Обговорення користувача:Perohanych/Архів 17

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Сторінку Апологет (журнал) номіновано на вилучення

Стаття Апологет (журнал), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 липня 2017. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 10:17, 9 липня 2017 (UTC)

Сторінку Вить номіновано на вилучення

Стаття Вить, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 15 липня 2017. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 14:40, 15 липня 2017 (UTC)

Пропозиція

Perohanych вітаю! можливо вас зацікавить Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Пропозиції/Тиждень Української діаспори.. Тиждень не мій та тема актуальна, тож варто відродити. До речі, не підкажете посилання на УРЕ та Енциклопедію кібернетики в електронному вигляді.----Yasnodark (обговорення) 13:21, 17 липня 2017 (UTC)

Можу позичити бажаючому вікіпедистові паперову книгу: Українські митці у світі. Матеріали до історії українського мистецтва XX ст. / авт.-упоряд. Г. Г. Стельмащук. — Л. : Апріорі: Львів. нац. акад. мистец., 2013. — 520 с.
Як вказано в анотації «Книга присвячена українським митцям, які змушені були покинути Україну у зв’язку з політичною ситуацією, що складається після програних визвольних змагань у XX ст. Ці митці продовжували творчо працювати поза межами Батьківщини, не відмовляючись від свого українства ні в житті ні в творчості. Щобільш, вони активно включилися у світовий мистецький процес. У виданні представлені й художники молодшого покоління, четвертої хвилі еміграції, які покинули Україну наприкінці XX ст. – поч. XXI ст.»
На питання про УРЕ та Енциклопедію кібернетики в електронному вигляді — відповіді не маю. --Perohanych (обговорення) 14:24, 17 липня 2017 (UTC)
Дякую за відповідь. Скопійюйте вашу пропозицію, будь-ласка, на сторінку тижня - може когось зацікавить.--Yasnodark (обговорення) 12:21, 18 липня 2017 (UTC)

Перейменування статті

Доброго дня!Завдяки Вашим вказівкам отримали бажані результати працюючи над статтями в російській та українській вікіпедії, але на даний час виникла проблема з перейменуванням статті Нагородна система України в Нагороди України(найкращий варіант назви статті) Ніхто ніяк не реагує на запропонування вилучити сторінку для звільнення шляху перейменування. Допоможіть будь-ласка з проблемою, можливо, щось зроблено не так? Завчасно дякую! ВТО орден — Це написала, але не підписала користувачка Orden award (обговореннявнесок).

@Orden award: Сформував правильний запит на вилучення сторінки Нагороди України для звільнення шляху перейменування --Perohanych (обговорення) 12:19, 28 липня 2017 (UTC)
@Orden award та Perohanych: І яка сторінка тепер виконуватиме роль старої постійна версія № 20706661 (де буде згадано Нагороди УНР поруч з новою Нагороди України) ? --ReAlв.о. 17:34, 28 липня 2017 (UTC)

Глянув на статтю ru:Награды России. Вона включає рос. «государственные и иные награды Российской империи и её правопреемников: Советского Союза и Российской Федерации».

Можливо у статтю Нагороди України є сенс влити першим розділом статтю Нагороди УНР? --Perohanych (обговорення) 21:01, 30 липня 2017 (UTC)

Як на мене — Нагороди УНР достатньо велика, щоб бути окремою статтею. Можливо, досить буде перехресного «Див. також» --ReAlв.о. 21:22, 30 липня 2017 (UTC)
Це насправді дуже важливе питання — з якого часу вести відлік державності України. Якщо ми вважаємо нагороди УНР нагородами України, то у статті Нагороди України слід дати окремим розділом стислий опис нагород УНР з посиланням на окрему статтю Нагороди УНР на початку такого розділу. --Perohanych (обговорення) 05:57, 31 липня 2017 (UTC)

Вітаю, пане Юрію! А я про інше перейменування: Юрій Дацко на Дацко Юрій. Наскільки я розумію, згідно з тим нашим недосконалим правилом, все ж, українці з діаспори іменуються порядком Ім'я Прізвище (з ДЕФОЛТСОРТ'ом воно цілком нормально виходить), а не Прізвище Ім'я. Принаймні я стараюсь наскільки можу це обстоювати... Чи я щось не до кінця знаю? Mykola Swarnyk (обговорення) 23:32, 5 серпня 2017 (UTC)

Цілком маєте рацію. Думаю, що з часом, хоч і немалим, по-батькові відпаде і в "материкових" українців. Тут є, принаймні для мене, інше питання. Чи вставляти для діаспорян по-батькові в назву статті і всередині, якщо ім'я батька відоме? --Perohanych (обговорення) 04:31, 6 серпня 2017 (UTC)
Ну я знаю таких, які за по-батькові могли би троха озвіріти. І я їх цілком підтримую. А інші, особливо коли їх медом мажуть, подають до нагородних листів по-батькові (як-от Руслана Вжесневська). Моїй жінці, наприклад, у звичайному львівському ЗАГСі записали аж три імені і плюс по-батькові, хоча в її канадському паспорті було одне-єдине ім'я. А що було робити - відмовитись від реєстрації одруження? Ну та оскільки наше правило іменування каже "осіб з Заходу" іменувати "канонічним стилем", тобто Ім'я Прізвище - я завжди за це «чіпляюсь» і стараюсь дотримуватись. Я там, до речі, деякі знимки вам пододавав. І ще можу підшукати, в разі чого. Гарного вам дня! Mykola Swarnyk (обговорення) 04:55, 6 серпня 2017 (UTC)

Загалом питання не просте. Якщо особа народилася на території екс-СРСР? Або навпаки, народилася на заході, а померла в СРСР з паспортом, в якому вписали ім'я і по-батькові?

Ще окреме питання зі Словаччиною. Чи вважати діаспорою українців Пряшівщини, які там живуть віками? Чи взагалі їх називати українцями, чи словаками українського походження? --Perohanych (обговорення) 18:04, 7 серпня 2017 (UTC)

Дублювання

чи «має бути не лише продубльоване, але й підсилене в основному тексті статті»? то нащо скасовувати? --Fessor (обговорення) 16:49, 7 серпня 2017 (UTC)

Що саме було скасоване? --Perohanych (обговорення) 16:56, 7 серпня 2017 (UTC)
Ваше редагування сторінки ‪Бережна Ірина Григоріївна‬ було скасовано
Те що в Преамбулі, зазвичай має бути не лише продубльоване, але й підсилене в осн...
‪Perohanych      ‬‪Бережна...‬ 11год
--Fessor (обговорення) 17:37, 7 серпня 2017 (UTC)
Навіть лінк з цього сповіщення є. --Fessor (обговорення) 17:40, 7 серпня 2017 (UTC)
Жодної інформації у статті Бережна Ірина Григоріївна не скасовував. Приведений Вами лінк це лише підтверджує. Поясніть, будь ласка, що Вас не влаштовує в теперішньому варіанті статті. --Perohanych (обговорення) 17:58, 7 серпня 2017 (UTC)
Та ні, справа не у статті. Незрозуміло, чому вікі каже, що редагування скасовано, якщо це не так. --Fessor (обговорення) 15:52, 8 серпня 2017 (UTC)
При формальному скасуванні правки можна одночасно редагувати статтю, що й було зроблено. --Perohanych (обговорення) 16:17, 8 серпня 2017 (UTC)
«Жодної інформації у статті Бережна Ірина Григоріївна не скасовував.» Не розумію, де правда? --Fessor (обговорення) 18:41, 8 серпня 2017 (UTC)
Шукайте правду у статті. --Perohanych (обговорення) 21:22, 8 серпня 2017 (UTC)

Вибори арбітрів

Вітаю! Запропонував Вас в арбітри. Дайте будь ласка відповідь. --Jphwra (обговорення) 17:16, 10 серпня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Вікторія Сільвстедт

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Вікторія Сільвстедт був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:47, 12 серпня 2017 (UTC)

Вибори до Арбітражного комітету

Вітаю! Нагадую вам, що вашу кандидатуру було висунуто на виборах Арбітражного комітету наступного скликання. Вашу кандидатуру автоматично буде відхилено, якщо до опівночі 15 серпня ви не підтвердите згоду на участь у виборах у якості кандидата. Прошу висловитися тут. Дякую! --Lystopad (обговорення) 09:27, 15 серпня 2017 (UTC)

Сторінку Конкурс соціально-культурних проектів у Львівській міській раді номіновано на вилучення

Стаття Конкурс соціально-культурних проектів у Львівській міській раді, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 серпня 2017. Що ще можна зробити? --Basio (обговорення) 12:00, 20 серпня 2017 (UTC)

Видалення статті

Доброго дня! Створили статтю ВТО «ОРДЕН», вона стала кандидатом на вилучення,намагалися видалити текст з рекламним характером, але нічого не змінилося.Допоможіть будь-ласка вирішити цю проблему.Зазделегіть дякуємо! --Orden award (обговорення) 08:10, 21 серпня 2017 (UTC)

@Orden award: Зробіть через <ref></ref> більше посилань з тексту статті, які підтверджують приведені у статті факти. Посилання краще робити на незалежні ресурси (не на сайт ВТО «Орден»). --Perohanych (обговорення) 11:35, 21 серпня 2017 (UTC)

Сторінку Ucraina terra Cosaccorum: Україна — земля козацька номіновано на вилучення

Стаття Ucraina terra Cosaccorum: Україна — земля козацька, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 серпня 2017. Що ще можна зробити? --Буник (обговорення) 21:29, 24 серпня 2017 (UTC)

Мій друже Ковалю

Вітаю! Можливо, Ви помилились. У «Версіях» пишуть, що вірші до пісні Мій друже Ковалю написав не поет Микола Матола, що народився у 1952, а його тезка повстанець Микола Матола у 1949 році. Про те, що пісня написана у 1949 році можна зустріти і в інших джерелах. Можливо, й там помилка. Принаймні, мабуть варто написати про це у статтях Матола Микола Омелянович і Мій джруже Ковалю. Як гадаєте? --Олег (обговорення) 13:57, 30 серпня 2017 (UTC)

Вітаю. Я писав на основі тих джерел, які були в мене на той час. Якщо маєте додаткові джерела чи сумніви у достовірності, то звичайно редагуйте! --Perohanych (обговорення) 17:10, 30 серпня 2017 (UTC)

Сторінку Телерадіокур'єр номіновано на вилучення

Стаття Телерадіокур'єр, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 10 вересня 2017. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 11:58, 10 вересня 2017 (UTC)

Сторінку Українська біографістика номіновано на вилучення

Стаття Українська біографістика, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 вересня 2017. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 16:04, 20 вересня 2017 (UTC)

Уважність

Вітаю! Ви відпатрулювали (до того непатрульовану) статтю на оцій останній а той час правці ред.№ 20224070, ще й позначеній відповідною міткою Яблунівка (Лохвицький район). Всі ми буваємо стомлені, але все ж таки уважність при патрулюванні потрібна. --ReAlв.о. 15:39, 20 вересня 2017 (UTC)

Дякую! Врахую. --Perohanych (обговорення) 16:12, 20 вересня 2017 (UTC)

Картка киянина

Вітання! Вважаю, що про кожну картку за містами України (в багатьох вони вже є) статті недоцільні. Найкраще перейменувати на Іменна картка, а в ній вже розділами про картки за містами. Тоді стаття буде гарною і значимою, а про кожну окрему, то мало що й написати можна. --Микола Василечко (обговорення) 05:57, 21 вересня 2017 (UTC)

Пропоную об'єднувати та перейменовувати, коли такі статті з'являться. Також не певен, що Іменна картка — вдала назва. Наприклад більшість банківських карт, карт-перепусток, карт-членських білетів тощо також іменні. --Perohanych (обговорення) 11:06, 21 вересня 2017 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів 2017 тощо

Вітаю, триває реєстрація щодо участі у місячнику фантастики, що офіційно розпочався 20 вересня, для участі в тематичнику запрошую зареєструватися на його сторінці. Під час можливої відповіді прошу пінгувати.--Yasnodark

Perohanych Також прошу вас також висловитися щодо банера для проекту на сторінці Вікіпедія:Кнайпа (пропозиції) у відповідній рубриці знизу.--Yasnodark (обговорення) 14:16, 21 вересня 2017 (UTC)
Дякую. Не моє. --Perohanych (обговорення) 14:31, 21 вересня 2017 (UTC)
Щодо участі я зрозумів, тому тим більше хотілося б почути вашу думку щодо другого, тобто банера для проекту, як особи незацікавленої.--Yasnodark (обговорення) 12:00, 25 вересня 2017 (UTC)
@Yasnodark: Вибачте, але не маю такої думки, і не маю планів її мати :) , оскільки, як Ви правильно зазначили, в цій темі я не зацікавлений. --Perohanych (обговорення) 12:07, 25 вересня 2017 (UTC)
Ну, можу лише подякувати за відповідь, тобто за те, що маєте певну думку, хоча вона і полягає у відсутності думки саме з цього приводу). Маємо те, що маємо і іншого мати не можемо).--Yasnodark (обговорення) 12:30, 25 вересня 2017 (UTC)
@Yasnodark: Коли вже почав думати, то придумав, те що врешті написав. Сподіваюся це не вплине на наші міжособистісні відносини. --Perohanych (обговорення) 12:31, 25 вересня 2017 (UTC)
Так і знав, що посмішки були зайві.--Yasnodark (обговорення) 12:43, 25 вересня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті City Beach Club

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті City Beach Club був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:45, 30 вересня 2017 (UTC)

This Month in Education: September 2017

This Month in Education

Volume 6 | Issue 8 | September 2017

This monthly newsletter showcases the Wikipedia Education Program. It focuses on sharing: your ideas, stories, success and challenges. You can see past editions here. You can also volunteer to help publish the newsletter. Join the team! Finally, don't forget to subscribe!

In This Issue

Featured Topic "Wikipedia – Here and Now": 40 students in the Summer School "I Can – Here and Now" in Bulgaria heard more about Wikipedia

From the Community

Klexikon: the German 'childrens' Wikipedia' in Montréal

Wikipedia is now a part of Textbook in Informatics

Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 02:24, 1 жовтня 2017 (UTC)

Дякую, що згадали

Дякую що згадали у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Віківісник/2017-10! До речі, був би вдячний якби ви висловилися на сторінці голосування за патрульних щодо мене. Я не ягітую - ви звичайно ж вільні проголосувати і за і проти мене, це ж бо демократія :)--Piznajko (обговорення) 14:56, 2 жовтня 2017 (UTC)

Сторінку City Beach Club номіновано на вилучення

Стаття City Beach Club, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 7 жовтня 2017. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 15:35, 7 жовтня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Погрібний Віктор Олексійович

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Погрібний Віктор Олексійович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 22:09, 9 жовтня 2017 (UTC)

Украинский туризм

Вітаю. Випадково наткнувся на створену Вами статтю Украинский туризм. Стаття існує з 2011 року, але потребує доопрацювання. Чи не могли б Ви доробити до прийнятного вигляду.--KHMELNYTSKYIA (обговорення) 10:41, 15 жовтня 2017 (UTC)

Тепер наче нормальна стаття-заготовка. --Perohanych (обговорення) 12:51, 15 жовтня 2017 (UTC)

This Month in Education: October 2017

This Month in Education

Volume 6 | Issue 9 | October 2017

This monthly newsletter showcases the Wikipedia Education Program. It focuses on sharing: your ideas, stories, success and challenges. You can see past editions here. You can also volunteer to help publish the newsletter. Join the team! Finally, don't forget to subscribe!

In This Issue


Featured Topic

Your community should discuss to implement the new P&E Dashboard functionalities

From the Community

Wikidata implemented in Wikimedia Serbia Education Programe

Hundred teachers trained in the Republic of Macedonia

Basque Education Program makes a strong start

From the Education Team

WikiConvention Francophone 2017

CEE Meeting 2017

Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 02:05, 2 листопада 2017 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Історія Львівської залізниці

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Історія Львівської залізниці, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: https://web.archive.org/web/20091103195141/http://railway.lviv.ua/railway/history/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Історія Львівської залізниці.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Історія Львівської залізниці, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Helixitta (ut) 18:53, 1 листопада 2017 (UTC)
@Helixitta: То давнє і не шкода. Сміливо видаляйте СТАТТЮ --Perohanych (обговорення) 10:05, 2 листопада 2017 (UTC)

@Helixitta: видаляючи статтю видаляйте також посилання на неї. --Perohanych (обговорення) 20:49, 26 листопада 2017 (UTC)

Місяць хронології

--Brunei (обговорення) 19:59, 26 листопада 2017 (UTC)

@Brunei:, пропоную вчинити простіше — змінити правило, щоб на статті-роки вимога про мінімальну довжину статті не поширювалася.
Як на мене, значно цікавіша і важливіша робота — створити на головній сторінці розділ «Ювілеї», але для цього треба створити і наповнити 365 х 5 статей-списків і автоматично щодня їх оновлювати на головній сторінці із циклом у 5 років. Такий механізм працює у польській Вікіпедії. --Perohanych (обговорення) 20:47, 26 листопада 2017 (UTC)
Будь-яке правило має призводити до поліпшення вмісту Вікіпедії. Правило "нехай стоять статті порожні" для мене неприпустиме. Але відмова працювати з цими статтями знімає з Вас моральне право протестувати проти їх появи на ШВ. --Brunei (обговорення) 23:46, 26 листопада 2017 (UTC)
Поліпшивши 5 таких статей я матиму таке право? :) --Perohanych (обговорення) 11:57, 27 листопада 2017 (UTC)
Думаю, так. :-) --Brunei (обговорення) 12:23, 27 листопада 2017 (UTC)

This Month in Education: November 2017

Wikipedia Education globe
Wikipedia Education globe
This Month in Education

Volume 6 | Issue 10 | November 2017

This monthly newsletter showcases the Wikipedia Education Program. It focuses on sharing: your ideas, stories, success and challenges. You can see past editions here. You can also volunteer to help publish the newsletter. Join the team! Finally, don't forget to subscribe!

In This Issue
From the Community

Hashemite University continues its strong support of Education program activities

Wikicontest for high school students

Exploring Wikiversity to create a MOOC

Wikidata in the Classroom at the University of Edinburgh

How we defined what secondary education students need

Wikipedia Education Program in Bangkok,Thailand

Shaken but not deterred

Wikipedia workshop against human trafficking in Serbia

The WikiChallenge Ecoles d'Afrique kicks in 4 francophones African countries

From the Education Team

A Proposal for Education Team endorsement criteria

In the News

Student perceptions of writing with Wikipedia in Australian higher education

Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 17:23, 1 грудня 2017 (UTC)

З Новим роком і Різдвом Христовим!
Прийміть вітання з Новим роком та Різдвяними святами! Вітаю з роком нових надій, нових можливостей та нових звершень. Прийміть щиру вдячність за вашу працю на цьому проекті і внесок до нашої Вікіпедії, він не залишиться непоміченим громадою. Вдачі у нових великих справах розвою нашої енциклопедії та досягнення усіх запланованих бажаних цілей на цьому шляху. Вірних помічників Вам у цій справі. Веселих свят! Dim Grits 18:04, 31 грудня 2017 (UTC)

Вітаю

Вітання Юрію Йосиповичу з Новим Роком! Щастя, радості, здоров"я!

P.S.Чекаємо Ваших традиційних Вікіпедія:Віківісник/2017-12

З повагою--Білецький В.С. (обговорення) 05:50, 1 січня 2018 (UTC)

Дякую, навзаєм. Мабуть, якщо ніхто не підхопить, перейдемо на щоквартальній випуск. --Perohanych (обговорення) 06:21, 4 січня 2018 (UTC)

This Month in Education: December 2017

This Month in Education

Volume 6 | Issue 11 | December 2017

This monthly newsletter showcases the Wikipedia Education Program. It focuses on sharing: your ideas, stories, success and challenges. You can see past editions here. You can also volunteer to help publish the newsletter. Join the team! Finally, don't forget to subscribe!

In This Issue
From the Community

Wikimedia Serbia has established cooperation with three new faculties within the Education Program

Updates to Programs & Events Dashboard

Wiki Camp Berovo 2017

WM User Group Greece organises Wikipedia e-School for Educators

Corfupedia records local history and inspires similar projects

Wikipedia learning lab at TUMO Stepanakert

Wikimedia CH experiments a Wikipedia's treasure hunt during "Media in Piazza"

From the Education Team

Creating digitally minded educators at BETT 2017

In the News

Things My Professor Never Told Me About Wikipedia

"Academia and Wikipedia: Critical Perspectives in Education and Research" Conference in Ireland

Science is shaped by Wikipedia

Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 19:31, 5 січня 2018 (UTC)

Сторінку Управління у зв'язках з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України номіновано на вилучення

Стаття Управління у зв'язках з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 11 січня 2018. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 13:50, 11 січня 2018 (UTC)

Сторінку Українські анекдоти: від козацьких часів і по наші дні номіновано на вилучення

Стаття Українські анекдоти: від козацьких часів і по наші дні, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 11 січня 2018. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 13:51, 11 січня 2018 (UTC)

This Month in Education: January 2018

Wikipedia Education globe
Wikipedia Education globe
This Month in Education

Volume 7 | Issue 1 | January 2018

This monthly newsletter showcases the Wikipedia Education Program. It focuses on sharing: your ideas, stories, success and challenges. You can see past editions here. You can also volunteer to help publish the newsletter. Join the team! Finally, don't forget to subscribe!

In This Issue
Featured Topic

Bertsomate: using Basque oral poetry to illustrate math concepts

From the Community

Wikimedia Serbia celebrated 10 years from the first article written within the Education Program

WikiChallenge Ecoles d'Afrique update

The first Swedish Master's in Digital Humanities partners with Wikimedia Sverige

How we use PetScan to improve partnership with lecturers and professors

From the Education Team

The Education Survey Report is out!

Education Extension scheduled shutdown

Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 18:42, 1 лютого 2018 (UTC)

Сторінку Міський Вадим Васильович номіновано на вилучення

Стаття Міський Вадим Васильович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 листопада 2017. Що ще можна зробити?


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 07:31, 14 лютого 2018 (UTC)

поетеса Марія Гук-Щербатих (1952—2017)

поетеса Марія Гук-Щербатих (1952—2017) - може поповните Вікіпедію. Ваша спеціалізація.--Білецький В.С. (обговорення) 06:41, 27 лютого 2018 (UTC)

Поповнив. --Perohanych (обговорення) 11:18, 27 лютого 2018 (UTC)

This Month in Education: February 2018

Wikipedia Education globe
Wikipedia Education globe
This Month in Education

Volume 7 | Issue 2 | February 2018

This monthly newsletter showcases the Wikipedia Education Program. It focuses on sharing: your ideas, stories, success and challenges. You can see past editions here. You can also volunteer to help publish the newsletter. Join the team! Finally, don't forget to subscribe!

In This Issue
From the Community

WikiProject Engineering Workshop at IIUC,Chittagong

What did we learn from Wikibridges MOOC?

Wikimedia Serbia launched Wiki scholar project

Wiki Club in Ohrid, Macedonia

Karvachar’s WikiClub: When getting knowledge is cool

More than 30 new courses launched in the University of the Basque Country

Review meeting on Christ Wikipedia Education Program

The Multidisciplinary Choices of High School Students: The Arabic Education Program; Wikimedia Israel

From the Education Team

The Education Extension is being deprecated (second call)

The 2017 survey report live presentation is available for viewing

Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · For the team: Romaine 08:52, 1 березня 2018 (UTC)

Сторінку У кожного своя правда. Істина одна : Корюківка : Довічний біль номіновано на вилучення

Стаття У кожного своя правда. Істина одна : Корюківка : Довічний біль, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 2 березня 2018. Що ще можна зробити? Dgho (обговорення) 09:31, 2 березня 2018 (UTC)