Один чудовий день

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Один чудовий день
One Fine Day
Жанр мелодрама
Режисер Майкл Гоффман
Продюсер Лінда Обст
Кейт Гінзбург
Мері Маклаглен
Сценарист Террел Зельцер
Еллен Саймон
У головних
ролях
Мішель Пфайффер
Джордж Клуні
Оператор Олівер Стейплтон
Композитор Джеймс Говард
Кінокомпанія 20th Century Fox
Дистриб'ютор 20th Century Fox і Netflix
Тривалість 105 хв.
Мова англійська
іспанська
Країна США США
Рік 1996
Касові збори $ 97 529 550[1]
IMDb ID 0117247

«Оди́н чудовий день» (англ. One Fine Day) — мелодрама 1996 року режисера Майкла Гоффмана. Назва фільму походить від пісні 1963 року «One Fine Day». Фільм номінувався на премію «Оскар» в категорії «Найкраща пісня до фільму». Слоган: «For the First Time».

Сюжет[ред. | ред. код]

Журналіст Daily News Джек Тейлор (Джордж Клуні), котрому колишня дружина залишила доньку Меґґі на вихідні, та архітектор Мелані Паркер (Мішель Пфайффер), одна виховує сина Сема, проводять свій звичайний день. Ранок почався з неприємностей. Джек та Мелані познайомились на пристані, коли вони та їхні діти запізнились на шкільну екскурсію на кораблі. Дітей нікуди прилаштувати, а день в обох дуже важливий. У Джека — прес-конференція з мером міста, а Мелані потрібно терміново здавати проект замовнику. Джеку та Мелані приходиться весь день передавати один одному дітей, щоби зуміти усюди встигнути.

Напочатку вони не мають одне до одного жодних почуттів. Потім виникає неприязнь через стрес та запізнення. Поступово, до кінця тяжкого дня, між Джеком та Мелані з'являються почуття.

У ролях[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]