Jenna’s American Sex Star

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Jenna’s American Sex Star
Тип телепередача
Телеканал(и) Playboy TVd
Жанр реаліти-шоу
У головних ролях Дженна Джеймсон
Країна-виробник  США
Мова оригіналу англійська
Перший показ 4 листопада 200528 липня 2006
Кількість сезонів 2
Кількість серій 9
Посилання

Jenna's American Sex Star — реаліті-шоу для дорослих на американському платному телеканалі Playboy TV, яке транслювалося з 2005 по 2006 рік[1]. Ведучою шоу була Дженна Джеймсон.

У кожному епізоді п’ятеро учасників змагалися в серії сексуальних виступів для журі. Спочатку судді виключили учасника, а потім глядачі проголосували за улюбленого виконавця на Playboy.com. Переможці отримали ексклюзивний контракт із кіностудією Jameson ClubJenna.

У шоу також були інтерв’ю з порноакторами про кожного конкурсанта. Рон Джеремі брав участь у перших епізодах. Наступні епізоди ведуть дівчата з ClubJenna, включаючи Джессі Капеллі та Маккензі Лі.

Переможці шоу отримують право підписати ексклюзивний контракт із кіностудією Дженни Джеймсон ClubJenna. Переможницею першого сезону стала Брі Беннет. Переможниця другого сезону, Роксі Джезел.

Суддями першого сезону були Крісті Каньйон, Рон Джеремі та Джим Пауерс. Суддями другого сезону були Джим Пауерс, Дженна Льюїс і Джей Грдіна. Член групи KISS Джин Сіммонс виступив як запрошений суддя. Андреа Лоуелл з Playboy TV з'являється у 2 сезоні як ведуча конверта, коли дівчата повинні вибувати або для оголошення переможців.

Виконавчим продюсером шоу був Дерек Харві, а Джордан Уайлз проводив кастинг глядачів. Кожен з шістдесятихвилинних епізодів був створен в Лос-Анджелесі Playboy Entertainment Group

Посилання

[ред. | ред. код]
  1. Jameson, Jenna; Canyon, Christy; Lowell, Andrea (4 листопада 2005), Jenna's American Sex Star, Playboy Entertainment Group, процитовано 22 березня 2024