Школа Вудсток

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Школа Вудсток
Woodstock School
Школа Вудсток
Масурі (Уттаракханд, Індія)
Тип школа
Країна  Індія
Засновано 1854
Студентів 500
Сайт woodstock.ac.in
Мапа

Школа Вудсток (англ. Woodstock School) — приватна міжнародна школа-інтернат для хлопчиків та дівчат у містах-супутниках Ландур і Масурі індійського штату Уттаракханд. Це одна з найвідоміших шкіл-інтернатів у Південній Азії, особливо серед шкіл для іммігрантів. Вона була відкрита в 1854 році групою англійок, що працювали з британськими та американськими місіонерами і намагалися надати індійцям можливість отримувати протестантське навчання.

Школа пропонує 12-річний курс навчання.

2 січня 1960 школа успішно пройшла акредитацію Асоціацією коледжів та шкіл Середніх Штатів[en] (англ. Middle States Association of Colleges and Schools — «M.S.A.») і дипломи її випускників стали визнавати та приймати найкращими університетами Середніх Штатів а також практично усіма університетами Північної Америки.[1]

Завдяки акредитації школи та її освітньої програми в системі Cambridge International Examinations органом з акредитації, що є частиною Департаменту «Cambridge Assessment» Кембриджського університету,[2] дипломи визнаються і приймаються кращими університетами Великої Британії, Індії та багатьох держав світу.

Школа є членом Ради міжнародних шкіл (англ. Council of International Schools — «CIS»).[3]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. MEMBER RESOURCES. Woodstock School. The Middle States Association Comission of Elementary and Secondary School (англійською) . Архів оригіналу за 10 листопада 2019. Процитовано 9 листопада 2019.
  2. Find a Cambridge school (country — India, state/city/town — Uttarakhand) [Архівовано 11 вересня 2017 у Wayback Machine.] (англ.)
  3. Woodstock School. Council of International Schools (англійською) . Процитовано 9 листопада 2019.