Моніка Реймунд

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Моніка Реймунд
Ім'я при народженні Monica Raymund
Народилася 29 липня 1986(1986-07-29) (37 років)
Сент-Пітерсбург, Флорида, США
Громадянство  США
Діяльність акторка, телеакторка, акторка театру, кіноакторка
Alma mater Джульярдська школа і Shorecrest Preparatory Schoold
Роки діяльності 2007 — тепер. час
IMDb nm2834669

CMNS: Моніка Реймунд у Вікісховищі

Мо́ніка Ре́ймунд (англ. Monica Raymund; народ. 26 липня 1986 Сент-Пітерсбург, Флорида, США) — американська акторка. Найбільш відома своєю роллю Рії Торрес в серіалі «Збреши мені».

Біографія[ред. | ред. код]

Моніка Реймунд народилася 26 липня 1986 в Сент-Пітерсбурзі, Флорида, США[1]. Батько Моніки, Стів Реймонд, каліфорнієць з єврейської сім'ї, є головою правління і колишнім генеральним директором «Tech Data Corp.», Дистриб'ютора комп'ютерних деталей і програм, мати Соня — іммігрантка з Домініканської республіки, волонтер і співзасновник академії танцю «Soulful Arts Dance Academy»[2]. У Моніки є брат Вілл.

У школі Моніка брала участь у проекті «Broadway Theater Project in Tampa» і постановках школи Мистецтв Північної Кароліни в Уїнстон-Салемі[3]. Моніка закінчила Shorecrest Preparatory School в Сент-Пітерсберзі, після чого її сім'я переїхала в Нью-Йорк, де Реймунд продовжила навчання в Джульярдській школі, де була удостоєна премії «John Houseman Award» за внесок у розвиток молодих акторів США. Вперше з'явилася на екрані в невеликій ролі в серіалі «Закон і порядок. Спеціальний корпус».

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Моніка Реймунд на сайті Internet Movie Database (англійською) . Архів оригіналу за 7 травня 2012. Процитовано 21 серпня 2010.
  2. Інтерв'ю Моніки Реймунд St. Petersburg Times (англійською) . St. Petersburg Times. Архів оригіналу за 7 травня 2012. Процитовано 21 серпня 2010.
  3. Моніка Реймунд на TV.com (англійською) . Архів оригіналу за 7 травня 2012. Процитовано 21 серпня 2010.

Посилання[ред. | ред. код]