Іноуе Оріхіме

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Іноуе Оріхіме
井上 織姫
Bleach
Перша поява Манґа: 2 глава
Аніме: 2 серія
Автор Кубо Тайто
Сейю Юкі Мацуока
Інформація про персонажа
Вік 15 років
Стать жіноча
Раса (вид) Людина
Дата народження 3 вересня[1]
Рід занять Школярка
Родичі Іноуе Сора (старший брат)

Іно́уе Оріхі́ме (яп. 井上 織姫) — однокласниця Куросакі, познайомилася з ним завдяки Арісаві Тацукі.

В Іноуе довге темно-руде волосся, незмінно заколене маленькими блакитними шпильками у вигляді квіток, які героїня ніколи не знімає і носить на згадку про померлого брата[2]. Завеликі груди Оріхіме періодично стають темою для жартів, а також привертають увагу однокласників та друзів Ітіґо. На кольорових сторінках манґи в Оріхіме блакитні очі, а в аніме — сірі. Її зріст — 157 см[1]. Вік — 15 років.

Оріхіме доброзичлива, весела та добра, вона не любить приносити людям біль та справляє враження наївної та дурнуватої людини, що дивним чином поєднується з високими оцінками в школі.

Вона безпорадна у всьому, що стосується техніки. Один з членів клубу рукоділля відмітив, що Оріхіме недостатньо кмітлива, аби користуватися мобільним телефоном. За словами Тацукі, Оріхіме має чорний пояс по карате, хоча в аніме його колір замінили на жовтий[3].

Іноуе дуже прониклива, особливо у всьому, що стосується Ітіґо. Насправді, вона таємно закохана в нього, навіть може нез'ясовним чином знаходити його по запаху та відчувати його духовну силу[4]. Вона гостро переживає свою нездатність захистити дорогих людей.

На початку аніме та манґи Оріхіме не є ключовим персонажем, виглядає безтурботною та недалекою дівчиною, але з розвитком сюжету розкривається її характер, а також зростає її роль в історії.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б Absolute Anime:. Character Profile: Orihime Inoue (англійською) . Архів оригіналу за 21 червня 2013. Процитовано 19 березня 2009.
  2. Тайто Кубо. Bleach Official Character Book SOULs. Shueisha 2006. ISBN 4-08-874079-3
  3. 42 серія аніме «Бліч»; 14 том манґи, глава 119.
  4. Тайто Кубо. Епізод 17 Bleach. Shueisha 2002 том 3 ISBN 4-08-873275-8

Посилання[ред. | ред. код]