Обговорення користувача:Atoly/Архів 3

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Військовий фільм

Ви кажете правильно, але це коли є сумніви. Коли ж виправляється очевидна помилка, то що тут обговорювати. Усе, що відноситься до війни, називається «воєнний» (воєнний час, воєнний фільм — фільм про війну). А те, що до військової справи  — «військовий» (військовий статут, може бути і військовий фільм, якщо він про військову службу, а не про війну). Саме так написано у Тлумачному словнику і нас так вчили у школі. З повагою --Роман Сизий (обговорення) 16:25, 10 січня 2016 (UTC)

Кандидатура на чек'юзера

Привіт! Я висунув твою кандидатуру на посаду чек'юзера, бо гадаю, що ти маєш достатній досвід та технічні знання, щоб бути корисним спільноті в цьому статусі, тож прошу підтвердити згоду на сторінці вибору нового чек'юзера Арбітражним комітетом. Якщо ти маєш якісь питання щодо цієї номінації або щодо діяльності ЧЮ, буду радий відповісти (тут, на моїй сторінці обговорення або приватно). Дякую! — NickK (обг.) 15:52, 22 січня 2016 (UTC)

Привіт. Дякую за довіру, але мабуть утримаюсь, бо зараз в мене дещо знизилася активність у Вікіпедії на користь Вікіджерел. Можливо це тимчасово, але до того ж не хочеться брати на себе додаткових обов’язків, коли я не впевнений у можливості активної діяльності. --Atoly(обг) 18:48, 24 січня 2016 (UTC)

Каплиця Сенют (Тихомель)

Знов те саме? Поверни на місце безпідставно вилучену інформацію.
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 21:13, 30 січня 2016 (UTC)

Мелітополь

Шановний пане Atoly! До статті "Мелітополь" Ви додали відомості про два місцеві виші. Насправді ж у Мелітополі іх ще декілька - це, так звані, комерційні виші. Було б справедливо додати відомості і про них теж.— Це написав, але не підписав користувач В. Николов (обговореннявнесок).

@В. Николов: перепрошую, але дану статтю я не редагував, там лише косметичні правки робив мій бот. Ту інформацію додавав хтось інший. З повагою, --Atoly(обг) 11:14, 4 лютого 2016 (UTC)

Шаблон:Китайська

Привіт! Щось із шаблоном трохи не так. Коли 2 однакових параметри, як от тут - кит. 中國模板 (або й стаття - Шеннон Лі), то вилазить глюк - кит. кит. 李香凝, пін. {{{2}}} (Lǐ Xiāngníng). Якби його пофіксити? У російській наче ок. --Nickispeaki (обговорення) 16:45, 7 березня 2016 (UTC)

[1]

Вітаю! Перепрошую, щось не зустрічав у ВП:ІС фрази про «наявність назви в авторитетних (зокрема, академічних) джерелах є однією з двох вимог ВП:ІС. » Певне, помилився. Зустрів таке: розділ - Вибір назви статті, підрозділ Доречність назви. Але там - тільки «Цими джерелами можна скористатися для підшукання назви як власне статті, так і відповідних посилань (зокрема, майбутніх).» Дякую за відповідь. --Бучач-Львів (обговорення) 11:38, 6 березня 2016 (UTC)

Вітаю. Я просто процитував пана НікКа. Скоріш за все малося на увазі «2) Чимало користувачів використовують академічні джерела (книги, статті, реферативні видання), що висвітлюють певну(і) тему(и). Цими джерелами можна скористатися для підшукання назви як власне статті, так і відповідних посилань (зокрема, майбутніх).» зі згаданої вже Вами вище сторінки ВП:ІС. З повагою, --Atoly(обг) 18:48, 26 березня 2016 (UTC)

вікіпошта

привіт. надіслала листа. чи є можливість перевірити його наявність? дякую! --アンタナナ 20:56, 11 травня 2016 (UTC)

Вікімарафон до 730-річчя міста Черкаси

привіт! може Тебе за цікавить щось до створення (чи поліпшення) звідси? )

--アンタナナ 17:47, 13 вересня 2016 (UTC)

Сувенір від Грушевського

Михайло Сергійович очікує заповнення форми :)
Михайло Сергійович очікує заповнення форми :)
Доброго дня! Ініціатор тематичного тижня, визначив призерів тижня Михайла Грушевського. Будемо раді надати обіцяний сувенір. Прохання заповнити форму

--Arxivist (обговорення) 21:05, 13 жовтня 2016 (UTC)

Місяць Азії 2016

привіт! з 1 по 30 листопада триватиме місяць Азії. якісного внеску! ) --アンタナナ 18:02, 29 жовтня 2016 (UTC)

Вітаю @Atoly: бачив що ви зареєструвалися, тож можливо в рамках місяника вас зацікавить створення таких статей:

.--Yasnodark (обговорення) 15:25, 3 листопада 2016 (UTC)

Вікіпедія:Кнайпа (адміністрування)#Запити на порушення ВП:НО

привіт. з Новим роком та зимовими святами! перепрошую, що турбую не з чимось дуже приємним, але буду вдячна за конструктивну участь в обговоренні --アンタナナ 23:29, 10 січня 2017 (UTC)

Вікімарафон

28 — 30 січня 2017 відбудеться Вікімарафон 2017 до 13-річчя української Вікіпедії. Минулоріч ви організовували заходи в своєму місті. Чи не хочете повторити? З повагою, --Павло (обговорення) 19:21, 11 січня 2017 (UTC)

Дякую за запрошення. Скоріш за все візьмемо участь, але точніше буду знати за тиждень. --Atoly(обг) 19:48, 11 січня 2017 (UTC)
Якщо вирішиш — записуйся й сюди wmua:Проекти рішень Правління#Про проведення Вікімарафону до 16-річчя Вікіпедії. До речі, марафон припадає на Тиждень Дніпропетровщини — можна поєднати. Я планую проводити марафон у Кам'янському, якщо організуєш у Дніпрі — спробую приєднатись послідовно. Або навпаки, приєднуйся ти до Кам'янського :) --Павло (обговорення) 20:09, 11 січня 2017 (UTC) P.S. ТИждень Дніпропетровщини буде 19 — 30 січня, сподіваюсь як дніпровчанин підтримаєш. Це я щоб окремо не спамити )))
До Дніпра 130 км — не дуже зручно. Якщо не буду у відрядженні — то навряд чи проведу. А в себе спробую. Якщо народ зголоситься то керівництво заперечувати не буде. А тиждень тримаю в голові. Планую попрацювати до тижня і у Вікі і у Вікіджерелах повичитувати часопис "Дніпрові хвилі"--Atoly(обг) 20:16, 11 січня 2017 (UTC)
привіт! даруйте, що втручаюся. можна чи у себе, чи у дніпрі ) заповни форму, будь ласка. щоб ми відправили сувенірів [2] --アンタナナ 00:36, 12 січня 2017 (UTC)

Долучайтеся до Вікімарафону-2017!

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Atoly/Архів 3!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2017, присвяченого 13-річчю української Вікіпедії!

Протягом трьох днів (28—30 січня 2017) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні: звісно ж, у нас будуть традиційні зустрічі в Києві, Харкові чи Львові, але вікіпедисти зустрінуться також у десятках інших міст і містечок по всій країні. У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі у вашому місті!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 14:25, 28 січня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Екологія-Право-Людина

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Екологія-Право-Людина був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:01, 5 лютого 2017 (UTC)

Як щодо участі в організації CEE Spring 2017?

Привіт! Оргком вже наче набрався, треба людей в журі.

Від журі очікується:

  • перевіряти написані статті щотижня і потім після закінчення конкурсу
  • за потреби — писати зауваження і поради авторам
  • виставляти їм бали за якість

Дописуйся у відповідний розділ на сторінці обговорення проекту й коментуй. Зрештою, коментувати можна й не будучи в оргкомі чи журі )

Очевидно, що ні організатори, ні члени журі не зможуть отримати призів, ще й то займатиме час, тому вибір суто за бажанням. -- З пов., Ата (обг.) (учасниця міжнародного оргкомітету), ViraMotorko (WMUA) (менеджерка ВМУА) 10:09, 3 березня 2017 (UTC)

Панов Ален Володимирович, Допомога

Заклик до модерування.

Останніх кілька днів користувач Stylenotes (Олег Олашин) здійснює редагування раніше перевіреної версії статті Панов Ален Володимирович. Редагування скидаються на виконання замовлення по дискредитації персонажу, оскільки переважна більшість викладеного є власними судженнями автора, припущеннями і оцінками. Більшість з них стосується: 1) Використання джерел, які містять сумнівну репутацію і які є упередженими до автора через наявне судове рішення, про порушення честі 2) Маніпулювання джерелами, тобто висловлювання твердження, яке підкріплюється джерелом, що не ілюструє викладене автором 3) Видалення попередніх посилань, джерел, фотографій, які свідчать про факти викладені у попередніх редагуваннях.

Приклади: а) Розділ "Будівельні скандали та знищення історичних пам'яток" - ніяких посилань на юридично встановлені факти, обвинувачення у вчиненні правопорушення (знищення пам'яток історії), яке ніколи вчинене не було та за яку особу не притягали до відповідальності б) "Однак в результаті реалізації проекту було повністю знищено автентичні елементи вілли XVIII століття, зведеної в стилі класицизму. [16] Автентичний дах зі старої черепиці було замінено на сучасну глянцеву черепицю, яка не притаманна для історичної забудови. Дерев'яні колони ґанку було демонтовано і замінено сучасними бетонними. Всю оригінальну дерев'яну столярку замінено на нову з євробрусу, яка за формою не відповідає автентичній та не є її точною копією. Тинькування будівлі також зроблено за сучасними технологіями. Відтак можна зробити висновок, що жодні реставраційні принципи до будівлі не застосовано і в ході реконструкції вона втратила свою історичну цінність". - висловлення оціночного твердження, без жодного джерела в) "Під час скандальної реконструкції вілли XVIII століття, що перебуває у власності родини Панових, було знищено автентичну дерев'яну вхідну браму з дверями — останню в Ужгороді. " - висловлення припущення або оціночного твердження, використання власних епітетів, без жодного джерела г) "Знищення 200-річного кам'яного муру" - назва розділу містить недоведений юридичний факт і не стосується персонажу статті д) 9 жовтня 2015 року під час будівельних робіт з облаштування скверу у буферній зоні пам'ятки національного значення — Ужгородського кафедрального собору — екскаватором було зруйновано кам'яні мури XIX століття[19], які заважали об'єднати простір приватного скверу з частиною вулиці перед будівлею собору[20][21]. Після повного знищення кам'яного муру Ален Панов на його руїнах звів стіну з піноблоків, що частково закривала сквер, але залишала вільний простір для об'єднання з вулицею.[22] Маніпулювання з джерелами: 19 - описує цінність муру та проект з облаштування, однак ніяк не доводить участі персонажа у його руйнуванні 20 - чітко доводить, що руйнування муру відбулося на ділянці, яка належить Мукачівській греко-католицькій єпархії, я не персонажу статті. 21 - чітко доводить, що персонаж статті до руйнування не має ніякого стосунку; ділянка, де стався інцидент, належить Мукачівській греко-католицькій єпархії. 22 - наклепницький матеріал на веб-ресурсі, відносно якого у персонажа є виграна судова справа про захист честі гідності і ділової репутації див реєстр судових рішень мінюсту http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/28821100; ділянка про яку йдеться, є суміжною і належить іншій приватній особі є) Одразу після падіння старовинного муру на сполох забили активісти, що опікуються архітектурною спадщиною — з вимогами відновити об'єкт культурної та історичної спадщини. Однак Мукачівською греко-католицькою єпархією, яка була співініціатором закладки скверу, відмовлено у регенерації кам'яного муру.[23] Відтак активісти та правники розпочали готувати скарги до Мінкульту, Державної архітектурно-будівельної інспекції та в обласне управління архітектури, а також заяви про скоєння кримінального злочину у вигляді знищення історичної пам’ятки[24].

Негативну оцінку факту знищення муру дали також колишні головні архітектори міста Ужгород — Олександр Шеба та Петро Сарваш, місцевий краєзнавець Людвіг Філіп, скульптор Василь Роман, а також Юрій Глеба — начальник управління культури Закарпатської ОДА.[25] Відверте маніпулювання джерела 23 24 25, мова йде про звернення стосовно руйнування з боку керівництва Мукачівської греко-католицької єпархії, а не персонажу статті. ж) Будівництво вежі в охоронній зоні комплексу Замкової гори На думку Алена Панова псевдоісторична споруда вдало впишеться в забудову XVI-XIX століть. Анонсований проект отримав різке засудження громадськості та фахівців через грубе втручання в історичне середовище та порушення висотності забудови. - оціночне судження, яке не містить жодного посилання, а є думкою самого автора.

Враховуючи наведене, прошу провести незалежне модерування матеріалу, захистивши його від упередженого вандалізму з боку автора Stylenotes (Олег Олашин), який зловживає своїм статусом у проекті Вікіпедія, поширює неправдиву інформацію і сам її модерує, виставляючи як перевірену версію З повагою,--Sasha14021978 (обговорення) 15:09, 23 березня 2017 (UTC)

Обговорення ситуація відбувається тут Захист сторінок. --Stylenotes (обговорення) 16:10, 23 березня 2017 (UTC)

ПЗФ - робота для бота

Доброго дня. А можна було б якось запустити бот, щоб він проставив категорії для ПЗФ (заказники, пам'ятки природи) у картці на зразок | категорія_мсоп = II? Заздалегідь вдячний. --ДмитрОст 16:22, 21 квітня 2017 (UTC)

@ДмитрОст: Якщо розкажете, як можна визначити категорію, і якщо це не терміново, бо наразі хочу закинути якомога більше стабів до ВЛЗ. --Atoly(обг) 17:55, 21 квітня 2017 (UTC)
У картках ПЗФ україномовних є поле | категорія_мсоп, в англомовних немає, але все одне це поле там працює. Його треба проставити в пам'ятках природи — III та в заказниках — це IV. Національні природні парки, природні заповідні, регіональні ландшафтні парки зроблені. Ботсади, зоопарки, парки-пам'ятки садово-паркового мистецтва, урочища я не знаю, яка має бути категорія... Це не терміново, просто в майбутньому, заливаючи статті, можна було б одразу ставити цей параметр. Що таке ВЛЗ? --ДмитрОст 18:42, 21 квітня 2017 (UTC)
@ДмитрОст: ок, займусь з часом. ВЛЗ — ВП:ВЛЗ. --Atoly(обг) 11:40, 23 квітня 2017 (UTC)

Дуже важливо: ви вже проголосували на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа?

До 23:59 14 травня 2017 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 9 кандидатів.

Чому ці вибори важливі? Тому що вони стосуються й нас. Саме через ці вибори спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Вони дозволяють нам вплинути на те, в якому напрямку розвиватиметься спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа. На минулих виборах вперше від спільноти до Ради були обрані не тільки представники Західної Європи та США — це допомогло Фонду мати краще представництво спільноти.

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа. Ви можете також прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут: m:Wikimedia Foundation elections/2017/Board of Trustees/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
The Land Кріс Кітинг (Chris Keating) Велика Британія англійська 36 9.594, найактивніша — англ. ВП (7.524) колишній голова правління «Вікімедіа Велика Британія»; організатор тренінгів для правлінь відділень Фонду; адміністратор і автор вибраних статей англ. Вікіпедії організатор кампаній пожертв для громадських організацій зосередження Фонду Вікімедіа на місії та спільнотах, відкритість, прислухання до думки спільноти й ефективність Ради повірених
Millosh Милош Ранчич (Milos Rancic) Сербія сербська 43 12.860, найактивніша — Мета-вікі (5.044) співзасновник і колишній член правління «Вікімедіа Сербія»; ініціатор AfroCROWD; член Мовного комітету; колишній стюард, колишній бюрократ і чек'юзер серб. ВП власник малого підприємства, яке зокрема надає сервери та обслуговує веб-сайти Вікімедіа Сербія та AfroCROWD демократизація, інтеграція редакторів, які не належать до організованих груп, та солідарність у межах руху
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 42 14.662, найактивніша — пол. ВП (10.306) чинний член Ради; чек'юзер, адміністратор і бюрократ пол. ВП; колишній стюард;
був членом Комісії Омбудсменів і головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, автор досліджень про рухи вільного й відкритого ПЗ й альтернативної науки, колишній член правління Наукового центру Коперніка продовження досягнень першого терміну: спілкування зі спільнотою, конструктивний член Ради, який може висловити свою думку, має досвід, шукає консенсус
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 37 221.479, найактивніша — англ. ВП (209.219) член Ради у 2015; адмін в англійській Вікіпедії;
активний дописувач вікіпроєкту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, співзасновник і член правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини розуміння наших спільнот; працювати разом як рівним, визначати наші цілі разом і підтримувати нашу незалежність
عباد ديرانية Аббад Діранейя (Abbad Diraneyya) Йорданія арабська 20 29.996, найактивніша — араб. ВП (25.148) автор вибраних статей у арабській Вікіпедії; автор історії арабської ВП;
член-засновник групи «Вікімедіа Левант»; віце-директор ВікіАрабії-2016
студент має багато ідей на майбутнє і хоче про це заявити; трохи нових точок зору із відносно погано представленої частини світу
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 34 26.043, найактивніша — іспан. ВП (20.956) чинний член Ради; бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроєкту ЛГБТ; організатор конкурсів статей; член-засновник «Вікімедіа Іспанія»; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів.
викладач магістерської програми з цифрових комунікацій, культури і громадянства повернути Фонд Вікімедіа назад до підсилення нашої спільноти; продовжити застосовувати свій досвід, натхнення та вміння для цілей Руху
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 46 17.205, найактивніша — англ. ВП (15.949) відкочувач, патрульний в англ. ВП
автор експерименту з усними джерелами; автор доповідей і публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач в Намібійському науково-технологічному університеті зробити Раду повірених прозорою, чесною і відкритою, щоб отримати довіру від найвищої цінності компанії — її редакторів
Yurik Юрій Астрахан (Yuri Astrakhan) США російська 40 31.977, найактивніші — пол. ВП (3.053), рос. ВП (3.033) розробник, входить до п'ятірки головних авторів коду MediaWiki, розробник графів для Вікіпедії; колишній працівник Фонду;
виступав з доповідями про Вікіпедію у Вірменії, Україні, Росії та США
працює в Elastic, розробнику технології з відкритим кодом, на основі якої працює пошук Вікімедіа кращі шляхи для спілкування, управління та створення для успішності спільноти; більш інтерактивний контент; технічний досвід зробить Раду ефективною / сфокусованою
BamLifa Абель Ліфаелі Мбула (Abel Lifaefi Mbula) Демократична Республіка Конго лінгала 25 1.081, найактивніша — франц. ВП (749) виправляє, патрулює й перекладає статті у французькій Вікіпедії вчитель, викладає учням основи Вікіпедії враховувати певні аспекти спільнот (чорних) африканських та інших південних країн, які зараз ігноруються

На попередніх виборах українська Вікіпедія показала найвищу явку серед великих вікі (25%). Впевнений, що цього року ми можемо показати не гірший результат, щоб нашу думку знову почули.

Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. (Якщо ви вже проголосували, дякую за вашу активність та перепрошую за зайве нагадування)NickK (обг.) 12:40, 12 травня 2017 (UTC)

Пропозиція

Atoly вітаю! Щиро сподіваюсь, що вас зацікавить Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Неолімпіада (Тижні неолімпійських та дефлімпійських видів спорту). Приурочується до проводимих зараз Всесвітніх ігор (масові прямі трансляції на Першому національному) та Дефлімпійських ігор (щоденники на Першому національному) задля підвищення відвідуваності укрвікі та у зв'язку з надактуальності теми.

чи Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Пропозиції/Тиждень Української діаспори.--Yasnodark (обговорення) 13:53, 23 липня 2017 (UTC)

Вибори до Арбітражного комітету

Вітаю! Нагадую вам, що вашу кандидатуру було висунуто на виборах Арбітражного комітету наступного скликання. Вашу кандидатуру автоматично буде відхилено, якщо до опівночі 15 серпня ви не підтвердите згоду на участь у виборах у якості кандидата. Прошу висловитися тут. Дякую! --Lystopad (обговорення) 09:43, 15 серпня 2017 (UTC)

Заблокировали статью на английском языке

Добрый день. Подскажите, пожалуйста, что можно сделать, если мою страницу заблокировали на английском языке? Дело в том, что ранее я размещала статью на украинском языке. Ее проверили, одобрили и перенесли в ОП украинской Википедии: https://uk.wikipedia.org/wiki/OWOX Теперь я перевела статью на английский язык и хотела ее разместить. Но так как новый аккаунт у меня совпадал с названием статьи, меня заблокировали. Считаю, это не справедливым, так как на украинском же одобрили, значит все хорошо со статьей и ничего она не нарушает. Подскажите, пожалуйста, что можно сделать?ГаннаМаг (обговорення) 11:39, 31 жовтня 2017 (UTC)

Шаблон

Добридень! Здається, посилання з шаблона «Список ОПЗФ України2» веде не туди. Можете виправити?--Maxim Gavrilyuk (обговорення) 20:33, 4 січня 2018 (UTC)

Вітаю. Там на тій сторінці, якщо прокрутити вниз, є Запорізька область. Завантажуємо відповідну таблицю, і там містяться дані, такі як полоща та ін. які вказані у статті. Дякую за Вашу зацікавленість. Atoly(обг) 20:42, 4 січня 2018 (UTC)
Дякую, но додивився.--Maxim Gavrilyuk (обговорення) 20:52, 4 січня 2018 (UTC)

AtolyBot

У статтях написано Камігь-Каширський замість Камінь-Каширський.--Анатолій (обг.) 22:46, 30 січня 2018 (UTC)

дякую. бачив. завтра попідчищаю, бо вже з телефона. там ще якийсь район теж з помилкою.Atoly(обг) 22:50, 30 січня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Життя Галілея

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Життя Галілея був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:55, 4 лютого 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Little Apple

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Little Apple був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 17:26, 10 лютого 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Життя Галілея

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Життя Галілея був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 9 днів. — KrBot (обговорення) 18:52, 13 лютого 2018 (UTC)

Конкурс логотипів Вікіконференції 2018

Розпочалась підготовка до Вікіконференції 2018, а разом з нею розпочався конкурс логотипів. Запрошуємо вас взяти участь в цьогорічному конкурсі. Будь ласка, пропонуйте свої варіанти на сторінці wmua:Вікіконференція 2018/Логотип. --Tohaomg (обговорення) 15:10, 30 червня 2018 (UTC)

Права адміністратора інтерфейсу

Вітаю! Згідно з недавнім глобальним оновленням, адміністратори втратили можливість редагувати CSS- і JavaScript-сторінки у просторі MediaWiki та у підсторінках інших користувачів. Для цих цілей було створено окремий прапорець адміністратора інтерфейсу. Ця зміна викликана в першу чергу міркуваннями безпеки; більше про неї можна дізнатися на Меті (англійською або російською).

За результатами обговорення у Кнайпі вирішено, що чинні адміністратори Української Вікіпедії можуть за потреби отримати прапорець адміністратора інтерфейсу без обговорення. Для цього потрібно коротко обґрунтувати, чому вам потрібні ці права, та вжити необхідних заходів із захисту свого облікового запису (встановити сильний і унікальний пароль та/або підключити двофакторну авторизацію). Якщо ви бажаєте отримати права адміністратора інтерфейсу, ознайомтеся зі сторінкою Вікіпедія:Адміністратори інтерфейсу/Згода адміністраторів і підпишіться там. Дедлайн для подачі заявки на автоматичне отримання прапорця адміністратора інтерфейсу — 1 листопада; після цієї дати ви зможете податися на отримання цих прав на загальних підставах.

Якщо прапорець адміністратора інтерфейсу вам не потрібен, можете просто проігнорувати це повідомлення. Якщо у вас є додаткові запитання чи коментарі, пишіть мені (на мою СО або електронну пошту) або у відповідну секцію обговорення у Кнайпі. Дякую. --Acedtalk 12:21, 30 серпня 2018 (UTC)

Вибори до Арбітражного комітету

Вітаю! Нагадую вам, що вашу кандидатуру висуното на виборах до Арбітражного комітету. Будь ласка, підтвердіть згоду тут, якщо ви бажаєте брати участь у виборах. Встигніть зробити це сьогодні до опівночі! --Lystopad (обговорення) 09:55, 5 вересня 2018 (UTC)

Вікі любить музику: вікідані та поліпшення статей (до 09 липня)

Привіт! Конкурс «Вікі любить музику» завершився: створено чи поліпшено 539 статей, понад 50 учасників. Наше журі розпочне роботу вже через кілька днів, але нам хотілося б, щоб якість конкурсних робіт була вищою, тому організаційний комітет дає можливість поліпшити вже створені (чи поліпшені) конкурсні статті до 09 липня включно. Зокрема, зверніть увагу:

Ми сподіваємося, що цей додатковий час дасть Вам можливість поліпшити Ваші статті, а читачам Вікіпедії — отримати якісніший матеріал. З повагою, організаційний комітет конкурсу «Вікі любить музику» )
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 20:52, 23 листопада 2018 (UTC)