тамплієрів існують. А вони не просто існують, а знаходяться в одному зі спальних районів Москви. Після одного із занять до нього підходить П'єр Самоне (Девід Керрадайн), що говорить про те, що він знає людину, яка може допомогти шукати скарби. Його звуть Вовк (Олександр Невський), і він гонщик.

Цей фільм тільки в Росії був представлений як комедійний бойовик «Форсаж да Вінчі», тому що його переозвучувати команда з шоу «Comedy Club». У сорока країнах, де була представлена ​​ця стрічка, вона йшла як пригоди «Мисливці за скарбами». Але існує версія російського дубляжу в традиційному не гумористичному перекладі, в якому події представлені зовсім по-іншому, і відрізняються навіть імена героїв. Наприклад, професор Харрісон Джонс насправді Майкл Наззаро.

У ролях[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]

  1. http://www.imdb.com/title/tt0478737/
  2. а б в г д е ж ČSFD — 2001.
  3. Person Profile // Internet Movie Database — 1990.