Обговорення користувача:YarikUkraine/Архів 7

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: FileReviewerBot у темі «Нові зображення» 9 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Підбіл багатолистий

Вітаю. Не хотілося б просто тупо скасовувати Ваші редагування у відповідь на аналогічні Ваші дії, тому пропоную Вам предметно арґументувати Вашу позицію з посиланням на авторитетні джерела. Перш ніж поставити на видалення, я арґументував хибність цієї назви єдиному авторові і він погодився на видалення цього перенаправлення. --Олег (обговорення) 17:57, 12 червня 2014 (UTC)

Ну я бачу як ви «аргументували»: дістали користувача, ось він і погодився на усе, лиш би не писали ))) А ось Вам джерело, що Підбіл багатолистий можуть називати і Andromeda polifolia L., а Підбіл звичайний — Tussilago farfara. Одне другому не заважає. Відповідно, Підбіл=Tussilago, Підбіл звичайний=Tussilago farfara, а Підбіл багатолистий=Andromeda polifolia L. Не бачу якоїсь проблеми в цьому редіректі, бо росилни Tussilago polifolia я не знайшов, тому колізії немає. Термін Силіконова долина це теж коверкання мови, але він використовується і тому редірект існує. Тут аналогічно. Ну а також хтось знає лише російську назву і за цим редіректом зможе перейти на необхідну статтю з правильною назвою. Ніхто ж не каже робити цю назву головною.--YarikUkraine (обговорення) 19:58, 12 червня 2014 (UTC)
В чому було діставання? Клянуся, я цілком щиро спитав його про авторитетні джерела, ще не знаючи тоді, що їх у нього немає. Думаю, що і знервувався він тому, що усвідомив, що зробив дитячу помилку. Тепер Ви. Я просив Вас згідно правил хорошого тону надати авторитетні джерела, що Ви мені надаєте? Чи Ви смієтесь? Якесь мурло зробило автопереклад з перлами на кщталт «зібрані в 2-5 квіткові зонтічки», «андромедотоксин местнораздражающего і наркотичної дії», «Листя шкірясте, не обпадаюче на зиму, на коротких черешках, лінійно-ланцетовидні, із завороченнимі краями». Ви хоч це читали, чи справді вважаєте це авторитетним джерелом? У мене колишній сусід в дитинстві називав жигулі «гузилями», клянусь. Чи маємо ми зробити на цій підставі перенаправлення, якщо він розмістить це в інтернеті? Зверніть увагу на джерела, які я навожу. Яріку, не розумію, що Ви захищаєте і заради чого? --Олег (обговорення) 22:45, 12 червня 2014 (UTC)
Ну «Гизилі» то, певно, «фефекти фікції»), а тут зовсім інше — просто неправильний чи неточний переклад. Я вище приводив приклад Силіконової долини. І я нічого не захищаю. Просто на місці Підбіл багатолистий може бути або редірект, або взагалі нічого. Ну нема чого створити там іншого, а те що з рос. «Подбел многолистный» будуть шукати укр. «Подбіл багатолистий» — це факт. Не всі такі розумні, аби ритися у спеціалізованих словниках. То чому не лишити редірект? Нічого поганого він не робить, у статті висвічується правильна назва. В іншому випадку він просто лишиться пустим червоним місцем. Але якщо Вам більш так подобається - то нехай, я не бачу причини через таку дрібницю починати довготривалу дискусію . Чіпати статтю не буду, почекаємо поки інші адміни вирішать). Дякую, що написали) --YarikUkraine (обговорення) 23:00, 12 червня 2014 (UTC)
Біс із ним, прибрав видалення та розписав у статті ситуацію з назвою. Можливо, трохи віддає ОД. В принципі, я й сам іноді ставлю непідтверджені АД, але поширені назви в якості редиректу, але тут мені не подобається, що назва підбіл існує і відповідає рослині з іншого роду. Хай йому грець, закриваємо тему. --Олег (обговорення) 15:13, 13 червня 2014 (UTC)

ART-Пікнік Слави Фролової

Доброго дня. Ви видалили сторінку про культурно-мистецький фестиваль ART-Пікнік Слави Фролової. Наскільки я змогла визначити причину видалення - Ви вказали на незначимість статті. Я, можливо, була б згодна з видаленням через стабовість (сама й ставила шаблон), бо формальним критеріям стаття не відповідала. Втім, багато стабових статей існують без посилання на джерела. В обговоренні я також пояснила відсунтість шаблону "пишу". Окрім того маю сумнів, що значимість регіональних фестивалів значно відрізняється, і чомусь один з них вважається менш значимим. Зважаючи на Ваш аргумент значимості статті, пропоную порівняти значимість створеного мною стабу та вже створеної статті (Київський фестиваль пива), яку знайшла шукаючи приклад структури оформлення. Наведена мною стаття також не має посилання на джерела, а друга її частина вказує на певний рекламний характер. Чомусь вона не була а ні швидко видалена (як Ви вчинили з Пікніком), а ні поставлена на обговорення. Хочу обговорити з Вами видалення, оскільки хочу створити статтю про Арт-пікнік, як про значимий регіональних захід. Відкрита для конструктивного діалогу. Anyurevich (обговорення) 16:54, 14 червня 2014 (UTC)

У вашій статті була відсутня жодна нетривіальна інформація і складалась лише з одного рядка. Якщо Ви бажаєте її доробити, то я можу її вам відновити, але, наскільки я зрозумів, Ви цього робити не хочете. А в такому стані стаття зовсім неінформативна, на відміну від Київський фестиваль пива. Так, там є доля реклами і відсутні джерела, але хоч якась інформація в ній є. Тому виставлю її на обговорення щодо вилучення. Дякую, що звернули на неї увагу --YarikUkraine (обговорення) 17:02, 14 червня 2014 (UTC)
Як у більшості стабів) Я вважаю за доцільне ставити шаблон "пишу" безпосередньо в процесі роботи. Але якщо я знаю, що день-півтора не зможу покращити статтю - не бачу сенсу шаблоном заважати редагувати іншим. щодо Арт-Пікніку я не зможу знайти безліч джерел в пресі, і описуючи перший сезон, зрозуміла, що другий описати мені мені буде нецікаво (через специфіку не заходу, а статті - про людей мені цікавіше). Можливо, знайдуться люди, яким писати про фестивалі цікаво. Я була б вдячна за відновлення статті. Наразі вона розширена, і виглядає так. Я трохи впорядкую внутрішні посилання, і зможу перенести в основну статтюдо кінця вікенду. Розширений формат задовольняє Ваші вимоги щодо статті у Вікі? Anyurevich (обговорення) 17:14, 14 червня 2014 (UTC)
Так, в такому стані це цілком нормальна стаття. Не знаю чого Ви її засоромились зразу зробити) Відновив --YarikUkraine (обговорення) 17:18, 14 червня 2014 (UTC)
Тому що робота над статею зайняла близько 6 годин мого часу, якого я тоді не мала) Дякую за допомогу. Anyurevich (обговорення) 17:44, 14 червня 2014 (UTC)

Чуєш попустися!

Не домальовуй статистики малий. --Pohorynsky (обговорення) 18:15, 15 червня 2014 (UTC)

шошо?) --YarikUkraine (обговорення) 18:50, 15 червня 2014 (UTC)

Тиждень Нігерії

Мої вітання! За підсумками тематичного тижня Нігерії Ви стали найпродуктивнішим дописувачем, створивши найбільшу статтю у рамках тижня (Пітер Одемвінгіе). Хочу подякувати Вам за Вашу участь і презентувати Вам цю віртуальну нагороду. Ще раз дякую і бажаю натхнення у нових починаннях. З повагою, — Шиманський હાય! 07:27, 16 червня 2014 (UTC)

Оголошення

Повідомляю, що весь тиждень з 23 по 29 червня 2014 я буду відсутнім з усіх вікіпроектів, куди вернусь 30 числа. --Lamsec (обговорення) 18:21, 16 червня 2014 (UTC)

Добре, чекаємо на Ваше повернення --YarikUkraine (обговорення) 18:48, 16 червня 2014 (UTC)
ПС. Для того аби не писати ці оголошення, Ви можете на своїй сторінці просто поставити Шаблон:Відпустка з відповідними датами і всі будуть знати коли Вас не буде --YarikUkraine (обговорення) 18:53, 16 червня 2014 (UTC)

РÁДОЙ (пиво)

Доброго дня, шановний YarikUkraine. Уточніть, будь-ласка, чому було видалено статтю "Радой" (пиво)? В якому контексті, на Вашу думку, стаття мала ознаки спаму? Чим ця сторінка відрізняється від когорти інших-схожих (до прикладу: Львівське (пиво), Рогань (пивзавод)...)? Зазначу, що стаття висвітлює інформацію про новий вид продукту на ринку України (містить виключно факти, що підтверджуються документально: свідоцтва, патенти, технічні умови, висновки СЕС...). Буду дуже вдячна за уточнення ситуації для виправлення всих наших помилок.

Стаття мала не ознаки спаму, а ознаки реклами. Фрази типу «має особливий відмінний приємний смак», «таке пиво виробляють для споживачів, котрі хочуть чи повинні споживати низькокалорійну їжу», «чоловічо-жіночий, такий, що покращує настрій!» є повністю рекламними і не відповідають нормам енциклопедії. В статтях Львівське (пиво), Рогань (пивзавод) цього немає, та й важно порівнювати історичну 300-річну компанію і новотвір. Тут відсутня значимість. Якщо Ви бажаєте переробити статтю згідно норм, то я можу вам її відновити, але в такому вигляді вона існувати не може --YarikUkraine (обговорення) 17:53, 16 червня 2014 (UTC)

Дякую за пояснення. Прошу Вас відновити статтю - її буде відредаговано і приведено до норм енциклопедичного тектсту. Наперед вдячна.

ТакТак Зроблено Радой (пиво)а --YarikUkraine (обговорення) 15:57, 17 червня 2014 (UTC)

Пане YarikUkraine, доброго дня. Дякую за відновлення сторінки "Радой". Відредагували! Сподіваюсь, цього разу все відповідає нормам енциклопедичного жанру.

Обратная сторона жизни художника Сергея Бабича

Доброго вечора! Ці, та купа подібних статей створені під час бібліотечного ВікіДня. То, добре було б переносити статті до особиситого простору. Дякую!

Пс. Там ще роботи і роботи... Пару днів треба буде, якщо не тиждень, щоб розгребти. Подумую подати оголошення у кнайпу про допомогу, бо сам довго буду розгрібати. Якщо випередите мене із цим - тільки подякую. Вже нарахував 66 статей, і то ТІЛЬКИ тих, що поставили шаблон конкурсу. А без шаблона може значно бути більше! ;-0 буду додавати шаблон. Відчуваю, що вже і потерли кілька десятків. Добре, що хоч деякі заслужено. Павло Шевело типу координує(+ Юрій Булка та я), а сторінка тут - Вікіпедія:WikiDay

Та там суцільний шлак, я вже зо два десятка повилучав, ряд потрібно поприєднувати до вже існуючих статей, ще кілька виставив на обговорення, в деяких суцільне копівіо, або взагалі іншомовні, як оця зазначена Вами. Який тут особистий простір, жодної нормальної роботи. Прийшли, насмітили і пішли, а нам (вікіспільноті) тепер розбирати. Однозначний провал з конкурсом, імхо. Нічого особистого --YarikUkraine (обговорення) 20:05, 14 червня 2014 (UTC)
Добре було б список статтей зробити, що створили 13 та 14 червня. А з них вже виловити, що зробити конкурсанти. Погоджуся, що глюків було чимало. Але як ще вчитися, КОЛИ ВЗАГАЛІ не робити помилок? Будемо враховувати свої помилки і конкурсантів і наступного разу краще проведемо. То чи можете Ви такий список зробити? Дякую! --Nickispeaki (обговорення) 20:54, 15 червня 2014 (UTC)
Тю, а навіщо список? є ж Категорія:Статті заходу «Бібліотечний ВікіДень», навіщо дублювати? --YarikUkraine (обговорення) 21:46, 15 червня 2014 (UTC)
Кхм! Не дублювати! Просто створити список статей, створених 13 і 14 червня, щоб потім із нього вибрати, які приймають участь у конкурсу. Справа у тому, що той шаблон конкурсу поставили тільки чоловік 20.... А все решта - то ручна робота. Моя, і Ваша, на моє прохання наче. То якби я знав (вмів) як той список зробити, щоб поступово наповнити категорію, то і не прохав би. Звістно, що то список для отакої технічної роботи. Це ж не повноцінна стаття Вікіпедії. Чисто для зручності. У себе у власному просторі, а можна і у мене, якщо у себе не хочете створювати. Добре було б, щоб там, у списку були і ніки автора і дата створення. По даті теж можна дещо зрозуміти, як і по ніку. Дякую. --Nickispeaki (обговорення) 22:49, 16 червня 2014 (UTC)
Я теж не маю уявлення як вручну зробити таку величезну таблицю. Я так думаю, то Вам варто попрохати ботовласників, бо інакше ніяк --YarikUkraine (обговорення) 16:02, 17 червня 2014 (UTC)
Дякую! Подав. Nickispeaki (обговорення)

Чемпіони України

Вітаю! Хочу створити список чемпіонів України з футболу, подібний до іспанського (зі складами та статистикою). Думаю, що варто туди включиати тільки чемпіонів незалежної України, а чемпіонів УРСР в окремий список. Які Ваші думки?--TnoXX (обговорення) 08:44, 7 червня 2014 (UTC)

Звісно, не можна порівнювати чемпіонів країни з переможцями третіх дивізіонів, який визнавались чемпіонами УРСР. Але найголовніше, що ті переможці чемпіонату УРСР надто формальні і були далеко не найсильнішими клубами УРСР. Англійці все ж об'єднали усії чемпіонів, але я вважаю це недоречним. Хоча мати окремий список зі складами та статистикою по чемпіонам УРСР 1921—1991 було б дуже цікаво і я був би вдячний, якби Ви познаходили ту статистику. Якщо треба якась допомога - звертайтеся --YarikUkraine (обговорення) 16:45, 7 червня 2014 (UTC)
Спочатку по незалежній. А там побачимо. Я вже трохи шукав по складах і статистиці в ті роки, інформації мало(((. Тоді ще одне питання: в блокноті почав потрохи писати список хет-триків Ла Ліги. Назбирав за 12 років, їх уже ~ 130. Відповідно до 2014 їх буде дуже багато. Питання: як ділити (моя думка, що не варто), може є якісь прецеденти?--TnoXX (обговорення) 18:48, 7 червня 2014 (UTC)
Прецеденти є, зокрема Список хет-триків англійської Прем'єр-ліги описує лише з моменту заснування Прем'єр-ліги, для попередніх років буде інша стаття. Аналогічно Хет-трики Ліги чемпіонів УЄФА теж починаються з моменту створення Ліги чемпіонів УЄФА. А з Ла Лігою що робити я не знаю, вона не змінювала формат майже сторіччя. Якщо вже дуже завелика стаття, то можна поділити Список хет-триків Ла Ліги (1929—1943), Список хет-триків Ла Ліги (1943—1953) ітд. --YarikUkraine (обговорення) 19:22, 7 червня 2014 (UTC)
За список Хет-триків Ліги чемпіонв я знаю, сам так поділив, ще й дав посилання на Кубок чемпіонів і його хет-трики . Думаю, що список буде один.--TnoXX (обговорення) 20:27, 7 червня 2014 (UTC)
Ну то я як приклад привів) А список робіть як бажаєте, Ви ж автор, але все ж дивіться аби стаття була не надто велика, інакше може бути проблема з відкриттям і завантаженням на деяких носіях. --YarikUkraine (обговорення) 20:31, 7 червня 2014 (UTC)

Я написав статтю про чемпіонів України (на 95%). Є питання: нема десь галереї складів, фільних фото складів команд, було б класно їх туди вставити. Може на football.ua є? Напрклад, о це [1], там склад є--TnoXX (обговорення) 19:16, 17 червня 2014 (UTC)

Ні, окремої галереї немає, можна знайти склади «шахтаря» за останні роки: 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2011, 2009 і навіть раритетний 2002. Є «динамо» в останній чемпіонський рік 2009. Є й сучасне, але воно навряд знадобиться. Хоча, як Ви і писали, можна в галереях football.ua знайти інші, які Вам більше сподобаються. А по більш старим - то навряд Ви знайдете вільні фото.

Запрошення до проекту Польща

--Pan Karlowski (обговорення) 15:56, 21 червня 2014 (UTC)

Висловіть свою думку

Вітаю! Комусь захотілось погратися. Висловіть і ви свою думку з приводу цієї статті [2]! Дякую --Jeromjerom (обговорення) 17:48, 24 червня 2014 (UTC)

Нема чого годувати тролів і "висловлювати свої думки". Все і так ясно, тому я промовчу. Дякую за запрошення --YarikUkraine (обговорення) 18:12, 24 червня 2014 (UTC)

1

Доброго Вам дня! Дякую! Прочитала, що варто переписати. От тепер і намагаюся правильно розмістити таблицю, у ній фото і відповідно до цієї таблиці розташувати текст. Надзвичайно вдячна Вам за допомогу.

Доброго Вам дня! Дякую! Прочитала, що варто переписати. От тепер і намагаюся правильно розмістити таблицю, у ній фото і відповідно до цієї таблиці розташувати текст. Надзвичайно вдячна Вам за допомогу.--Svitulja (обговорення) 05:28, 25 червня 2014 (UTC)

Не потрібна жодна таблиця. є картка Шаблон:Співак. Успіхів. Якщо потрібна допомога - звертайтеся. --YarikUkraine (обговорення) 18:05, 25 червня 2014 (UTC)

Гривня польська

Не бачу потреби обєднання через, надіюсь, і вам зрозумілі причини.--Бучач-Львів (обговорення) 13:44, 26 червня 2014 (UTC)

Конкурс «Пишемо про НАТО». Журі

Доброго дня.
З 4 серпня по 14 вересня 2014 року триватиме Конкурс «Пишемо про НАТО».
Чи не могли б Ви як досвідчений користувач взяти участь у оцінюванні конкурсних статей? Ви маєте добрий досвід організації вікіконкурсів. Був би щиро вдячний за участь у проекті. Якщо буде Ваша ласка — залиште автограф на цій сторіночці.
Дуже розраховую на підтримку. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 18:50, 25 червня 2014 (UTC)

ТакТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 20:08, 27 червня 2014 (UTC)

Shuffle.in.ua

Доброго часу доби. Не зважаючи на те, що стаття містить посилання, вона є описом унікального ресурсу, що з недавніх пір фігурує на теренах Українського інтернету і набуває популярності. Вважати дану публікацію рекламою доцільно лише в тому випадку, якщо визнати рекламою публікації, присвячені решті соціальних мереж та сайтів. Дякую за увагу, сподіваюся Ви врахуєте мою думку.

Я ж нічого не роблю з тією статтею і вилучати не збираюсь. Пояснювати це Вам треба на сторінці обговорення щодо вилучення --YarikUkraine (обговорення) 20:08, 27 червня 2014 (UTC)

Редагування статті Ярмольник Антоніна Михайлівна

Шановний Ярику! Прошу Вашої допомоги, як досвідченого користувача Вікіпедії, у редагуванні моєї статті Ярмольник Антоніна Михайлівна Щиро вдячна за критику та пропозиції!

На жаль, трохи не було часу, а наразі вже стаття має чудовий вигляд і без мого втручання. Дякую, що звернулись. Сподіваюсь, наступного разу я таки зможу допомогти --YarikUkraine (обговорення) 20:08, 27 червня 2014 (UTC)

Не вдаэться переслати (на зазначену адресу) дозвіл на використання фото. Дякую! Зповагою, --Svitulja (обговорення) 20:02, 30 червня 2014 (UTC)

Це фото не знаходиться на сторінках вікіпедії, а лежить у вікісховищі, тому раджу з цим питанням звернутись до тамтешніх адмінів. --YarikUkraine (обговорення) 14:57, 3 липня 2014 (UTC)
Стаття Євдокимов Ярослав Олександрович

Шановний пане Ярославе! Дякую, що відновили статтю. Дякую Вам за допомогу, за слушні зауваження. Думаю, що частину виправила. А тому прошу Ваших зауважень щодо цього варіанту. Маю до Вас ще такі запитання: 1. Автор завантаженого файлу Unnamed (2).jpg надіслала мені дозвіл на його використання, бо не вдалося надіслати його на вказану адресу. Що робити далі? В який спосіб відновити цей файл. 2. Чому не може бути така ж сторінка білоруською мовою. Переклад здійснювався під "керівництвом" викладача Мінського університету. Виклала матеріал. Погоджусь на доопрацювання, приймаю всі зауваження, такі як Ваші - аргументовані. Питання виникло тому, що отримала повідомлення: "ТЕРМІНОВО переклади на українську "Яраслаў Аляксандравіч Еўдакімаў" (Ярослав Олександрович Євдокімов), а то - шаблон на знищення! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 14:14, 3 липня 2014 (UTC)"????? Та й не можу погодитися із перекладом прізвища. Наперед вдячна за відповідь. З повагою до Вас, --Svitulja (обговорення) 15:53, 3 липня 2014 (UTC)

Ну файл нікуди не дівся,ось він — Файл:Unnamed (2).jpg. А для дозволів почитайте Вікіпедія:Дозволи, або як я вже вище казав, зверніться до адміністаторів вікісховища. Щодо сторінки білоруською мовою, то звісно вона може існувати у вікіпедії, але не в українській її частині, для цього існує білоруський розділ. Перекопіюйте цю статтю туди і додайте інтервікі --YarikUkraine (обговорення) 16:31, 3 липня 2014 (UTC)

Драченко Максим Олегович

Доброго дня! Не підкажете як правильно категоризувати гравця, який грав тільки за Шахтар-3, і жодного матчу за основну команду? Бо відповідної категорії я не знайшов. З повагою, — Шиманський હાય! 06:45, 9 липня 2014 (UTC)

добридень. Ну то завжди можна створити Категорія:Футболісти «Шахтаря-3» або просто лишити без відповідної категорії --YarikUkraine (обговорення) 16:33, 10 липня 2014 (UTC)

Аматорський Чемпіонат України

Привіт, Ярославе. Давай створимо сторінку про аматорський чемпіонат 2014 року? З мене група 1--Rosohin (обговорення) 08:52, 11 липня 2014 (UTC)

Добридень. На сайті ААФУ ящось не знайшов таблиць чемпіонату 2014 року --YarikUkraine (обговорення) 19:51, 11 липня 2014 (UTC)
Можна звідси взяти, на цьому ж сайті є результати кожного туру--Rosohin (обговорення) 07:38, 12 липня 2014 (UTC)

Ясно, дякую. Але, бачу, статтю вже створено --YarikUkraine (обговорення) 16:06, 12 липня 2014 (UTC)

Місяць Закерзоння

Запрошую зареєструватися Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць Закерзоння і взяти участь. --Perohanych (обговорення) 05:17, 14 липня 2014 (UTC)

Запрошення


--✍ Крупскі Алег обг · внес @ 10:12, 17 липня 2014 (UTC)

Довідники

Вітаю! Дещо змінюю список чемпіонів України згідно з довідниками Ландера. Однак немаю чотирьох останніх. У вас немає часом їх? Чи якихось інших зі складом команд (потрібні за останні 4-5 чемпіонатів)?--TnoXX (обговорення) 12:00, 22 липня 2014 (UTC)

Ну на сайті УПЛ є заявка на кожен сезон, навіть ті гравці, що лише за молодіжку бігали --YarikUkraine (обговорення) 17:53, 22 липня 2014 (UTC)
Я знаю, тому вона не підходить. Гравці, які грали тільки за молодіжку точно чемпіонами не були--TnoXX (обговорення) 18:55, 22 липня 2014 (UTC)
Так нема окремої заявки на молодіжний чемпіонаю, юніорський і основний, це все йде як єдина ціла заявка і гравці можуть грати в усіх трьох змаганнях. Ну тоді на сайті http://www.allplayers.in.ua/ є склади по сезонах. Там в заявці лише гравці, що протягом сезону зіграли бодай один матч в чемпіонаті. Третього варіанту нема --YarikUkraine (обговорення) 18:20, 23 липня 2014 (UTC)
Дякую! Власне я усі сезони спочатку по allplayers і зробив. Третій варіант є – довідники Ландера, але в мене доступ останніх п'яти відсутній. Тому залишу п'ять останніх чемпіонатів з примітками на allplayers.--TnoXX (обговорення) 19:19, 23 липня 2014 (UTC)
Це не варіант) Я ж кажу - заявки команд на сезон - понад 70 футболістів одним складом. Виокремити чемпіонів по критерію заявлених у списку А не можна, бо деякі зі списку Б грали за основну команду. Тому єдиний логічний варіант - це зіграний матч в чемпіонаті. Бо офіційна заявка команди нам нічого не дає, а Ландер чи будь-хто інший видає просто суб'єктивний список --YarikUkraine (обговорення) 20:47, 23 липня 2014 (UTC)

Хто знає. Я вже втомився перероблювати і дороблювати список. Ландер загалом дає практично тіж чисда і вказує теж чи зіграні матчі. Я його вибрав, бо він друкується + як не крути, футбольний історик. В будь-якому випадку можна відкинути зміни, то не важко, але хотілося б, щоб більше людей на сторінці номінації ділилися думками.--TnoXX (обговорення) 17:04, 24 липня 2014 (UTC)

Та що там обговорювати. Чудова стаття --YarikUkraine (обговорення) 17:14, 24 липня 2014 (UTC)

Щодо шаблонів

Доброго дня, я знаю, що ви робите прекрасні шаблони, а чи не знаєте ви часом користувачів, які вміють робити шаблони нагород? Я зараз займаюсь статтями про визвольні змагання, і помітив, що в Українській вікіпедії дуже мало шаблонів українських нагород. Зокрема нема нагород УНР та УПА.--NOSFERATU (обговорення) 15:43, 25 липня 2014 (UTC)

Я знаю чудову сторінку Вікіпедія:Запити на шаблони, де Ви можете знайти необхідного користувача, що зголоситься зробити подібне --YarikUkraine (обговорення) 20:04, 25 липня 2014 (UTC)

Оголошення

Вітаю! Із активних адмінів мною помічений тільки ви (сьогодні вкрай мало адмінів). До вас прохання: чи не могли б ви розмістити оголошення про обговорення нового проекту. Дякую. --Jeromjerom (обговорення) 19:35, 26 липня 2014 (UTC)

ТакТак Зроблено --YarikUkraine (обговорення) 19:44, 26 липня 2014 (UTC)
Дякую. --Jeromjerom (обговорення) 13:27, 27 липня 2014 (UTC)

Нові зображення

Це повідомлення відсилається користувачам,
що завантажують до Вікіпедії вільні файли
Якщо Ви завантажуєте файл з вільною ліцензією (не добропорядне використання!), рекомендуємо завантажувати нові зображення у Вікісховище. Таким чином, інші користувачі з інших мовних розділів Вікіпедії, а також інших проєктів Фонду Вікімедіа зможуть використовувати наші зображення, відповідно не буде потреби перезавантажувати файли з однієї мовної версії Вікіпедії до іншої. Радимо відразу категоризувати файли, а також ставити відповідну ліцензію. Файли без зазначеної ліцензії будуть вилучені. (Наприклад, для українських державних символів, знаків це {{PD-UA-exempt}}).

--FileReviewerBot (обговорення) 17:22, 29 липня 2014 (UTC)