Брендан П. Гайнс

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Брендан Гайнс
Brendan Hines
Зображення
Зображення
Ім'я при народженні Брендан П. Гайнс
Дата народження 28 грудня 1976(1976-12-28) (47 років)
Місце народження Балтімор, штат Меріленд, США
Громадянство США США
Професія актор, кінорежисер
IMDb ID 0914612
thebrendanhines.com
CMNS: Брендан П. Гайнс у Вікісховищі

Брендан П. Гайнс (нар. 28 грудня 1976) — американський актор, кінорежисер та музикант.

Біографія[ред. | ред. код]

Брендан П. Гайнс народився 28 грудня 1976 року в місті Балтімор, штат Меріленд, США. У цей час живе в Лос-Анджелесі.

Брендан знімається в різних телесеріалах. Також він реалізує себе як музиканта і співака (у складі музичного колективу Брендан П. Гайнс & Co, Inc). Разом зі своїм гуртом він періодично виступає в кафе, ресторанах і готелях Лос-Анджелеса.

Кар'єра актора[ред. | ред. код]

Кар'єра його як актора почалася у 2001 році. У період 2001—2009 рр.. Брендан знімається в декількох телевізійних серіалах, проте в основному це ролі другого плану.

Також у цей час Брендан пробує свої сили й в більш великих проєктах. Найбільш значущими його ролями є: роль Енді Гуда (в серіалі «Термінатор: Битва за майбутнє») і роль Тайлера Форда в серіалі «Посередників».

Серіал «Теорія Брехні»[ред. | ред. код]

Найбільш відомий Брендан своєю роллю в популярному американському серіалі «Теорія Брехні», де він грає Ілая Локера. Ілай Локер — один з професійних «розпізнавачів брехні», при цьому сам він брехню ненавидить і внаслідок цього в житті керується принципом «радикальної чесності». Що являє собою те, що він вважає необхідним і єдино вірним поведінкою за будь-яких обставин говорити виключно правду.

Оточуючим його людям доводиться вислуховувати безліч неприємних, а іноді обурливих речей. Очевидно, що прагнення залишатися завжди щирим часто шокує людей і створює безліч проблем самому Локеру.

Кар'єра музиканта[ред. | ред. код]

Крім акторської діяльності, Брендан Гайнс є засновником і лідером музичної групи «The Brendan Hines & Co, Inc», автором і виконавцем пісень. Група базується в Лос-Анджелесі. Основними темами лірики є віскі, примхи, жінки й дотепність.

Музику можна охарактеризувати як легку і мелодійну, тексти наповнені алегоріями, але водночас розслабляють і підіймають настрій. Лірику Брендана можна легко дізнатися по своєрідному гуморі і колючості змісту, яке, з усім тим, наповнено мудрістю і сенсом.

На початку 2008 року був випущений альбом "Good For You Know Who". Альбом складається з 10 композицій, кожна з яких гідна окремої уваги.

Посилання[ред. | ред. код]