Вінченцо

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вінченцо
빈센조
Тип телесеріал
Телеканал(и) tvN
Дистриб'ютор(и) CJ ENM Entertainment Divisiond і Netflix
Жанр Кримінальна драма
Чорний гумор
Компанія Logos Film
Сценарист Парк Джей Бум
Режисер Кім Хі Вон
Продюсери Лі Чан Су
Чан Сай Чжун
Хам Сен Хун
Чо Су Сун
Виконавчий продюсер Чо Мун Чжу
У головних ролях Сон Чжун Кі
Чон Йе Бін
Ок Те Єн
Кім Чо Джин
Квак Дон Йон
Країна-виробник Південна Корея Південна Корея
Мова оригіналу корейська
Перший показ 20 лютого 2021 року — 2 травня 2021 року
Кількість сезонів 1
Кількість серій 20
Бюджет 20 000 000 000 ₩[1]
Посилання

Вінченцо (кор. 빈센조) — південнокорейський телевізійний серіал, який транслювався на телеканалі tvN. У головних ролях Сон Чжун Кі, Чон Йе Бін, Ок Те Єн, Кім Чо Джин та Квак Дон Йон.[2][3]

Сюжет[ред. | ред. код]

У віці восьми років Пак Джу Хьон був усиновлений італійською родиною і поїхав жити в Італію. Пізніше він приєднується до мафії і усиновляється Доном Фабіо, головою мафіозної сім'ї Кассано. Перейменований на Вінченцо Кассано, він стає італійським адвокатом, консигнатором мафії та правою рукою дона Фабіо. Після смерті Фабіо Паоло, біологічний син Фабіо і новий лідер родини Кассано, намагається вбити Вінченцо.

Потім він утікає до Сеула і збирається видобути 1,5 тонни золота китайському магнату, який нещодавно помер, і таємно сховати в підвалі Geumga Plaza. Однак рієлторська компанія під управлінням Babel Group незаконно заволоділа власністю на будівлю, і Вінченцо повинен використати свої навички, щоб повернути будівлю та повернути свої статки.

Серед вигадливих орендарів на Geumga Plaza є юридична фірма Jipuragi, якою керує Хон Ю Чхан, у якій Вінченцо виявляє, що він узгоджує інтереси. Спочатку Вінченцо вступає в конфлікт з донькою Хон Ю Чхана, Хон Чха Йон, адвокатом конкуруючої фірми, але після смерті батька вона бере на себе цю практику і об'єднує зусилля з Вінченцо та іншими орендарями для боротьби з Babel Group.

У ролях[ред. | ред. код]

Головні ролі[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. 'Chinese' bibimbap in 'Vincenzo' stirs up Korean viewersThe Korea Times.
  2. Song, Eun-kyung (10 серпня 2020). 송중기-전여빈-옥택연, tvN '빈센조' 출연 … 내년 방송 [Song Joong-ki, Jeon Yeo-been and Ok Taecyeon to appear on tvN 'Vincenzo' ... Broadcast next year]. Yonhap (кор.). Архів оригіналу за 6 лютого 2021. Процитовано 27 жовтня 2020.
  3. MacDonald, Joan (6 січня 2021). 10 Dramas To Watch Out For In 2021. Forbes. Архів оригіналу за 11 січня 2021. Процитовано 9 січня 2021.

Посилання[ред. | ред. код]