GRZLY

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
GRZLY
Вадим
Зображення
Зображення
Основна інформація
Місце народження Україна
Роки активності 2017–тепер. час
Жанр
Лейбли Kurenivka, FAME³
www.djgrzly.com — офіційний сайт «GRZLY».

GRZLY (укр. Грізлі) — український діджей та electronic dance music продюсер, який спеціалізується на electronica, dark disco, indie dance, techno жанрах. Відомий як резидент[1] українського кемпу Куренівка[2] (Kurenivka camp) на Burning Man.

Кар'єра в музиці[ред. | ред. код]

GRZLY виділяється як один із рідкісних місцевих артистів, які мали привілей виступати на відомому фестивалі Burning Man[3] у Сполучених Штатах. Є постійним представником від України у спільноті Burning Man, зокрема, як учасник кемпу "Куренівка"[4]. Його активна участь охоплює різні події Ukrainian Burners[5], що додатково зміцнює його зв'язок із глобальною культурою спільноти.

Протягом своєї кар'єри, GRZLY виступав на численних подіях в Україні та Європі Wave Spot[6][7][8], Atlas Weekend[9][10], Hedonism[11], Річковий Рейв[12][13], діливши сцену з видатними артистами, такими як Birds of Mind, HVOB, Benjamin Alexander, Smailov, KMLN, Kate Zubok, The Organism, Nathan Fake та David August. Його відданість філософії Burning Man підтверджується його роллю постійного учасника офіційних заходів Precompression та Decompression Burning Man.

На сьогоднішній день, GRZLY має звання посланця мексиканського музичного напрямку, відзначеного шаманськими ритмами та загадковим підсмаком Dark Disco. Цей звʼязок поширюється від легендарного міста Black Rock City у Неваді до Tulum й за межі - у світ, який може перетнути межі нашої реальності. Особливо, GRZLY відчуває глибокий зв'язок з Mayan Warrior[14], іконічним художнім арткаром та майданчиком на Burning Man, який неперервно приваблює його повертатися знову і знову.

Сингли[ред. | ред. код]

Альбоми[ред. | ред. код]

  • Welcome Home (EP) (2024)

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Uniting through Music: Kurenivka's Electrifying Soundscape. Residents of Kurenivka.
  2. Where the Spirit of Burning Man Meets Ukrainian Culture. Kurenivka.
  3. Kurenivka camp, Burning Man 2018. Soundcloud.
  4. Ukrainian Camp Kurenivka on Burning Man. Destinations. Архів оригіналу за 18 травня 2022. Процитовано 27 серпня 2023.
  5. Ukraine Regional Community. Burning Man.
  6. Вирушай на унікальний фестиваль Wave.spot!. KISS FM.
  7. Wave Elements Festival. GRZLY.
  8. Picnic 2023. Wave Spot on Facebook.
  9. Atlas Weekend — 2019: програма фестивалю на всі дні. STB.
  10. Що треба знати, якщо збираєшся на Atlas Weekend. The Village.
  11. Hedonism: програма фестивалю на всі дні. Karabas.
  12. Понад 30 українських діджеїв гратимуть на трьох сценах протягом 20 годин. Style Insider. Архів оригіналу за 27 серпня 2023. Процитовано 27 серпня 2023.
  13. Під Києвом відбудеться дводенний «Річковий рейв». The Village.
  14. Mayan Warrior.

Посилання[ред. | ред. код]