Immunity

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Immunity, Inc.
Тип бізнес
Засновано 2002
Засновник(и) Dave Aiteld
Штаб-квартира США США
immunitysec.com

Immunity — англомовний термін — укр. Імунітет. Immunity, Inc. — компанія-розробник програмних компонентів для створення засобів захисту, виявлення вразливих ділянок в мережевій інфраструктурі та контролю віддалених підключень. Компанія пропонує технології, створені з урахуванням сучасних вимог безпеки.

Продукти цієї компанії використовують державні установи, великі компанії, фірми та фахівці з інформаційної безпеки по всьому світу.

Продукти компанії[ред. | ред. код]

Immunity SILICA-U — професійне середовище розробки інструментів тестування системи безпеки, що забезпечує створення надійної архітектури для програмного забезпечення з безпеки і тестувань продуктивності. Рішення підтримує Windows, Linux, Mac OS X і інші Python-платформи.

Immunity CANVAS — створений для розробників інструментів тестування систем безпеки на предмет проникнення потенційно небезпечних об'єктів та інших загроз. Рішення підходить для забезпечення безпеки WLAN-мереж.

Immunity Debugger — налагоджувач, такий саме, як OllyDbg, але з можливістю підключення скриптів на мові Python. Призначений для аналізу шкідливого ПЗ, і зворотної розробки бінарних файлів.[1]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Welcome to Immunity Debugger. Архів оригіналу за 16 лютого 2009. Процитовано 23 жовтня 2010.