Інша жінка (фільм, 2014)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Інша жінка
The Other Woman
Жанр Романтична кінокомедія
Режисер Нік Кассаветіс
Продюсер Джулі Йорн
Сценарист Мелісса Стек
У головних
ролях
Камерон Діас
Леслі Манн
Кейт Аптон
Ніколай Костер-Валдау
Нікі Мінаж
Тейлор Кінні
Дон Джонсон
Оператор Роберт Фрейс
Композитор Аарон Зігман
Монтаж Джеймс Флінн
Алан Хейм
Кінокомпанія LBI Productions
Дистриб'ютор 20th Century Fox
Тривалість 109 хв.[1]
Мова англійська
Країна США США
Рік 2014
Дата виходу Україна Україна — 1 травня 2014[2]
Кошторис 40 000 000 $[3]
Касові збори 194,318,618 $[3]
IMDb ID 2203939
theotherwomanmovie.com
CMNS: Інша жінка у Вікісховищі
Зовнішні відеофайли
Інша жінка
Український трейлер від КІНОАФІША

«Інша жінка» (англ. The Other Woman) — американська романтична кінокомедія режисера Ніка Кассаветіса. У головних ролях Кемерон Діас, Леслі Манн, Кейт Аптон, Ніколай Костер-Валдау, Нікі Мінаж, Тейлор Кінні та Дон Джонсон. Сценаристка фільму Мелісса Стек, продюсер — Нік Кассаветіс.[4]

Автор українського перекладу — Сергій SKA Ковальчук.

Сюжет[ред. | ред. код]

Успішна адвокатка Карлі (Діас) — любителька чоловіків, що зустрічається відразу з кількома чоловіками. Одного разу Карлі знайомиться з Марком (Костер-Валдау). Здається, це хлопець її мрії: красиво залицяється, зустрічає з квітами після роботи, призначає романтичні побачення. Так героїня закохується по-справжньому і хоче тривалих відносин, не підозрюючи, що вона для коханого лише скороминуще захоплення.

Зустрічаючи Карлі після роботи, Марк повідомляє їй, що має поїхати в Коннектикут на кілька днів, бо за повідомленням домробітниці в будинку прорвало трубу. Карлі не хоче відпускати Марка, вважаючи, що це непереконлива причина, щоб зриватися і їхати в інший кінець країни. Вона вирушає слідом за бойфрендом. Вбравшись стриптизеркою, з великим вантусом в руці Карлі приходить до будинку Марка. Але двері відкриває не домогосподарка, а дружина — мила і скромна Кейт (Манн). Через деякий час ошукані жінки зближуються. Їм є про що поговорити, адже Марк обом розбив серця. Поступово вони стають близькими подругами.

Одного разу на вечірці Кейт розповідає, що Марк знову з кимось зустрічається і вона хоче з ним розлучитися. Обурені жінки вирішують простежити за оточенням брехуна, черговою жертвою якого стає юна дівчина Ембер (Аптон). Вони вистежують її на пляжі. Карлі в пориві люті намагається накинутися на дівчину, але Кейт її зупиняє. Колишня коханка і дружина розповідають дівчині, ким вони є.

Разом жінки створюють витончений план помсти. Кейт знаходить компромат у паперах чоловіка. Виявляється, Марк не чистий на руку і краде у партнерів. Карлі пропонує знайти крадені гроші і розорити кривдника, застосовуючи свої адвокатські професійні навички. Натхненні месниці укладають союз і приступають до дії. До всього Кейт вирішує посадити чоловіка на гормони, які непомітно підкладає йому в їжу. Марк з жахом виявляє, що перетворюється на транссексуала, що не заважає йому заводити нових коханок. Складніше за всіх доводиться дружині, яка намагається залити почуття алкоголем. А тим часом Карлі знайомиться з її братом і не проти завести роман, щоб остаточно забути Марка.[5]

У ролях[ред. | ред. код]

Джерела[ред. | ред. код]

  1. THE OTHER WOMAN (12A). 20th Century Fox. British Board of Film Classification. 3 квітня 2014. Архів оригіналу за 7 квітня 2014. Процитовано 3 квітня 2014.
  2. Інша жінка. Kino-teatr.ua. Архів оригіналу за 17 вересня 2014.
  3. а б The Other Woman (2014). Box Office Mojo. Архів оригіналу за 28 листопада 2014. Процитовано 21 липня 2014.
  4. Актори та знімальна група фільму Інша жінка на сайті IMDb (англ.)
  5. Інша жінка. Архів оригіналу за 12 серпня 2014. Процитовано 11 серпня 2014.

Посилання[ред. | ред. код]