Обговорення користувачки:Nina Shenturk/Архів 2021

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Nina Shenturk у темі «Допомога» 2 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Видаліть будь ласка

Видаліть будь ласка перенаправлення Голден-Веллі (Аризона) для перейменування, там у статті зайва «й». Дякую --Artem Lashmanov (обговорення) 20:32, 25 січня 2021 (UTC)

Згущівка з кавою

Згущівка з кавою
Доброго дня. Чому було видалено сторінку ДСВ Логістика? Реклами там і 0,001% не було. DSVMarketing (обговорення) 08:01, 26 січня 2021 (UTC)
Добридень,

при видаленні сторінки мною були взяті до уваги наступні фактори:

  1. в укрвікі не існує статті про міжнародну компанію ДСВ Логістик, тому створення сторінки про одне з її представництв поки що ввижається недоцільним (така сторінка мала б сенс як доповнення до основної теми);
  2. посилання на рейтинг Мінтранса - це добре, але сам документ не містить розгорнутої інформації про компанію, тому одного такого посилання явно замало. В нас існують правила оформлення джерел інформації, зверніть увагу, що вони повинні бути вторинні (посилання на документи самої компанії не рахуються), авторитетні (слід брати публікації у популярних або фахових ЗМІ), численні (варто посилатися на кожне неочевидне твердження, наприклад, звідки ви взяли цифри про 60 000 працівників, площу складів у 13 тис. м² і т. ін.);
  3. не описана значимість компанії. Ну, тобто вона є (друге місце в рейтингу це засвідчує), але варто докладніше описати, чим саме компанія заслужила це місце, яка її роль в економіці країни, а у вас тільки опис потужностей і послуг, що надаються (оце власне, звучить дуже по-рекламному);
  4. ваш логін спізвучний назві компанії, це не тільки доводить вашу особисту зацікавленість в просуванні цієї статті, а й прямо суперечить правилам вікіпедії (див. «Неприйнятні імена»).

Ви можете переписати статтю з урахуванням моїх зауважень, якщо принаймні пп.2—4 будуть враховані, стаття матиме авторитетні джерела, об'єктивний усебічний опис, то вона має пристойні шанси на життя. З повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 19:52, 27 січня 2021 (UTC)

Доброго вечора пані Ніна

Якщо можу хотів би у Вас спитатися додаткову інформацію. З Ващого дозволу - коли стали пустими видалені Вами вчора категорії років у Європі? Дякую за відповідь. Мова йде про можливе використання кількох реєстрацій одного користувача --Л. Панасюк (обговорення) 21:57, 31 січня 2021 (UTC)

На превеликий жаль, пане Леоніде, точно сказати не можу. Я їх вилучила з автоматично оновлюваного списку порожніх категорій. Велика вірогідність, що вони потрапили туди між 18 і 30 січня, а ще точніше — після передостаннього оновлення кешу, яке відбулося до 30 січня.--Nina Shenturk (обговорення) 17:21, 1 лютого 2021 (UTC)
дякую - це вже хоч щось. Дякую за Ваш час --Л. Панасюк (обговорення) 17:26, 1 лютого 2021 (UTC)

Гудков Дмитро Ігорович

Добрий день. Поясніть, будь ласка, чому Ви вже вдруге видаляєте статтю "Гудков Дмитро Ігорович" на підставі "зайве перенаправлення"? Якщо у попередній версії була допущена помилка (зайва кома у назві статті), то чому після виправлення і видалення з Вашого боку перенаправлення, стаття перестає завантажуватися взагалі?

Добридень, 1) статтю «Гудков Дмитро Ігорович» я жодного разу не чіпала; 2) видалила перенаправлення «Гудков, Дмитро Ігорович», тому що воно відрізняється від назви статті лише комою і практики писати ПІБ з комою як в рувікі у нас немає, отже це перенаправлення дійсно зайве; 3) стаття на місці, знаходиться через пошук і відкривається як через пошук, так і через посилання в тексті. Може ви намагались відкрити статтю через видалене перенаправлення, а не напряму? Одним словом, все гаразд з вашим твором. З повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 20:16, 27 лютого 2021 (UTC)

Кубок виклику ЄГФ (жіночий турнір)

приховайте те все неподобство --Jphwra (обговорення) 21:42, 27 лютого 2021 (UTC)

YesТак Зроблено--Nina Shenturk (обговорення) 21:43, 27 лютого 2021 (UTC)
+++ --Jphwra (обговорення) 21:52, 27 лютого 2021 (UTC)

Help

При перейменуванні з «Категорія:Уродженці Єленої-Ґури» на «Категорія:Уродженці Єленьої-Ґури» вискочила технічна помилка. Прошу допомоги! Mykola Swarnyk (обговорення) 16:46, 1 березня 2021 (UTC)

Наразі все в порядку. Неправильну категорію видалила. --Nina Shenturk (обговорення) 22:24, 1 березня 2021 (UTC)
А в мене чомусь далі показує Категорія:Уродженці Єленьправописої-Ґури. Mykola Swarnyk (обговорення) 22:44, 1 березня 2021 (UTC)
Ця категорія існувала паралельно з вашою, на неї посилався якийсь шаблон.--Nina Shenturk (обговорення) 23:08, 1 березня 2021 (UTC)
Тепер добре. Дякую щиро! Mykola Swarnyk (обговорення) 02:27, 2 березня 2021 (UTC)

Запрошення до участі у марафоні WikiGap 2021 у Вікіцитатах

--Сергій Липко (обговорення) 03:45, 12 березня 2021 (UTC)

Прохання

Вітаю! А можете вилучити перенаправлення [1] - там два види лишень в Україні, хочу створити статтю про рід Незбутниця, не дає. Дякую! Mykola Swarnyk (обговорення) 07:09, 13 березня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --Nina Shenturk (обговорення) 19:13, 13 березня 2021 (UTC)
Супер! YesТак Зроблено статтю. Mykola Swarnyk (обговорення) 22:19, 13 березня 2021 (UTC)
І вам дякую! Мені такі рослинки траплялись, тепер знатиму, як вони точно називаються.--Nina Shenturk (обговорення) 22:29, 13 березня 2021 (UTC)

щодо попередження

Nina Shenturk вивчіть будь ласка більш детально це питання, бо попереджати треба його, а не мене. Хокей вже давно обговорили, він дійсно прийшов заради флуду та відбілювання Бучач-Львів (почитайте його дописи, він взагалі негатив в ньому не бачить); щодо поваги, то так не поважаю, я йому про це писав ще на фейсбуці до того ж він декілька разів перекрутив мій нікнейм і за це не отримав навіть попередження але вчергове спровокував мене на конфлікт; щодо 4 то згоден але наголошую Oleksandr Tahayev мене спровокував перекручуваням мого нікнейму. Тож прошу будьте послідовні і випішить попередження і йому, хоча це навряд буде... --Jphwra (обговорення) 17:38, 29 березня 2021 (UTC)

Вилучення порожніх категорій

Вітаю. У мене до Вас жодних претензій, порожні категорії треба вилучати. Є велике особисте прохання. Я, зазвичай, не створюю порожніх категорій, хіба що декілька випадково. Але ніколи не створюю їх масово. Якщо наступного разу побачите купу порожніх категорій, створених мною, зверніться, будь ласка, до мене, щоб я з цим розібрався. Вилучено декілька сотень категорій, які стали порожніми через некоректні зміни шаблону. Подробиці на моїй СО. І ще. Шаблон я виправив, але деякі категорії лишаються порожніми. Наприклад, Категорія:Населені пункти Росії, засновані 1776 на цей момент порожня, але статті Галкино (Шуміхинський район), Заозерний (Красноярський край), Кисловка, Красногвардійський (Артемовський міський округ) до неї вже категоризовані через шаблон. Для того, щоб вони з'явились у категорії треба зробити у них редагування, у тому числі і нульове або почекати. Це може тривати від декількох днів до декількох місяців. Докладніше тут. --Олег (обговорення) 05:23, 30 березня 2021 (UTC)

Я й не сумнівалася, що ви не створюєте порожніх категорій, і припускала, що їх масова поява обумовлена якимись системними змінами. В таких випадках я завжди чекаю від кількох днів до кількох тижнів, щоби автор категорій розібрався з їх масовим спорожнінням (на випадок вандалізму чи технічного збою). У вашому випадку я також чекала та й потім вилучала їх повільно малими порціями. Тепер, оскільки ви кажете, що оновлення може потребувати місяців, не буду чіпати їх взагалі. З повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 21:41, 30 березня 2021 (UTC)
Про місяці пишуть — я ще такого не зустрічав. У Категорія:Населені пункти Росії, засновані 1776 сьогодні з'явились 2 статті (6 днів від відновлення шаблону), на цю хвилину ще 2 поки ще не з'явились. Ще пару десятків категорій залишаються порожніми. Дякую. --Олег (обговорення) 15:17, 1 квітня 2021 (UTC)

Категорії проєкту «Африка»

Доброго дня! Будь ласка відновіть всі вилучені вами порожні службові категорії проєкту.--Dim Grits 16:12, 30 березня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено--Nina Shenturk (обговорення) 21:41, 30 березня 2021 (UTC)

Долучайтеся до Європейської весни 2021

Вітаю! Вчора розпочався конкурс статей «Європейська весна» — щорічний проєкт, присвячений Центральній та Східній Європі, який проводить ГО «Вікімедіа Україна»; він є частиною міжнародного конкурсу CEE Spring. Цьогоріч конкурс триватиме до 30 квітня. Запрошуємо вас долучатися!

Традиційно за активну участь у конкурсі можна виграти призи і сувеніри. Зокрема, цього року вперше введена окрема номінація, спрямована на визначення найкращих статей.

Додаткові призи можна виграти у категоріях «Чехія» та «Польща» завдяки підтримці партнерів — Чеського центру у Києві та Польського Інституту у Києві відповідно. Планується проведення вебінарів разом із партнерами, стежте за нашими новинами.

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у «Європейській весні» минулого року. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 11:04, 2 квітня 2021 (UTC)

Онлайн-форум адміністраторів вікіпроєктів: обговорення

Привіт! У квітні-травні за підтримки ГО «Вікімедіа Україна» плануємо провести онлайн-форум адміністраторів українських вікіпроєктів. Попередній формат (який можна обговорювати) — дводенна онлайн-подія, яка приблизно наполовину складатиметься із практичних тренінгів і наполовину із обговорень/дискусій; відкрита для всіх активних користувачів, але спрямована на адміністраторів української Вікіпедії та сестринських проєктів.

Запрошую вас обговорювати формат, пропонувати теми сесій і зголошуватися до участі на цій сторінці — Вікіпедія:Форум адміністраторів вікіпроєктів 2021.

Ви отримали це повідомлення, бо є адміністратором/адміністраторкою чи адміністратором інтерфейсу української Вікіпедії чи іншого вікіпроєкту українською мовою. --Acedtalk 16:02, 15 квітня 2021 (UTC)

Рьості

Доброго дня. Навіщо ви прибрали альтернативні назви українською та посилання на джерела у статті Решті? Носії мови не вимовляють другу букву цього слова як «е», вони вимовляють її як «йо». Ви вводите в оману читачів, вони будуть неправильно вимовляти цю назву. Транскрипцію слова можуть читати далеко не всі. Поверніть будь-ласка.--Yozh (обговорення) 10:33, 28 квітня 2021 (UTC)

  1. Ці назви не були підтверджені АД, тому що туристичні сайти не можна вважати авторитетними щодо кулінарної термінології;
  2. моє джерело давнє, друковане, авторське, з якісним опрацюванням термінології і має перевагу перед сучасними сайтами, які в більшості своїй анонімні. Книга Кравця доводить, що українці нічого вимовляти не будуть, бо вже вимовляють це слово як ресті;
  3. як вимовляють цю назву у Швейцарії абсолютно неважливо, тому що це Вікіпедія українською і треба писати назви за українським правописом, а він однозначно наказує передавати німецьке ö через «е»;
  4. в оману читачів вводите якраз ви, тому що ви не тільки поміняли назву в тексті, а ще й підробили її у моєму джерелі;
  5. ви навіть не взяли за труд підкріпити свою позицію власними АД, а просто перейменували як забажалось, тому я поки що скасовую ваші правки. Знайдіть джерела, які б за вагою переважували усі перелічені вище аргументи, — і буде вам «решті».--Nina Shenturk (обговорення) 11:00, 28 квітня 2021 (UTC)

@Nina Shenturk:,

1. Статтю на туристичному сайті писав журналіст, він мабуть знається на правописі. На якій підставі ви видалили це джерело?

«мабуть знається» — поганий початок для енциклопедії, а видалила, тому що ваш журналіст напевне не знає правопису — ані старого, ані нового (§132), бо там в усіх редакціях дифтонг ö завжди передавали через «е».

2. Не треба спілкуватись зі мною таким тоном, своє поки що залиште собі.

Якби ви не нервували, то зрозуміли б, що моє «поки що» було згодою на вашу назву, але якщо вас ця згода не влаштовує, я її відкликаю.

3. Це дуже серйозне звинувачення, що я щось підробив. Я не корегував статтю після вас, адміністратор вікі не повинен поводити себе так, як це робите ви.

Ви несете 100% відповідальність за свій акаунт, тому якщо від вашого імені редагував якийсь барабашка (ред. № 31473783), то відповідати все одно доведеться вам.

4. Не треба розписуватись за всіх українців як і що вони вимовляють. Традиційні назви можна вимовляти таким чином як це роблять носії мови, принаймні треба знати як вони це роблять, щоб нічого не переплутати.--Yozh (обговорення) 12:06, 28 квітня 2021 (UTC)

«Не треба розписуватись…» — так і не розписуйтесь. А свої міркування щодо вимови опустіть в розділ «Етимологія», а не виносьте в заголовок. --Nina Shenturk (обговорення) 12:56, 28 квітня 2021 (UTC)
@Nina Shenturk:, я несу відповідальність за свій акаунт, це ви не можете відрізнити двох різних користувачів. Не треба мені розповідати що робити і що куди виносити, ця страва має назву рьості. Видаляти джерела ви не маєте права.--Yozh (обговорення) 13:15, 28 квітня 2021 (UTC)

Конкурс «Європейська весна» завершився: що далі

Привіт! Дякую, що долучилися до конкурсу «Європейська весна». За попередніми оцінками, маємо понад 1600 створених і поліпшених статей від 70+ учасників і учасниць. Станом на зараз це із великим відривом найбільше серед усіх мовних розділів, що беруть участь у міжнародному конкурсі )

Що далі
  • Основне — цього року організатори дають час до 31 травня на покращення статей, які ви започаткували протягом конкурсу. Тобто статті, створені у травні, подавати на конкурс уже не можна (хоча варто поставити конкурсний шаблон на статті, які ви започаткували у квітні, але забули чи не встигли подати на конкурс, якщо такі є) — але можна і варто поліпшувати уже створені статті. Статті оцінюватимуться станом на кінець травня, тому чим більше ви їх покращите протягом травня, тим вищими будуть ваші оцінки.
    • Організатори та журі спробують до середини травня проглянути внесок учасників та учасниць і надати пропозиції до покращення статей. Пріоритетними для цього будуть новачки конкурсу. Навіть якщо ми не зможемо надати зворотній відгук особисто вам, запрошуємо вас самостійно поліпшувати статті згідно з умовами конкурсу, загальними порадами до стилю статей та іншими правилами.
    • У червні почнеться безпосередньо оцінка статей членами журі. Після її завершення ми визначимо переможців та анонсуємо їх.
  • Якщо ви не претендуєте на перемогу в конкурсі, маєте великий досвід у Вікіпедії і хотіли б допомогти у покращенні якості статей та їхній оцінці, запрошуємо до 10 травня зголошуватися до журі.
  • Також можна і варто створювати статті про Україну іншими мовами. Стежте за нашими новинами (наприклад, сторінкою обговорення конкурсу чи Telegram-каналом «Вікімедіа Україна») — наступного тижня плануємо детальніший анонс щодо цього.

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 14:43, 1 травня 2021 (UTC)

Категорія:Електромагнітні складники

Чому ви вилучили сторінку Категорія:Електромагнітні_складники? --Igor Yalovecky (обговорення) 23:38, 11 травня 2021 (UTC)

Ваша категорія на місці Категорія:Електромагнітні компоненти, я вилучила перенаправлення. --Nina Shenturk (обговорення) 23:48, 11 травня 2021 (UTC)
Це не так. Мою категорію без моєї згоди і обговорення перейменував BogdanShevchenko. Прошу відновити категорію. А @BogdanShevchenko: прошу відкотити перейменування і якщо є бажання перейменувати, то йти через ВП:ПС --Igor Yalovecky (обговорення) 00:36, 12 травня 2021 (UTC)
Гугл за словосполученням «електромагнітні складники» видає лише поодинокі (6) згадки про сонячне випромінювання, а те, що входить у цю категорію, називає «електромагнітними компонентами» (208 сторінок). Тому наразі BogdanShevchenko правий, а якщо у вас є якісь неочевидні причини ігнорувати цю статистику, то ви можете самі номінувати категорію на перейменування з розгорнутою аргументацією.--Nina Shenturk (обговорення) 00:49, 12 травня 2021 (UTC)
@Igor Yalovecky:, прошу вибачення, що не повідомив вас про це перейменування, не думав, що це важливо для категорій. Але так, аргументація перейменування в мене така, як написано вище. Я не проти перейменувати назад, якщо є якісь джерела з відповідним словосполученням. --BogdanShevchenko (обговорення) 10:01, 12 травня 2021 (UTC)

Онлайн-форум адміністраторів вікіпроєктів 29—30 травня: запрошуємо до участі

Привіт! 29—30 травня 2021 року пройде перший форум адміністраторів українських вікіпроєктів. Запрошуємо вас долучатися.

Захід складатиметься із практичних тренінгів та обговорень, корисних для адміністраторів Вікіпедії та інших вікіпроєктів. Хоча цільовою аудиторією події є адміністратори, вона відкрита для участі усім охочим активним користувач(к)ам вікіпроєктів за попередньою реєстрацією.

Захід пройде онлайн у формі дводенної події, по кілька годин на день. Час — попередньо із 11:00 до 16:00 кожного дня (точний час може незначно змінитися залежно від програми).

Для участі запрошуємо зареєструватися за цим посиланням. Також будемо раді вашим пропозиціям власних виступів або ідеям тем, які варто підняти на форумі. Навіть якщо ви не зможете долучитися до події вживу, можете усе одно зареєструватися; після події організатори надішлють вам записи сесій, які будуть записуватися. Деталі — на сторінці події.

Ви отримали це повідомлення, бо є адміністратором/адміністраторкою чи адміністратором інтерфейсу української Вікіпедії чи іншого вікіпроєкту українською мовою. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 07:58, 14 травня 2021 (UTC)

Допомога

Вельмишановна Nina Shenturk, я знаю, що Ви завжди проявляли доброзичливість і готовність допомогти новачкам. Тому не відмовте в люб'язності допомогти мені з наступного питання. До мене на пошту прийшло наступне повідомлення: https://commons.wikimedia.org/wiki/User_talk:Alexander_Muchnik#%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%81_%D1%84%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D1%83_File%3A%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%85_%D0%9B.%D0%9B.jpg Збереження зазначених фотографій має принципове значення для відповідних статей на укрВікі, однак, я ніколи раніше з подібною процедурою не стикався і, зізнатися, погано орієнтуюся в подібного роду справах! Тому проінструктуйте мене, будь ласка, які конкретно кроки я повинен зробити, щоб зберегти зазначені фотографії або вкажіть мені колегу, який може допомогти це зробити. З повагою, --Alexander Muchnik (обговорення) 16:03, 18 травня 2021 (UTC): P.S. На додаток можу повідомити, що перше зображення — портрет Тарасенко Тамара Андріївна (першого голови правління Фонду Гааза) був виконаний художником Л. Л. Гормахом на моє замовлення в якості президента Фонду Гааза. І цей портрет висить в моєму кабінеті в офісі Фонду Гааза. Потім фотографія саме цього портрета з мого дозволу була відтворена на обкладинці книги Г. П. Гребенника «Портрет інтелігента в одеському інтер'єрі. Повість про Тамару Андріївну Тарасенко та й не тільки про неї», яка є відкритою будь-якій зацікавленій особі! Друге зображення — це моя фотографія, а третє — фотографія художника Л. Л. Гормаха, який помер в 2000 р і який виконав портрет Т. А. Тарасенко на моє замовлення!

Шановний пане Олександре,
стосовно завантажених вами фотографій можу сказати наступне:

  1. Тарасенко Тамара Андреевна (портрет работы художника Гормаха Л. Л.).jpg — авторські права на твори мистецтва належать художникові або його нащадкам. Якщо портрет виконаний на ваше замовлення, то можливо (тут на 100 % не впевнена), ці права переходять до замовника роботи. Якщо ви вже давали письмовий дозвіл на відтворення цієї картини друкарським способом, то тоді вам просто треба надати аналогічний дозвіл для вікіпедії: взяти зразок листа з цієї сторінки, підставити особисті дані й надіслати на адресу permissions-commons@wikimedia.org.
  2. Фотография Мучника Александра Геннадьевича.jpg — це фотографія вас, але не ваша, тобто зроблена іншою людиною, тому авторські права на неї належать тому, хто фотографував. І ця людина від свого імені повинна надати дозвіл на її використання в такий само спосіб, як я зазначила вище.
  3. Гормах Л. Л.jpg. — судячи за часом створення ця фотографія могла бути зроблена вами й інших копій я в інтернеті не бачу, тому формально вона відповідає усім вимогам. Але враховуючи проблеми з атрибутацією двох інших світлин, Kharkivian, мабуть, засумнівався в її авторстві. Тут ліпше буде спитати на його сторінці обговорення, що його не задовольняє. А якщо це фото зробили не ви, то тоді його доля така ж, як і двох попередніх.

Ви вже зрозуміли, що ліцензування фотографій у Вікісховищі вельми заплутана річ, тому якщо вам не хочеться морочитися з усіма цими дозволами, можу запропонувати простіші шляхи:

  1. видалить усі три фото з вікісховища;
  2. завантажте портрети Гормаха і Тарасенко безпосередньо в українську вікіпедію (див. завантажити файл на бічній панелі). Під час завантаження поставте галочку «Ця робота захищена авторським правом, але я вважаю, що її можна використати на умовах добропорядного використання» і заповніть необхідні поля. Це зображення померлих людей, тому їхні портрети не можна отримати в інакший спосіб, отже вони підпадають під критерії добропорядного використання.
  3. що ж стосується вас самого, то тут простіше зробити звичайнісіньке селфі (так, щоб були видно, що світлина не з фотоательє), завантажити на вікісховище як власну роботу, а якщо виникнуть претензії — наполягайте, що це автопортрет, зроблений власноруч, і від вас відстануть. Або попросіть, щоб хтось вас сфотографував і завантажив файл зі свого акаунта.

Поганенький з мене знавець ліцензійного права, але сподіваюсь, мої поради будуть вам корисні. З повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 17:54, 18 травня 2021 (UTC)

Вельмишановна Nina Shenturk, від усього серця дякую Вам за незмінну чуйність і доброзичливість до новачків і всім нужденним в доброї пораді в досить складному світі Вікіпедії! Користуючись нагодою дозвольте побажати Вам всього найдобрішого! Бережи Бог Вашу родину! З глибокою повагою,--Alexander Muchnik (обговорення) 19:11, 21 травня 2021 (UTC)
Вельмишановна Nina Shenturk, дозвольте звернутися до Вас з наступною проблемою: цілий ряд публікацій, які свого часу знайшли своє відображення на сайті "Український вибір", що мають важливе значення з професійної точки зору в статті Інститут демократії та прав людини, були видалені редакцією цього сайту (УВ) і тим самим відповідні посилання виявилися порожніми в зазначеній статті на укрВікі! Але якимось чином ці посилання були архівовані, тобто врятовані в аналогічній статті Институт демократии и прав человека на русВікі, наприклад, такі, як проект Хартії міста Одеси, проект Закону України "Про громадянське суспільство в Україні", проект Конституції України в новій редакції і деякі інші. Механічне ж перенесення з русВікі на укрВікі зазначених архівованих посилань видають помилку(???) Наприклад, ці посилання були архівовані в статті Институт демократии и прав человека на русВікі під номерами: 22,36,47,48,50,66,67! Чи є подібна технологія "порятунку" статей на укрВікі? Якщо є, то, будь ласка, підскажіть як це робиться. Не відмовте в люб'язності допомогти в цьому питанні! З глибокою повагою,--Alexander Muchnik (обговорення) 10:08, 28 серпня 2021 (UTC)
Вельмишановна Nina Shenturk, прошу вибачення за наполегливість, але дозвольте уточнитися: я можу розраховувати на Вашу добру пораду з вищевказаного питання? З глибокою повагою,--Alexander Muchnik (обговорення) 12:35, 2 вересня 2021 (UTC)
YesТак Зроблено — там просто урли (веб-адреси) треба було поміняти. --Nina Shenturk (обговорення) 20:58, 2 вересня 2021 (UTC)
Вельмишановна Nina Shenturk, дякую за незмінну чуйність, доброзичливість і своєчасну допомогу! Всього найкращого! Бережи Бог Вашу родину! З глибокою повагою, --Alexander Muchnik (обговорення) 05:17, 5 вересня 2021 (UTC)
Вельмишановна Nina Shenturk, не відмовте при цьому в люб'язності допомогти мені ще раз з наступного питання: допоможить знайти або підкажіть як це зробити мені самому, щоб знайти в системі архіву того ж сайту - "УВ" - такі публікації, які є вагомим внеском в українську конституційно-правову думку: «Право на недоторканість людської гідності»[1], «Право на свободу»[2], «Право на особисту недоторканність»[3], «Право на недоторканність особистого і сімейного життя, житла та комунікацій людини»[4]. Якщо Ви зможете знайти мені відповідні посилання, то я просто скопіюю їх звідси... З глибокою повагою,--Alexander Muchnik (обговорення) 05:27, 5 вересня 2021 (UTC)
  1. «Право на неприкосновенность человеческого достоинства» //російськомовна версія журналу «Право України» № 2 за 2013 р.(рос.)
  2. «Право на свободу» //російськомовна версія журналу «Право України» № 3 за 2013 р.
  3. «Право на личную неприкосновенность». — Інтернет-видання «Украинский выбор» від 3.06.2013 р.
  4. «Право на неприкосновенность личной и семейной жизни, жилища и коммуникаций человека». — Інтернет-видання «Украинский выбор» від 25.07.2013 р.(рос.)
Вітаю. На жаль, в цьому випадку допомогти не можу, тому що сайт «Український вибір» не має власного архіву. Попередні архівні копії створені автором рос. версії статті на окремому сайті-архіваторі, звідки я перенесла їх до укр. версії. Архівний копій запитаних вами нових сторінок на цьому ресурсі немає. З повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 15:34, 6 вересня 2021 (UTC)
Вельмишановна Nina Shenturk, ще раз дякую за незмінну чуйність, доброзичливість і своєчасну допомогу! Всього найкращого! З глибокою повагою, --Alexander Muchnik (обговорення) 18:33, 6 вересня 2021 (UTC)
Вельмишановна Nina Shenturk, 7 січня 2021 р. була вилучена стаття, присвячена моїй вчительці і наставниці на юридичному факультеті ОДУ - Пахомова Тамара Михайлівна, яку я хотів би відтворити з урахуванням зауважень ліквідаторів ... Допоможіть знайти в архіві укрВікі текст цієї вилученої статті, щоб я міг внести необхідні правки і створити її знову! З глибокою повагою,--Alexander Muchnik (обговорення) 09:58, 16 жовтня 2021 (UTC)
Перенесла у ваш особистий простір для доопрацювання. З повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 15:27, 19 жовтня 2021 (UTC)
Вельмишановна Nina Shenturk, дякую за незмінну чуйність, доброзичливість і своєчасну допомогу! Всього найкращого! Бережи Бог Вашу родину! З глибокою повагою,--Alexander Muchnik (обговорення) 04:24, 20 жовтня 2021 (UTC)
Вельмишановна Nina Shenturk, я постарався доопрацювати статтю Пахомова Тамара Михайлівна. У зв'язку з цим не відмовте в люб'язності подивитися проект даної статті і, якщо у Вас як у адміністратора, не буде зауважень, то допоможіть перенести статтю в загальний простір укрВікі і в цьому випадку, заразом, будь ласка, допоможіть відновити відповідні фотографії. З глибокою повагою,--Alexander Muchnik (обговорення) 06:24, 3 листопада 2021 (UTC)
Вельмишановна Nina Shenturk, чи можу я розраховувати на Вашу незмінну чуйність і в даному випадку, оскільки йдеться про пам'ять покійної, дуже гідної людини, правознавця та вчителя з великої літери! З глибокою повагою,--Alexander Muchnik (обговорення) 16:09, 8 листопада 2021 (UTC)
Вельмишановна Nina Shenturk, фотографії вже зареєстровані в належному порядку та відновлені у цій статті! Чи є у Вас якісь зауваження або пропозиції щодо цієї статті, які допоможуть відновити її в загальному просторі укрВікі? З глибокою повагою,--Alexander Muchnik (обговорення) 11:34, 17 листопада 2021 (UTC)
Щодо оформлення статті у мене зауважень немає, але загальним критеріям значущості особа не відповідає, а зі спеціальних критеріїв для громадських діячів підпадає лише під п. 9. Я непевна, і в інших виникнуть сумніви щодо того, наскільки впливала пані Пахомова «на життя регіону, країни». Раджу вам відновити статтю через цю сторінку, якщо там схвалять чинну редакцію, то можна спокійно публікувати, якщо ні - то ні. З повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 12:59, 3 грудня 2021 (UTC)
Вельмишановна Nina Shenturk, щиро дякую за незмінну чуйність та доброзичливість! З глибокою повагою,--Alexander Muchnik (обговорення) 17:53, 3 грудня 2021 (UTC)
Вельмишановна Nina Shenturk, враховуючи Ваше шанобливе ставлення до учасників будь-якої дискусії, не вважайте некоректним прохання повідомити Ваш скайп або e-mail (я знаю, що це іноді практикується у взаєминах учасників Вікіпедії для більш комфортного безпосереднього спілкування). Для мене з морального погляду дуже важливо обговорити з Вами одне питання! Тому не відмовте у такій люб'язності! З глибокою повагою,--Alexander Muchnik (обговорення) 16:12, 10 січня 2022 (UTC)
На бічній панелі ліворуч натисніть «Лист користувачці» — він надійде на мою особисту пошту, з якої відповім. Не публікуйте тут особистих контактів, якщо не хочете, щоб вони потрапили до сторонніх осіб.--Nina Shenturk (обговорення) 17:05, 10 січня 2022 (UTC)

Вельмишановна Nina Shenturk, вибачте, що втручаюся.

@Alexander Muchnik: я погуглив і знайшов дещо в архіві НБУВ (безкоштовно) та в архіві журналу «Право України», російськомовна версія (можна замовити, паперова версія 140 грн., електронна версія 97.5 грн.)

Шановний Олександре Геннадійовичу, якщо бажаєте, ви можете розмістити будь-які свої опубліковані статті у Вікіджерелах, але лише під вільною ліцензією CC BY-SA 4.0

Зараз вказано авторське право © А. Мучник, 2013, — напр., «Право на неприкосновенность ...» стор. 282 внизу.

Yuri V. в) 08:25, 08:41, 24 жовтня 2021 (UTC).

Прохання

Вітаю. Не могли б ви у Шаблон:Welcome замінити проект на проєкт. Шаблон під захистом. Дякую. --Salween (обговорення) 15:18, 27 травня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --Nina Shenturk (обговорення) 15:21, 27 травня 2021 (UTC)
Дякую. --Salween (обговорення) 15:27, 27 травня 2021 (UTC)

Категорія:Футболісти «Міннесоти Юнайтед»

Вітаю! Виправив категорію, замість "Футболісти за клубом" поставив "Футболісти клубів США". З повагою, --ZERTINHO (обговорення) 13:06, 31 травня 2021 (UTC)

Тиждень Тернопільщини 2021

Вітаю, пані Nina Shenturk/Архів 2021! Запрошую Вас долучатися до проведення тематичного тижня Тернопільщини, який розпочався сьогодні і триватиме 2 тижні. В рамках цього тижня ми плануємо як створювати, так і покращувати статті. Перелік до створення чи покращення розміщений на сторінці, але Ви можете обирати будь-які пов'язані з Тернопільщиною теми. Буду радий бачити Вас серед учасників. З повагою, — Шиманський હાય! 09:00, 21 червня 2021 (UTC)

Переплутання назв статей

Вітаю! Чи не могли б Ви допомогти мені з проблемою: я випадково переплутав латинські назви двох видів птахів: Коронник смугастоголовий і Коронник трисмугий. Я спробував перейменувати статті, однак це мені нажаль не вдалося, оскільки є ще й перенаправлення. Чи не могли б ви зв'язати статтю Коронник смугастоголовий з вікідатою Q1026068, а статтю Коронник трисмугий з вікідатою Q1258176 (тобто поміняти їх місцями), оскільки я не можу (або не розмію як) це зробити.--Olbiopontik (обговорення) 21:30, 20 липня 2021 (UTC)

@Olbiopontik:YesТак Зроблено --Nina Shenturk (обговорення) 21:38, 20 липня 2021 (UTC)
Ви, напевно неправильно мене зрозуміли( я хотів перейменувати статтю Коронник смугастоголовий на Коронник трисмугий, а Коронник трисмугий на Коронник смугастоголовий--Olbiopontik (обговорення) 21:52, 20 липня 2021 (UTC)
У вас зміст статей наразі відповідає їхнім назвам і всі посилання (латина, вікідата) — теж. Вам вже нічого місцями міняти не треба. --Nina Shenturk (обговорення) 21:55, 20 липня 2021 (UTC)
Я припустився помилки на самому початку. Українська назва для Basileuterus trifasciatus це Коронник трисмугий, а для Basileuterus tristriatus - Коронник смугастоголовий. а в мене навпаки!--Olbiopontik (обговорення) 22:00, 20 липня 2021 (UTC)
Будь ласка. перейменуйте статтю Коронник смугастоголовий на Коронник трисмугий, а Коронник трисмугий на Коронник смугастоголовий--Olbiopontik (обговорення) 22:08, 20 липня 2021 (UTC)
Дуже вам дякую, а особливо дякую за швидке реагування!!!!
@Olbiopontik: Навіщо ви перенаправляєте Basileuterus trifasciatus на коронник смугастоголовий, якщо у тексті він зазначений як Basileuterus tristriatus? У вас зараз дві латинські назви на одну статтю ведуть. Скасуйте останнє редагування, перед ним перенаправлення правильне було. --Nina Shenturk (обговорення) 22:33, 20 липня 2021 (UTC)

Дуже важливо: проголосуйте на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа (якщо ще не встигли)!

До 23:59 31 серпня 2021 (UTC) відбуваються вибори чотирьох представників спільноти Вікімедіа до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 19 кандидатів.

Саме через ці вибори спільнота Вікімедіа може впливати на якість прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Таким чином члени спільноти можуть вплинути на те, в якому керунку розвиватиметься сама спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа і як вона буде втілюватися. Можна ознайомитися із блогпостом, де про це все (і трохи більше) написано простою мовою: «Світова вікімедійна спільнота йде на вибори Фонду Вікімедіа».

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроєктах та у русі Вікімедіа. Також можна прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут.

Зверніть увагу, що змінилися правила голосування, тепер потрібно «ранжувати» кандидатів, розміщуючи їх за пріоритетом від 1 (найвищий, найбільше хотілося б бачити у Раді) до 19 (найнижчий, найменше хотілося б бачити у Раді).

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова У вікі з К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Ravidreams Равішанкар Айякканну (Ravishankar Ayyakkannu) Індія / Катар тамільська 2005 35.667, найактивніша — таміл. ВП (26.987) адміністратор проєктів тамільською; програмний директор «Вікімедіа Індія» (2014—16), де допоміг вивести тамільські Вікіджерела до топ-10; Керівник стратегічних партнерств Азії та Східної Європи у Фонді Вікімедіа (2016—18), там розробив «Проєкт Тигр» з розвитку контенту мовами Індії з нижчої індійської касти; засновник фонду, що створює інструменти та репозиторії для розвитку вільних знань тамільською; був членом генеральної ради з розвитку тамільських IT-стандартів; активіст опозиції до індійського уряду переконатися, що Рада відображає дух спільноти та руху в усій її діяльності; наглядати за успішним впровадженням стратегії руху; забезпечити, що Рада знає про прагнення та потреби Глобального Півдня
AshLin полковник у відставці Ашвін Байндур (Ashwin Baindur) Індія конкані 2006 33.842, найактивніша — англ. ВП (30.492) автор 655 нових статей в англ. ВП, засновник там вікіпроєкту Лускокрилі; організатор першої індійської Вікіконференції в 2011; був радником «Вікімедіа Індія» та Освітньої програми в Індії 32 роки цивільного та військового виконавчого досвіду у сфері оборони як офіцер-інженер; керував бібліотекою військового коледжу; член правління Армійського філателістичного товариства Індії дати голос спільнотам Глобального Півдня, що підіймаються; розвиток спроможностей у всьому русі; підтримка успішного втілення стратегії; за рівні права для всіх та лідерство маргіналізованих спільнот вести і будувати рух
Adamw Адам Вайт (Adam Wight) Німеччина англійська 2012 3.298, найактивніша — MediaWiki (1.378) 7 років працював розробником програмного забезпечення у Фонді Вікімедіа, нині 2 роки як працює на такій самій посаді у «Вікімедіа Німеччина», поважає спільноту працював розробником ПЗ та різноробочим, заснував продовольчий колектив та безкоштовну школу, намагався створити профспілку Фонду Вікімедіа пряма демократія (повністю виборна Рада, дописувачі — юридичний власник Фонду); різноманіття (зняти деякі ролі з Фонду, віддавати більшість коштів місцевим відділенням); діаспора (підтримка неприбуткової вікіферми без реклами)
Victoria Вікторія Дороніна (Victoria Doronina) Велика Британія російська 2007 80.218, найактивніша — рос. ВП (79.452) адміністраторка російської Вікіпедії, була арбітром, одна з ініціаторів системи посередництва; допомагала заснувати «Вікімедіа РУ» (Росія); авторка історії руВікі; була в Комітеті грантів Фонду родом з Білорусі, захистила дисертацію з біології у Великій Британії, нині працює технічним фахівцем на педагогічному факультеті університету; активістка білоруської опозиції в діаспорі забезпечити незалежний нагляд за діяльністю Фонду; розробити довгострокову стратегію еволюції та відтворення руху; просувати рух Вікімедіа на Глобальному Півдні і серед меншин
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща / США польська 2007 15.998, найактивніша — пол. ВП (10.516) чинний член Ради; адміністратор пол. ВП, колишній стюард, бюрократ, чек'юзер та омбудсмен, був головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії професор теорії управління; викладач Центру інтернету й суспільства Гарварду; засновник найбільшого онлайн-словника Польщі; член правління в розробнику мобільних додатків та в науковому центрі завершення реформи урядування та влиття нових повірених та нового/у CEO (директора) Фонду в команду; відповідь на переслідування, дезінформацію та нові технічні виклики; усталення урядування й фінансування руху
Waltercolor Паскаль Камю-Вальтер [вона] (Pascale Camus-Walter) Франція французька 2011 1.247, найактивніша — фр. ВП (891) членкиня правління «Вікімедіа Франція»; входить до комітету складання Універсального кодексу поведінки асистент сектору соціальних мереж у Відділі цифрової публікації Європейського телебачення ARTE; митець (фотографія, живопис); волонтерила на організації ООН, такі як ВООЗ та ЮНІСЕФ; феміністка зі стажем новий/а CEO (директор) Фонду; слідкувати, щоб інтереси Фонду продовжували співпадати з філософією руху; успішно впроваджувати стратегії (чіткіші методології та правила); якщо нема потрібних інструментів, то маємо створити їх
Reda Kerbouche Реда Кербуш (Reda Kerbouche) Алжир / Росія арабська та шавія 2010 45.349, найактивніша — Вікісховище (19.688) співзасновник і менеджер «Берберських вікімедійців»; відповідальний за комунікації «Вікімедіа Алжир»; співавтор підручника з редагування російської Вікіпедії; колишній член Комітету приєднання; організатор конференцій і конкурсів родом з Казахстану, ріс в Алжирі, захистив дисертацію з менеджменту та живе в Росії; співзасновник та фінансовий директор алжирської культурної організації; був керівником департаменту шведської компанії в Росії гарантія рівного ставлення до усіх в русі Вікімедіа без винятку; знайти рішення проблеми, що деякі афілійовані організації не можуть отримати фінансування Фонду; створити нові партнерства, де їх ще немає
Laurentius Лоренцо Лоса (Lorenzo Losa) Італія італійська 2004 268.449, найактивніша — Вікідані (246.108) адміністратор італійської Вікіпедії, волонтер OTRS, ботовласник; колишній голова правління «Вікімедіа Італія»; був членом Комітету з розподілу коштів (FDC); організатор Конференції Вікімедіа 2013, БоГеМА та «Вікі любить пам'ятки» магістр з математики, писав дисертацію; заснував власну компанію з використанням бібліографічних даних; нині керує розробкою електронної брокерської платформи; у правлінні кількох італійських організацій прозорість у процесах Ради (зокрема враховувати зауваження спільноти), перехід до менш центральної ролі (передати права новій Глобальній раді, яка представлятиме рух); найм і введення нового/ї CEO (директора) Фонду
ProtoplasmaKid Іван Мартінес (Iván Martínez) Мексика іспанська 2006 67.696, найактивніша — ісп. ВП (22.728) адміністратор і автор понад 1000 статей іспанської Вікіпедії; засновник і колишній голова «Вікімедіа Мексика»; координатор «Вікіманії-2015»; омбудсмен; волонтер регіональної вікіспівпраці Iberocoop; член Комітету грантів Фонду 3 роки в галузі маркетингу та організації великих заходів; нині працює над захистом прав людини (і зокрема над адвокацією цифрової безпеки) в одній з найбільших організацій Латинської Америки; засновник і менеджер Creative Commons Мексика введення нового/ї CEO (директора) Фонду; підтримка впровадження стратегії руху (зокрема, децентралізація); різноманітність у русі та розвиток лідерства у спільноті, особливо на Глобальному Півдні; покращення безпеки та інклюзії
GerardM Герард Мейссен (Gerard Meijssen) Нідерланди нідерландська 2003 2.882.980, найактивніша — Вікідані (2.731.183) активний у Вікісловнику, Вікіданих, Вікіпедії та Вікісховищі; засновник Мовного комітету Фонду Вікімедіа; автор першого проєкту GLAM (БоГеМА) з Тропічним музеєм засновник Omegawiki звертати більше уваги на громадськість, яка використовує наші проєкти (наприклад, пошук зображень з Вікісховища, книг з Вікіданих)
Raavimohantydelhi Рааві Моханті (Raavi Mohanty) Індія гінді 2016 1.140, найактивніша — англ. ВП (550) зробив більше тисячі редагувань у 13 різних проєктах, брав участь в організації індійської Вікіконференції, тренував новачків у рамках «Проєкту Тигр», розвивав нові партнерства 25 років золотого досвіду керівником та членом правління малого підприємства в галузі IT в Індії; був волонтером в проєкті уряду Індії з Intel; розвивав проєкти машинного навчання та штучного інтелекту по всьому світу більше фокусу на розвитку навичок; зважати на відео й ілюстрації, щоб люди зі слабшою освітою краще розуміли; зосереджуватися на темах, пов'язаних з локальними потребами (наприклад, в статті Кокос подати харчову цінність)
Fjmustak Фарах Джек Мустаклем (Farah Jack Mustaklem) Палестина арабська й англійська 2005 10.537, найактивніша — араб. ВП (3.595) член-засновник і колишній «Вікімедійців Леванту»; член групи «Арабських вікімедійців»; був членом Комітету приєднання; започаткував Освітню програму в Палестинів; провів віківишкіл для сирійських біженців у Нідерландах родом з США, жив і в США, і в Палестині; програміст за фахом; борець за права людини та цифрові права в арабському світі та за його межами збільшити різноманіття в Раді і представляти маргіналізовані спільноти; більша прозорість урядування і прийняття рішень Фондом; співставити Фонд з рухами за права людини та цифрові права, бо вільне знання є правом для всіх
Mike Peel Майк Піл (Mike Peel) Іспанія англійська 2005 370.305, найактивніша — Вікідані (176.041) адміністратор, автор статей, шаблонів, ботовласник; співзасновник та член першого правління «Вікімедіа Велика Британія»; член «Групи Руху Вікімедіа у Бразилії»; колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) радіоастроном, працював у Сполученому Королівстві й Бразилії, а нині в Іспанії, працює в міжнародних проєктах співпраці над телескопами та керує багатомільйонними проєктами; багато програмує найняти нового/у CEO (директора) Фонду та забезпечити перехідний процес; збільшення прозорості і залучення Ради ФВМ до справ спільноти; децентралізація (перерозподіл завдань між Фондом, афілійованими організаціями й спільнотою)
Vini 175 Вінісіус Сікейра (Vinicius Siqueira) Бразилія португальська 2007 39.752, найактивніша — порт. ВП (35.890) заступник голови «Групи Руху Вікімедіа у Бразилії»; колишній член правління «Вікімедіа Медицина»; активний у напрямках комунікацій, різноманітності та деколонізації лікар у бідних районах Ріо-де-Жанейро, викладає медицину в університеті; гей, активіст за соціальну справедливість, зокрема за доступ до базової медицини та права ЛГБТ+ забезпечити справедливість у прийнятті рішень; інвестувати у навички та розвиток лідерства; підвищити сталість нашого руху; надання сили голосам із Глобального Півдня і маргіналізованих спільнот Глобальної Півночі
Discott Даглас Іан Скотт (Douglas Ian Scott) Південна Африка англійська 2006 15.553, найактивніша — англ. ВП (9.917) активний в англ. ВП та Вікісховищі; колишній голова «Вікімедіа Південна Африка»; голова оргкомітету «Вікіманії-2018»; співорганізатор першої африканської конференції ВікіІндаба; працює над реформою авторського права в ПАР кримінолог за фахом, працював над вирішенням конфліктів; кар'єра дослідника і технолога більше залучення Фонду та Ради зі спільнотою зі збереженням прозорості; найняти та ввести нового/у CEO (директора) Фонду; відновлення балансу між Фондом і спільнотою через розширення ролі спільноти; децентралізація ресурсів
Rosiestep Розі Стівенсон-Ґуднайт (Rosie Stephenson-Goodknight) США сербська (підзабула), англійська 2007 319.723, найактивніша — англ. ВП (223.214) адміністраторка англійської Вікіпедії, співзасновниця груп «Пані в червоному», «ВікіЖінки», «Вікіконференція Пн. Америки»; член правління «Вікімедіа DC» (Вашингтон); голова Комітету приєднання; Вікіпедист року-2016 магістр бізнес-управління; працювала ад'юнкт-професором управління організаціями й викладала залучення талантів; нині на пенсії та є неоплачуваним вікімедійцем-дослідником в університеті найняти й підготувати нового/у CEO (директора) Фонду; покращити урядування Ради і відносини зі спільнотою; продовжувати підтримувати Стратегію руху; надалі розвивати різноманіття спільноти, партнерів тощо
Pavan santhosh.s Паван Сантош Сурампуді (Pavan Santhosh Surampudi) Індія телугу 2013 49.249, найактивніша — телугу ВП (39.056) адміністратор Вікіпедії телугу, автор там 750+ статей; працював в індійській організації CIS-A2K над розвитком проєктів Вікімедіа мовою телугу; організував проєкт з поліпшення 25 тисяч стабів; співорганізатор конференцій виріс у сільській і приміській Індії, перший у родині подорожував літаком; нині менеджер телугу-мовної спільноти у Quora, де працює над партнерствами й маркетингом найм і введення нового/ї CEO (директора) Фонду; уповноваження організацій та спільнот руху через зменшення надмірної централізації; покращення відносин Ради зі спільнотою (розбудова довіри і приналежності)
Lionel Scheepmans Ліонель Шепманс (Lionel Scheepmans) Бельгія французька 2011 29.158, найактивніша — фр. Віківерситет (18.811) 10 років працює над дисертацією з етнографічного дослідження Вікіпедії; співзасновник та колишній член правління «Вікімедіа Бельгія»; адміністратор французького Віківерситету досвід у галузі соціальних та політичних справ (кандидат від Партії піратів на місцевих виборах), антропології, картографії, волонтерських молодіжних рухів, у спільноті неповносправних (дислексія) забезпечити вільне поширення знань та боротися з комерціалізацією; поліпшити співпрацю з волонтерами; слідкувати за дотриманням місії; дотримуватися прозорості; забезпечити гарне управління рухом і Фондом
Yasield Еліана Домініка Яо (Éliane Dominique Yao) Кот-д'Івуар французька 2013 1.960, найактивніша — фр. ВП (877) віцепрезидентка групи «Вікімедійці Кот-д'Івуару»; організаторка проєктів боротьби з гендерною прогалиною контенту; регіональна амбасадорка руху «Мистецтво+Фемінізм» у франкомовній Африці 8 років досвіду в галузі комунікацій, спочатку в уряді (заступниця директора зі зв'язків з громадськістю Міністерства комунікацій Кот-д'Івуару), нині в американській ГО поновлення керівних органів; покращити комунікацію Фонду для децентралізації інформації; підсилити систему гарного врядування руху через диверсифікацію; враховувати думки всіх спільнот при прийнятті рішень


Спільнота української Вікіпедії мала високу явку у попередні роки — найвищу серед великих вікі у 2015 році (25%), а у 2017 році стала другою найактивнішою (27%).

Якщо ж уже проголосували, то перепрошую за зайве нагадування і дякую за активність. Зауважу, що голоси можна змінювати й переголосовувати (враховується останній голос) до завершення виборів, тобто до 23:59 31 серпня 2021 (UTC) --アンタナナ 07:13, 26 серпня 2021 (UTC)

Мочені яблука

Привіт! Чи плануєте знайти/зробити ілюстрацію до статті? --Anntinomyобг 06:57, 29 серпня 2021 (UTC)

Ні, не планую. З повагою, --Nina Shenturk (обговорення) 20:58, 2 вересня 2021 (UTC)

Згущівка для вас за активність в українській Вікіпедії

Згущівка
За даними аналізу кількості адміндій, ви увійшли до списку шести найактивніших адміністраторів в українській Вікіпедії у першому півріччі цього року. Вітаємо і дякуємо за ваш внесок!

Щоб відзначити вашу роботу для розвитку Вікіпедії, ми хотіли б також надіслати вам символічний фізичний приз — справжню банку (вікі)згущівки) та сувенір із логотипом Вікіпедії. Я напишу деталі вам вікіпоштою.

Детальніше про проєкт читайте на нашому сайті або у блозі. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 21:51, 30 серпня 2021 (UTC)

Прохання про перейменування

Вітаю, створив статтю з однією назвою, але створюючи статтю та працюючи з джерелами зрозумів що назву все ж краще передати як Окопи. Тож прошу перейменувати Траншеї (фільм) -> Окопи (фільм), бо з IP укрвікі не дає перейменовувати статті. Дякую.--73.8.106.93 01:38, 8 вересня 2021 (UTC)

YesТак Зроблено --Nina Shenturk (обговорення) 19:38, 8 вересня 2021 (UTC)