Doublemint

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Doublemint
логотип Doublemint
Категорія кондитерські вироби
Тип продукту жувальна ґумка
Власник(и) Wrigley
Виробник(и) Wrigley
Країна походження США США
Дата створення 1914
Сайт wrigley.com

Doublemint — різновид жувальної гумки зі смаком м'яти виробництва компанії Wrigley. Продукт було творено в США 1914 року.

Товарний знак в ЄС[ред. | ред. код]

2004 року Суд ЄС відхилив прохання Wrigley про надання статусу товарного знаку «Doublemint». Суд прийшов до висновку, що марка Doublemint носить описовий характер продукту і це порушує Закон про товарні знаки.

Відомі інгредієнти[ред. | ред. код]

Ароматизатори, які використовуються в гумці, є комерційною таємницею, але компанія не приховує, що основним смаковим компонентом є м'ята. 2003 року Wrigley вирішила замінити частину цукру на штучні підсолоджувачі аспартам і ацесульфам калію.

Всього серед інгредієнтів є: цукор, основа жувальної гумки, глюкоза, кукурудзяний сироп, натуральні і штучні ароматизатори; менше 2 % гліцерину, аспартам, гуміарабік, соєвий лецитин, ацесульфам К, колір (діоксид титану, blue 1 lake, бета-каротин), ВНТ.

Повернення реклами близнюків на ринок[ред. | ред. код]

Wrigley повторно запустив рекламу Doublemint з близнюками 2005 року. Героями стали близнюки Наталі і Ніколь Гарса, які були одягнені в старомодний одяг. Вони їхали на велосипеді через різні сучасні повсякденні ситуації, співаючи про складність життя і «просте задоволення» від гумки Doublemint.

Wrigley запустила відкритий кастинг для пошуку акторів для рекламної компанії, куди запрошували не тільки близнюків.

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]