Сервер Minecraft

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Сервер Minecraft є багатокористувацьким ігровим сервером, що належить гравцеві або бізнес-ігровий сервер для гри Minecraft. У цьому контексті термін «сервер» часто розмовно відноситься до мережі підключених серверів, а не однієї машини.

Логотип Minecraft

Види серверів[ред. | ред. код]

Ванільні сервери— Сервери де немає плагінів, або їх дуже мала кількість.

Анархічні сервери—Сервери на яких дозволений рейд також привати зроблені з блоків.

Гріф сервери—Сервери на яких не дозволений рейд, а для pvp виділене спеціальне місце—pvp-arena.Також привати робляться за допомогою дерев'яної сокири,або команд pos1,pos2.

Міні-ігри сервери—На цих серверах можна грати в невеликі (здебільшого короткочасні)ігри такі як bedwars,skywars,build battle і так далі...

Робіння власних серверів[ред. | ред. код]

Гравці можуть запустити свій власний сервер, встановивши на комп'ютері за допомогою програмного забезпечення, наданого Mojang, або за допомогою провайдера хостингу, щоб вони могли виконувати свій сервер на спеціальних машинах з гарантованим часом.

Опис[ред. | ред. код]

Minecraft багатокористувацькі сервери контролюються операторами сервера, які мають доступ до серверних команд, таких як встановлення часу, телепортування гравців тощо. Мультиплеєрні сервери мають широкий спектр заходів, з деякими серверами, що мають особливі налаштування та правила.

Сервер Minecraft це світ, який має декілька світів перший спавн, другий пвп-арена третій ртп.

Сам сервер створено на платформі Minecraft

Сервери поділяються на два види — прості і анархічні. Прості з приватами привілегіями донатом . А от анархічні не мають приватів і правил рідко дозволяються чіти найпопулярніший сервер майнкрафт (серед анархічних) 2b2t він анархічний. Є ще realm сервери

Популярні сервери Minecraft Bedrok edition[ред. | ред. код]

Популярні сервери майнкрафт bedrok edition: Hive і такі схожі.

Популярні сервери Minecraft Java edition[ред. | ред. код]

Популярні сервери Minecraft Java edition 2b2t, Mineplex, The Hive, Hypixel.

логотип 2b2t
логотип 2b2t