Обговорення користувача:K-i-s

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Цей обліковий запис заблоковано безстроково. Вказана причина: Спільне використання облікового запису, вставка рекламних посилань, неприйнятна назва облікового запису. Див. Журнал блокувань.

--Максим Підліснюк (обговорення) 20:17, 26 квітня 2016 (UTC)Відповісти

Автоматично оновлюваний архів обговорення що це?

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії![ред. код]

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, задайте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, що є в Категорія:Користувачі,_що_допоможуть_новачкам або ж можете замістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own.
You can ask help of Community on CommunityPortal (help): Додати нове обговорення (Add new discussion/problem)

  1. Який статус інформації з http://europa.dovidka.com.ua/ ? Чи є там копірайт ?
  2. У назві статті не треба подавати і назву і абревіатуру, як це зроблено у Генетично модифіковані організми, ГОМ.
  3. Не забувайте вказувати категорії статтям. --Movses --ElimBot 18:41, 12 жовтня 2008 (UTC)Відповісти

Відповіді на зауваження[ред. код]

1) На http://europa.dovidka.com.ua/ розташована електронна копія "Словника-довідника ЄС" видавництва "К.І.С.". На вікі статті звідти виставляють практиканти видавництва. 2) Приймаємо 3) Приймаємо, вже робимо --ElimBot 18:41, 12 жовтня 2008 (UTC)

Відповідаю та реагую[ред. код]

Відповів на кожне зауваження безпосередньо у відповідному фрагменті. Якщо треба робити інакше - буду вдячний за підказку. --ElimBot 18:41, 12 жовтня 2008 (UTC)

Запрошення до участі у тижні зв'язності[ред. код]

Статті без джерел[ред. код]

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Освіта, фахове навчання та молодь

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 15:03, 15 грудня 2012 (UTC)Відповісти

Архівування вашої сторінки обговорення[ред. код]

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:25, 25 січня 2013 (UTC)Відповісти

Вилучення статтi "Економічний та монетарний союз"[ред. код]

== Статтю Економічний та монетарний союз номіновано на вилучення ==

Стаття Економічний та монетарний союз, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 13 червня 2013. DarklamaR (обговорення) 22:05, 13 червня 2013 (UTC)Відповісти

Освіта, фахове навчання та молодь[ред. код]

Порушення авторських прав у статті Освіта, фахове навчання та молодь[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Освіта, фахове навчання та молодь, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://europa.dovidka.com.ua/o.html#_Toc90362318. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Освіта, фахове навчання та молодь. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Запрошення на Вікіфлешмоб[ред. код]

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії K-i-s!

В минулому ви створили 314 статей Вікіпедії та додали понад 1,4 Мб вікітексту — це дуже значний внесок, який ми високо цінуємо! Однак за перші три місяці 2014 року ви здійснили не більше 10 редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до першого Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбудеться у неділю 27 квітня 2014 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів та допомогти українській Вікіпедії сягнути півмільйона статей. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі чи поштою).

Акція присвячена пам'яті вікіпедиста Ig2000, який планував організувати цей захід, але дочасно загинув на Майдані 20 лютого…

Долучайтеся! --Amakuha (обговорення) 01:10, 24 квітня 2014 (UTC)Відповісти

Блокування[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас заблоковано безстроково у зв'язку з спільним використання облікового запису, неприйнятним ім'ям користувача, додаванням рекламних посилань для запобігання подальшим порушенням.

Останній ваш внесок складається із додавання рекламних посилань на власне видавництво. Крім того, ім'я цього облікового запису збігається з назвою організації, що суперечить політиці щодо імен користувачів. Але, що найважливіше, на своїй сторінці користувача ви заявили, що цей обліковий запис є спільним для декількох людей, що суперечить правилам Вікіпедії.

Ви можете зареєструвати нові облікові записи окремо для кожної особи, або залишити за цим обліковим записом одного власника, а також перейменувавши його (слід створити запит на сторінці meta:Special:GlobalRenameRequest). У другому випадку обліковий запис буде розблокований, перший ви можете реалізувати без розблокування цього. --Максим Підліснюк (обговорення) 20:17, 26 квітня 2016 (UTC)Відповісти

Долучайтеся до Вікімарафону-2017![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії K-i-s!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2017, присвяченого 13-річчю української Вікіпедії!

Протягом трьох днів (28—30 січня 2017) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні: звісно ж, у нас будуть традиційні зустрічі в Києві, Харкові чи Львові, але вікіпедисти зустрінуться також у десятках інших міст і містечок по всій країні. У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі у вашому місті!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 14:25, 28 січня 2017 (UTC)Відповісти

Порушення авторських прав у статті Тісніша співпраця[ред. код]

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Тісніша співпраця, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: http://web.archive.org/web/20061009183323/http://europa.dovidka.com.ua/t.html. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Тісніша співпраця.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Тісніша співпраця, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом.--『  』 Обг. 21:09, 4 червня 2019 (UTC)Відповісти

Порушення авторських прав у статті Ломеська конвенція[ред. код]

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Ломеська конвенція, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: http://europa.dovidka.com.ua/l.html#_Toc90362286. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Ломеська конвенція.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Ломеська конвенція, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Artem Lashmanov (обговорення) 20:05, 21 січня 2021 (UTC)Відповісти

Порушення авторських прав у статті Євровійсько[ред. код]

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Євровійсько, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: http://europa.dovidka.com.ua/ee.html#_Toc90362134. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Євровійсько.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Євровійсько, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Artem Lashmanov (обговорення) 20:33, 21 січня 2021 (UTC)Відповісти

Сторінку Правові інструменти Спільноти номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Правові інструменти Спільноти, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 14 лютого 2023. Що ще можна зробити? --Mike.Khoroshun (обговорення) 22:48, 14 лютого 2023 (UTC)Відповісти