Дуду Аарон

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Дуду Аарон
івр. דודו אהרון
Зображення
Аарон в 2015 році
Аарон в 2015 році
Основна інформація
Дата народження 23 грудня 1984(1984-12-23) (39 років)
Місце народження Кір'ят-Екрон, Ізраїль
Роки активності 2007 — дотепер
Громадянство Ізраїль Ізраїль
Професія Співак, Автор пісень
Інструменти вокал[d]
Жанр Музика мізрахіт, Поп
duduaharon.co.il
CMNS: Файли у Вікісховищі

Дуду Аарон, (івр. דודו אהרון‎; l* 23 грудня 1984, Кір'ят-Екрон, Ізраїль) — ізраїльський музикант, композитор і співак.

Аарон вважається одним з найпопулярніших співаків в Ізраїлі в Музика мізрахіт з першого десятиліття 21-го століття. Він цінується як співак, так і автор пісень для інших співаків, які є частиною середземноморського музичного жанру[1].

Біографія[ред. | ред. код]

Давид (Дуду) Аарон народився в Кірьят-Екроні має Єменський-єврейського походження. Він почав свою музичну кар'єру в дитинстві, співаючи у синагозі Гар-Йосеф Кір'ят-Екроні. Аарон пізніше почав виступати в різних клубах. Під час військової служби, Аарон служив у прикордонній поліції Ізраїлю, і почав виступати в клубі Red 6 в свій вільний час. У 2007 році, після того, як він закінчив свою службу, він випустив свій перший сингл, який був успішним, і став хітом в музиці Мізрахі радіопрограм. Він справив більше синглів і збільшив свої виступи в клубах і заходах. У 2007 році він випустив свій дебютний альбом, Перше кохання. Згодом він випустив ще п'ять альбомів і безліч синглів, ставши одним з найпопулярніших співаків Ізраїлю в Музика мізрахіт.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Архівована копія. Архів оригіналу за 14 серпня 2020. Процитовано 29 травня 2020.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)

Посилання[ред. | ред. код]