Louder Than Love

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Louder Than Love
Студійний альбом
Виконавець Soundgarden
Дата випуску 5 вересня 1989
Записаний 1988 - 1989 у London Bridge Studio Сієтл
Жанр грандж
Тривалість 53:06
Мова англійська
Лейбл A&M
Продюсер Террі Дейт, Soundgarden
Хронологія Soundgarden
Попередній
←
Ultramega OK
(1988)
Screaming Life/Fopp
(1990)
Наступний
→

Louder Than Love — другий студійний альбом Soundgarden випущений 5 вересня 1989 року. Незабаром після турне на підтримку свого дебютного альбому, Ultramega OK, гурт підписав контракт з лейблом A&M і розпочав запис диска. Louder Than Love був першим альбомом гурту, який потрапив до чарту Billboard 200. Це був останній альбом з Хіро Ямамото, басистом і засновником гурту.

Запис[ред. | ред. код]

Альбом записувався на студії London Bridge, розташованій в Сієтлі, штат Вашингтон, з грудня 1988 до січня 1989 року. Група увійшла в студію одразу після гастролей з першим альбомом «Ultramega OK». Альбом був зміксований Стівом Томпсоном і Майклом Барб'єро. Під час сесії Ямамото розчарувався і вийшов з групи.

Згадуючи сесію, Кріс Корнелл так прокоментував вихід Ямамото: «У той час Хіро віддалився від команди і не було ніякої хімії між нами під час написання музики», додавши що під час запису «було багато занепокоєння, гніву, розчарування … але це не має ніякого відношення до Террі, він був дуже корисним». Нарешті, після запису альбому Ямамото покинув групу вважаючи свій внесок надто малим і для того, щоб закінчити середню школу .

Музика і текст[ред. | ред. код]

Steve Huey з Allmusic писав, що Soundgarden «зробив крок до мейнстрімного хеві-металу, з повільним, цокольним рифом під прапором Black Sabbath / Led Zeppelin і високим співом Корнелла». У цей час команда намагалася уникнути ярлика «важкого металу». Кім Thayil сказав, що «Soundgarden більше схильна до впливу британських груп, таких як Killing Joke і Bauhaus». Корнелл заявив що «звучання групи дає достатньо підстав віднести музику до швидкого-металу, однак, це скоріше на важкий рок-метал».

Деякі з пісень альбому є нетрадиційні щодо підписів часу. Наприклад, «Get on the Snake», грав у дев'яти квартах, а «I Awake» використовує 4/4, 6/4, 9/8, 11/8, і 14/8. «The Gun» має багато змін і темпів, особливо в середині пісні. Більшість пісень грають на гітарах, налаштованих на лад D.

Творці[ред. | ред. код]

Трек-лист[ред. | ред. код]

Автор слів Кріс Корнелл, окрім зазначених, автор музики Корнелл, окрім зазначених. 

#НазваАвтор слівАвтор музикиТривалість
1.«Ugly Truth»  5:26
2.«Hands All Over» Кім Таїл6:00
3.«Gun»  4:42
4.«Power Trip» Хіро Ямамото4:11
5.«Get on the Snake» Таїл3:44
6.«Full on Kevin's Mom»  3:37
7.«Loud Love»  4:57
8.«I Awake»Кейт МакдональдЯмомото4:21
9.«No Wrong No Right» Ямамото4:48
10.«Uncovered»  4:32
11.«Big Dumb Sex»  4:11
12.«Full On» (Reprise)  2:42
53:15

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]