Honda X-NV

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Honda X-NV
Honda X-NV
Honda X-NV
Загальні дані
Виробник: Honda
Роки виробництва: 2019 - дотепер
Складання: Dongfeng - Honda China
Тип(и) кузова: Кросовер
Електричний
Характеристики
Масово-габаритні
Довжина: 4380 мм
Ширина: 1772 мм
Висота: 1625 мм
Кліренс: 140 мм
Колісна база: 2610 мм
Маса: 1596 кг
Динамічні
Макс. швидкість: 150 км/год
На ринку

Honda X-NV або Ciimo X-NV — електричний кросовер китайського виробництва, японської компанії Honda, що виробляється спільно з китайським Dongfeng[1]. Honda X-NV побудована на базі бензинової Honda HR-V.

Історія[ред. | ред. код]

Ciimo X-NV

16 квітня 2019 року на Шанхайському автосалоні був представлений X-NV Concept.

30 жовтня 2019 року бренд Ciimo анонсував свій перший електромобіль X-NV.

Опис[ред. | ред. код]

Honda X-NV[2]- це 5-дверний 5-місний компактний кросовер для міста та заміських подорожей.

ХАРАКТЕРИСТИКИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ
Батарея 54 — 61 кВт-год / 401—465 км
Розгін до 100 км / год 8 секунд
Максимальна швидкість 140 км / год
Потужність 163 к.с. (120 kW)
Крутний момент 250 — 270 Нм

Багажне відділення має об'єм 510 літрів, що дозволяє без проблем взяти все необхідне з собою і не хвилюватися за перевезення габаритних речей та візків. Все для сімейної подорожі буде завжди з вами. Full LED оптика не тільки економічна, а й забезпечує відмінну видимість на дорозі. Ззаду суцільні габарити не лише роблять автомобіль більш елегантним, але й підвищують рівень безпеки, інформуючи інших водіїв на дорозі. Високий кліренс забезпечить високу прохідність електрокара на складних ділянках дороги.

Встановлена Full LED оптика є надзвичайно економічною. Нова технологія не потребує значної витрати заряду автомобіля. Яскравість освітлення дозволяє отримувати максимум просторової інформації на дорозі, навіть при світлі зустрічного транспорту. А суцільні задні габарити мають не лише стильний вигляд, а й підвищують безпеку, інтенсивно попереджаючи інших учасників руху.

Прискорення легке та плавне, кермо має високий рівень чутливості, що робить процес керування ще краще. В режимі «Спорт» ви зможете відчути сильне та швидке прискорення, а в режимі «Енергоощадження» активувати режим посиленої рекуперації енергії, що призведе до збільшення шляху вашої пригоди. Honda X-NV дає можливість відчути дорогу та зробить їзду максимально зручною. Відчуття автомобіля дозволяє відмінно маневрувати в  будь-яких умовах.

Салон в найкращих традиціях Honda в якому відчувається затишок і комфорт. Просто та зрозуміло, все на своїх місцях. Якісний і повністю шкіряний інтер'єр, панорамний люк, просторий салон, повністю сенсорна панель керування кондиціонуванням, запуск авто однією кнопкою, все це робить Honda X-NV максимально комфортним електрокаром. Для перемикання режимів руху тепер не потрібно переміщати важіль, всі перемикання відбуваються завдяки панелі кнопок. Також в базовій комплектації присутній модуль склодоводчика.

8 дюймовий екран системи Smart Guide додає комфорту всередині й покращує відчуття від керування. Вся система підтримує мережеву функцію 4G. Комбінована панель приладів з подвійним ЖК-екраном відповідає всім сучасним потребам. Вона має ексклюзивний завантажувальний екран, персональний режим відображення та стандартне кольорове підсвічення для всіх система. Мультикермо допомагає керувати бортовим комп'ютером для перегляду потрібної інформації та її налаштування під час їзди. Це створює досвід керування за найвищими технологіями.

Honda M-NV[ред. | ред. код]

Ciimo M-NV
Ciimo M-NV

20 листопада 2020 року на автосалоні в Гуанчжоу була представлена Ciimo M-NV (Honda M-NV), яка має новий дизайн передньої та задньої частини, а також повністю перероблений інтер'єр з 12,3-дюймовою TFT-комбінацією приладів і кнопковим перемикачем передач. Технічна начинка залишилась від Ciimo X-NV.

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Dongfeng - Honda. https://www.dongfeng-honda.com (CN) . Архів оригіналу за 13 лютого 2020. Процитовано 07.01.2022.
  2. L.Riker - автосалон електричних авто. https://lriker.com.ua (UA) . Архів оригіналу за 7 січня 2022. Процитовано 07.01.2022.

Посилання[ред. | ред. код]