Підсніжник (телесеріал)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Підсніжник
설강화
Тип телесеріал
Телеканал(и) JTBC
Дистриб'ютор(и) SLLd
Жанр Чорна комедія, романтика, містика, трилер, бойовик, періодна драма
Компанія Drama House
JTBC Studios
Сценарист Ю Хьон Мі
Режисер Чо Хьон Тхак
Продюсери Пак Джун Со
Пак Сан Су
Виконавчий продюсер Лі Хе Кван
Чон Да Джон
У головних ролях Чон Хе Ін
Джису
Ю Ін На
Чан Син Чжо
Юн Се А
Кім Хе Юн
Чон Ю Джин
Країна-виробник Південна Корея Південна Корея
Мова оригіналу корейська
Перший показ 18 грудня 2021 року — 30 січня 2022
Кількість сезонів 1
Кількість серій 16
Попередник Inspector Kood
Послідовник Прогноз погоди й кохання
Посилання

Підсніжник (кор. 설강화) — південнокорейський телесеріал 2021 року з Чон Хе Ін, Джісу, Ю Ін На, Чан Син Чжо, Юн Се А, Кім Хе Юн та Чон Ю Джин.[1][2] Він виходить на телеканалі «JTBC» щосуботи та неділі о 22:30, починаючи з 18 грудня 2021 року. Серіал доступний на «Disney+» у деяких регіонах.[3]

Сюжет[ред. | ред. код]

Серіал розгортається на тлі Демократичного руху 1987 року, який був масовим рухом протесту з метою змусити тогочасний авторитарний уряд у Південній Кореї провести чесні вибори. В результаті масових протестів у грудні 1987 року відбулися демократичні вибори, які пізніше призвели до припинення авторитарного правління в Південній Кореї та встановлення демократичного правління в Шостій Республіці Корея.

Ім Су Хо (Чон Хе Ін) грає персонажа аспіранта, якого Юн Йон Ро (Джису), студентка університету, знайшла в крові. Дівчина сховала це від уряду у своїй кімнаті в гуртожитку свого жіночого університету. Однак з'ясовується, що Су-хо не той, ким здається. На тлі політичних потрясінь історія пари розгортається, і двоє будують романтичні стосунки.

У ролях[ред. | ред. код]

Актор Роль
Чон Хе Ін Ім Су Хо / Рі Тхе Сан Ім Су Хо / Рі Тхе Сан
Джису Юн Йон Ро Юн Йон Ро
Ю Ін На Кан Чунг Я Кан Чунг Я
Чан Син Чжо Лі Кан Му Лі Кан Му
Юн Се А Пхі Син Хі Пхі Син Хі
Кім Хє Юн Ке Бун Ок Ке Бун Ок
Чон Ю Джин Чан Хан На Чан Хан На

Примітки[ред. | ред. код]

  1. 'Snowdrop' is period melodrama with all fictional settings: director. Yonhap News Agency. 16 грудня 2021. Архів оригіналу за 16 грудня 2021. Процитовано 17 грудня 2021.
  2. Ahn Byung-gil (19 грудня 2021). '설강화' 첫방, 이 전개 이 속도감 미쳤다 [종합] [The first episode of 'Seolganghwa', this development has a crazy sense of speed [General]] (кор.). Sports Kyunghyang. Архів оригіналу за 19 грудня 2021. Процитовано 19 грудня 2021 — через Naver.
  3. Pederson, Erik (13 жовтня 2021). Disney+ Slate Of Asia-Pacific Fare Includes Series Led By K-Pop Star Kang Daniel. Deadline. Архів оригіналу за 15 жовтня 2021. Процитовано 14 жовтня 2021.

Посилання[ред. | ред. код]