Обговорення користувача:Kalfiloerty

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Kalfiloerty!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 18:18, 12 січня 2023 (UTC)Відповісти

Правки у статтях про бої за населені пункти[ред. код]

Вітаю! Мушу Вам зробити зауваження щодо ваших редагувань у статтях про бої за населені пункти. В них описується хід бойових дій. Тому я скасував Ваші правки, оскільки вони також не мають посилання на джерела. Інформацію про місце та характер загибелі з посиланням на джерела слід розміщувати у статтях про або втрати українських сил оборони, або у цій категорії, або ж у статтях про окремих військовослужбовців, якщо вони відповідають критеріям значущості Вікіпедії.
В подальшому прошу Вас утриматися від додавання інформації про загиблих у статті про бої за населені пункти. Якщо у Вас є додаткові запитання - запитуйте мене, готовий Вас проконсультувати чи дати поради. Дякую за розуміння. --Kharkivian (обг.) 10:48, 24 січня 2023 (UTC)Відповісти

  • Додам, що практично всі Ваші редагування без джерел, що порушує правила ВП:АД, ВП:В, а також консенсус спільноти щодо вилучення зі статей про російсько-українську війну будь-яких тверджень, які не підтверджені виносками (посиланнями) на джерела, звідки взята інформація (при цьому соцмережі - фб, твіттер, тіліграм тощо, а також ютубчік - не є такими джерелами). Тому прошу в подальшому при додаванні інформації до статей, щоби Ваш внесок був конструктивним, обов'язковол додавати посилання (виноски) на авторитетні джерела, з яких Ви взяли відповідну інформацію. Сподіваюся на розуміння. --Kharkivian (обг.) 10:55, 24 січня 2023 (UTC)Відповісти

Я все розумію, але коли про Військових є Вікіпедія то навіщо джерела? Kalfiloerty (обговорення) 18:26, 24 січня 2023 (UTC)Відповісти

Це Вікіпедія не про світ. Тому існують у Вікіпедії правила і традиції. Приміром, у статтях про великі бої (напр., Бої за Харків) описуються лише бойові дії. Перелічувати втрати у цій статті не потрібно, оскільки, зважаючи на масштаб боїв вони будуть великими. Тому про загибель достатньо згадки у статті про загиблого військового. Ну не буде списку загиблих в боях за Харків - переживемо. А от у цій статті Бої за Станицю Луганську, оскільки це був невеликий бій, список втрат можливий, але дуже коротко: ПІБ, звання, дата загибелі, коротке речення обставин, а не як Ви робите з детальним описом з кількох речень на абзац-два тексту. І все. У Вікіпедії вже давно для таких випадків існують правила оформлення, які Ви за своїм не знанням (та неуважністю, бо не подивилися як це робиться в інших статтях) порушуєте.
Далі. Навіть якщо джерела можуть бути в іншій статті, але статті Вікіпедії для інших статей Вікіпедії не є джерелом. Тому обов'язково у будь-якій статті і в будь-якому випадку посилатися на джерела. Це базові правила. --Kharkivian (обг.) 12:15, 26 січня 2023 (UTC)Відповісти

Тому що в статті про військових все написане Kalfiloerty (обговорення) 18:27, 24 січня 2023 (UTC)Відповісти

Це не є аргументом. На паркані також чогось пишуть. Якщо Ви додаєте в конкретну статтю певний факт, то Ви обов'язково маєте додати підтвердження цього твердження. При патрулюванні ніхто не буде перевіряти чи в якійсь статті є підтвердження цьому. Джерела немає в цій статті, тому редагування може бути вилученим. --Kharkivian (обг.) 22:51, 9 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Порушення авторських прав у статті Василькевич Максим[ред. код]

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Василькевич Максим, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: https://suspilne.media/357246-u-lvovi-12-sicna-poprosautsa-se-z-troma-zahisnikami-ukraini/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Василькевич Максим.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному вебсайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Василькевич Максим, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Kharkivian (обг.) 12:47, 26 січня 2023 (UTC).Відповісти

Дякую я зрозумів Kalfiloerty (обговорення) 15:22, 26 січня 2023 (UTC)Відповісти

Повідомлення щодо Вікімарафону[ред. код]

Вітаю! Пишу, щоб звернути вашу увагу, що ви створювали статті під час Вікімарафону до 19-річчя української Вікіпедії, однак деякі чи всі з цих статей не подані на Вікімарафон шаблоном на сторінці обговорення.

Якщо ви й не планували брати участі у Вікімарафоні, або ж планували подати на нього не всі створені у цей період статті — перепрошуємо, що потурбували!

Однак якщо ви брали участь у Вікімарафоні, будь ласка, пройдіться створеними вами статтями і додайте на їх сторінки обговорення відповідний шаблон до середи 8 лютого включно. Як це зробити, читайте в інструкції за посиланням.

Також нагадуємо, що за участь у Вікімарафоні можна отримати сувеніри поштою; для цього потрібно записатися на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023/Учасники не пізніше середи 8 лютого. Потрібно мати принаймні одну статтю, створену у період з 26 січня до 5 лютого 2023 року та позначену шаблоном Вікімарафону на сторінці обговорення. Після 8 лютого і перед відправкою сувенірів організатори Вікімарафону перевірять внески на предмет відповідності правилам Вікіпедії; тим часом ви ще можете покращувати статті, створені під час марафону. (Будь ласка, не записуйтеся на отримання сувенірів поштою, якщо вже отримали їх на офлайн-події Вікімарафону).

Якщо у вас є питання, пишіть мені або за адресою wikimarathonwikimedia.org.ua. Дякую за ваш внесок! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 20:08, 6 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Стаття Рибачик Владислав Володимирович[ред. код]

Вітаю! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Рибачик Владислав Володимирович. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви доробили статтю, приберіть це повідомлення (щоб статтю не вилучили в процесі вашої роботи, поставте шаблон {{Редагую}}). Із запитаннями можете звертатися до мене. — Zvr (обговорення) 18:09, 9 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Щодо обстрілів і населених пунктів[ред. код]

Вітаю! Додавати до всіх статей інформацію про кожен обстріл села, яке постійно перебуває під обстрілами - не потрібно. Далі, в самому джерелі зведенні ГШ вказані лише райони населених пунктів, які потрапили під обстріл (інколи це може бути за 2 кілометри від села, але в зведенні назва фігурує). Тому описуючи у статтях про населені пункти обстріли слід: а) писати район населеного пункту та писати в час в періоді (протягом січня - лютого село було під обстрілами і виноски з джерел), б) користуватися інформацією від ОДА - там є конкретні населені пункти, в яких внаслідок обстрілів є значні руйнування чи поранені-загиблі, в) використовувати публікації в ЗМІ, г) не використовувати посилання на мобільні версії сайтів - у Вікіпедії використовуються лише у десктопному форматі. На жаль, через те, що Ваші редагування не відповідають всім цим правилам та критеріям, я був змушений їх скасувати. Сподіваюся на Ваше розуміння і успішних редагувань. Якщо щось для Вас не зрозуміло, то або пишіть тут, або можете звернутися до мене через фейсбук, посилання на який вказаний на моїй сторінці користувача. --Kharkivian (обг.) 22:43, 9 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Дякую Kalfiloerty (обговорення) 14:25, 10 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Сторінку Василькевич Максим номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Василькевич Максим, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 лютого 2023. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 22:45, 9 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Сторінку Худаш Тарас номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Худаш Тарас, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 11 лютого 2023. Що ще можна зробити? --Mike.Khoroshun (обговорення) 18:52, 11 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Сторінку Хухлей Олександр номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Хухлей Олександр, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 11 лютого 2023. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 23:39, 11 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Сторінку Слівка Ігор Іванович номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Слівка Ігор Іванович, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 лютого 2023. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 00:25, 12 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Сторінку Петренко Віталій Іванович номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Петренко Віталій Іванович, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 лютого 2023. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 00:31, 12 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Попередження[ред. код]

Вилучати зі статей шаблони про номінацію на вилучення, яке оце зробили Ви тут ред. № 38324676, не можна. Такі шаблони можуть вилучати, якщо буде доведено значущість, лише адміністратори Вікіпедії під час підбиття підсумку або номінатор (якщо він побачить, що значущість підтверджено і проблеми у статті усунуто. Вилучення службових шаблонів є порушенням правил Вікіпедії, тому я прошу Вас утриматися від подібних дій. Сподіваюся на Ваше розуміння. --Kharkivian (обг.) 11:03, 12 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Сторінку Супрун Ілля Костянтинович номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Супрун Ілля Костянтинович, значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 14 лютого 2023. Що ще можна зробити? --Kharkivian (обг.) 23:25, 14 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Ахмед Йилмазов Ахмедов[ред. код]

Стаття Ахмед Йилмазов Ахмедов, значний внесок до написання якої зробили Ви, потребує поліпшення, її необхідно доповнити, аби привести у відповідність вимогам Вікіпедії. Інакше її може бути видалено як дуже коротку статтю. --Mike.Khoroshun (обговорення) 23:52, 19 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Стаття Ахмед Йилмазов Ахмедов[ред. код]

Вітаю! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Ахмед Йилмазов Ахмедов. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви доробили статтю, приберіть це повідомлення (щоб статтю не вилучили в процесі вашої роботи, поставте шаблон {{Редагую}}). Із запитаннями можете звертатися до мене. — Kharkivian (обг.) 17:16, 20 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Стаття Филип Мішевський[ред. код]

Вітаю! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Филип Мішевський. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви доробили статтю, приберіть це повідомлення (щоб статтю не вилучили в процесі вашої роботи, поставте шаблон {{Редагую}}). Із запитаннями можете звертатися до мене. — Mike.Khoroshun (обговорення) 17:50, 22 лютого 2023 (UTC)Відповісти

Шаблон пишу у статті Втрати силових структур окупаційних сил з (січня—лютий 2022)[ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Втрати силових структур окупаційних сил з (січня—лютий 2022) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 00:27, 1 березня 2023 (UTC)Відповісти

Порушення авторських прав у статті Рибачик Владислав Володимирович[ред. код]

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Рибачик Владислав Володимирович, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: https://suspilne.media/215999-pid-cas-oboroni-cernigova-zaginuv-vijskovij-z-poltavsini/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Рибачик Владислав Володимирович.

Надалі пропонується:

Сторінку Втрати силових структур окупаційних сил з (січня—лютий 2022) номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Втрати силових структур окупаційних сил з (січня—лютий 2022), значний внесок до написання якої зробили Ви, номіновано на вилучення. Якщо Ви зацікавлені в обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 квітня 2023. Що ще можна зробити? --Dgho (обговорення) 16:31, 24 квітня 2023 (UTC)Відповісти