Як зробити кар'єру (фільм)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Як зробити кар'єру
Career Opportunities
Жанр романтична комедія
Режисер Браян Гордон
Продюсер Джон Г'юз
Хант Лоурі
Сценарист Джон Г'юз
У головних
ролях
Френк Вейлі[1][2][3], Дженніфер Коннеллі[1][2][3], Дермот Малруні[1][2][3], Kieran Mulroneyd[2][3], John M. Jacksond[2][3], Дженні О'Гараd[2][3], Нобл Віллінґемd[2][3], Вільям Форсайт[3], Джон Кенді[3] і Баррі Корбінd[2][3]
Оператор Дональд Макалпін
Композитор Томас Ньюман
Кінокомпанія Universal Pictures
Дистриб'ютор Universal Pictures і Netflix
Тривалість 83 хв
Мова англійська
Країна  США
Рік 1991
Дата виходу 29 березня 1991
IMDb ID 0101545

«Як зробити кар'єру» (англ. Career Opportunities) — це американська романтична комедія. В якій у своїй першій головній ролі виступає Френк Вейлі спільно з Дженніфер Коннеллі. Цей фільм був написаний і спільно створений Джоном Г'юзом та режисером Браяном Гордоном.

Сюжет[ред. | ред. код]

Джим Додж (Френк Вейлі) — ледачий хлопець, якого неодноразово звільняли з роботи. Батько ставить його перед фактом: або він береться за голову, або їде в Сент-Луїс. Джим влаштовується на роботу прибиральником в магазин, де в перший же день був замкнений босом. Також він зустрічає розпещену багату дівчину Джозі МакКлеллан (Дженніфер Коннеллі) з його школи. Провівши разом час під замком розуміють, що вони споріднені душі. Складнощі починаються після того, як двоє некомпетентних грабіжників пробираються в магазин, і беруть їх в заручники.

У ролях[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]